Ende...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Ende...
fala također..fridrih_niche wrote:... sve najbolje ti zelin za rodjendan!
Klasa si ka i ja!
<3
klase smo s rođendanom i bez njega..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ende pusi kurac i sritan ti rodjendan.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
puši kurac i falaLUCIANO MOGGI wrote:Ende pusi kurac i sritan ti rodjendan.
2015-08-25
Koja forumska ljubavEnd wrote:puši kurac i falaLUCIANO MOGGI wrote:Ende pusi kurac i sritan ti rodjendan.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze koja slika dres najveceg svjetskog kluba.
Jedva cekam da dozivim.trenutak ovaj u kojem najbolji igrac svijeta cristiano ronaldo zagrli najveceg u svih 6 galaksija i najveceg nogometnog genija u povijesti. Malenog stakora iz rosarija
2015-09-13
Guest- Guest
To uopće nije upitno!End wrote:fala također..fridrih_niche wrote:... sve najbolje ti zelin za rodjendan!
Klasa si ka i ja!
<3
klase smo s rođendanom i bez njega..
Guest- Guest
pederko u đubrentusu nije ništa napravio, ne znam kako su uopće išli dovodit njega, a imali su dobru koheziju u ekipi, sad imaju pederka koji zapovijeda i kmeči na svakom koraku ako nije po njegovom.
2015-08-25
od svih europskih "top" klubova, najlakše je otić u đubrentus znaš da ti je liga zagarantirana, a u LP je mali pritisak kad je ionako nisu nikad osvajali.
teže je u PSG-u gdje se traži barem polufinale svake sezone.
2015-08-25
7upEnd wrote:od svih europskih "top" klubova, najlakše je otić u đubrentus znaš da ti je liga zagarantirana, a u LP je mali pritisak kad je ionako nisu nikad osvajali.
2015-09-13
SR
Sretan rođendan zagorskom dripcu
Last edited by skripar on 1/4/2020, 17:21; edited 1 time in total (Reason for editing : Gf)
skripar-
2015-08-09
evo ga ende, u tvoju čast, dodao sam ovaj stari msn smajlić pivske krigle kao prvi u listi
sad ne možeš reć da ništa nisi dobio na ovom forumu-
besides silnog pušenja naravno.
Evo ga naIlúvatar wrote:
sretan zagorcu, u zdravlje tvoje, niz grlo moje
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2