Ende...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ende...
Velikan si čim si rodjen na ovaj veliki dan!
Samo najveći ljudi slave rodjendan danas...
Želim ti sve najbolje za rodjendan i da ga proslaviš uz alkohol, janjetinu i Messijeve highlighte...
:D
Samo najveći ljudi slave rodjendan danas...
Želim ti sve najbolje za rodjendan i da ga proslaviš uz alkohol, janjetinu i Messijeve highlighte...
:D
Guest- Guest
Re: Ende...
ubio sam se za vikend, dosta mi je slavlja.
sve najbolje i tebi nadam se da ćemo doživjeti još jednoga igrača koji je barem na 20% messija.
sve najbolje i tebi nadam se da ćemo doživjeti još jednoga igrača koji je barem na 20% messija.
End- Posts : 21177
2015-08-25
A i Niche jel? Mudar li je. Sve samo da on ne zavrne rundu... E, nećeš razbojniče.
darth_vader-
2014-04-17
Volin vas, ljudi!
<3
Ja san uvik za počastit...
Ako je ko blizu Du, nek se javi...
;)
<3
Ja san uvik za počastit...
Ako je ko blizu Du, nek se javi...
;)
Guest- Guest
Vidi vidi koji klosari rodjeni na dan ovaj.
Hahahaha. Sritno vam olosu. Niche nemoj danas privise
Hahahaha. Sritno vam olosu. Niche nemoj danas privise
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ante salji danas momke u dubrovnik nek nadgledaju nicea, postoji velika opasnost da ce se predozirati
skripar-
2015-08-09
Momci ga vec nadgledaju od subote. Svima je poznata cinjenica da su prije koji dan intervenirali nasi vatrogasci zbog pozara kojega je sumnjivi lik sa pujanka izazvao paljenjem jointaskripar wrote:Ante salji danas momke u dubrovnik nek nadgledaju nicea, postoji velika opasnost da ce se predozirati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sretan rodjendan.
EstebanEnrique-
2014-04-16
otkrija sam svoj datum...
http://www.deathclock.com/
http://www.deathclock.com/
EstebanEnrique-
2014-04-16
kingkong7 wrote:sretan. sad ste jedan korak blize smrti.
niche mozda i 2 zavisi od robe
Guest- Guest
Sretan rodjendan obojici..ocekujemo cascenje i proslavu ;-)))
Oce bas ce niche castit. Jednom na pujankama kod Ante bilo nas 12 i niche 13. I svi okrecu turu kad ke dosa red na nicheta reka je da samo cas ide kuci i da se vraca odma. Nikad ga vise nismo vidili a popio je 12 pice na na nas racunMaggie19 wrote:Sretan rodjendan obojici..ocekujemo cascenje i proslavu ;-)))
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2