Koji će sladoled Hrvati jesti sad kad je Ledo prodan Britancima?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Koji će sladoled Hrvati jesti sad kad je Ledo prodan Britancima?
da ja nastavim:i onda se još hvale kako su riješili problem na najbolji i najefikasniji način i što je najgore ljudi im vjeruju i opet će glasati za tu zločinačku organizaciju i nema veze što će im penzije biti manje jer imamo hrvatsku.No to još nije gotovo,kad je papagaj smjestio onu lisicu u Podravku izgleda da je sad Podravka na redu,snima se i čeka povoljan trenutak da spašavaju radna mjesta :D:Nas više ne digne na noge ni sveti petar ni nikakvo čudoAssadNaPodmornici wrote:gle jebe se mene čiji je taj Ledo ili Agrokor, znam naprimjer da sam ja imao jednu ili dvije dionice Leda da mi je država jednostavno "nacionalizirala imovinu" kao da je 1945godina, a onda je predala drugovima iz Borga i USA lešinarskom fondu. A kasnije to što su mi nacionalizirali prodaju po 3x većooj cijeni , nego što je uopće bio Todorićev problem tamo prije 3godine... a to je tek jedna firma , gdje su još Jamnica, Belje, Konzum, name it..veber wrote:joda ti si mlad. ima vremena. iskristalizirat će se firme.
i naš će postati njihovo.
možda i čobani vrate što su šumski maznuli.
agrokor je odavno trebalo rasturit.
između ostalog jer je na tragedijama ljudi građen.
ajmo pratiti koliko će dalički trebat da ujebe podravku.
pazi imaš ti problem sa dugom.. recimo dužan si nekome recimo 2000€...
imaš auto koji vrijedi 10 000€ , motor koji košta 6000€ i mobitel koji vrijedi 200€, i druge stvari.. i recimo da sam ja na pola vlasnik tvoga motora od 6000€, (tako su obični dioničari bili na pola vlasnici Leda, a pola Todorić), pa recimo brat i sestra i otac , svi zajedno dijelite kuću na 4 dijela..
i šta onda država napravila? zbog toga duga od 2000€ , uzela ti je cijelu imovinu, auto, kuću, mobitel, motor.. iako sam ti nisi baš vlasnik svega. uzela ti je sve.. da "će oni time bolje upravljati". zakonom.
i onda predala to novom vlasniku, koji je tvoj dug od 2000€ , otkupio tamo negdje za 500€...(da ovo se dogodilo). i sada novi vlasnik zajedno sa par drugih posjeduje sve tvoje .. a on je dug od 2000€ otkupio za 500€, a dočepa se cijele tvoje imovine.. koja opet nije samo tvoja, nego ja AssadSaPodmornice sam vlasnik recimo pola vrijednosti motora.. tvoj brat ima pravo na 1/4 stana.. otac , sestra itd itd..
ali nema veze lešinar je otkupio dug za 500€, a i sada sa još par drugih lešinara , postali vlasnici svega. Naravno nitko ne može mene izvlastiti od motora. a onda država napiše zakon Lex Veber, u kojem izbriše moje vlasništvo nad motorom ili da tvoj brat ima pravo na dio kuće , ili tvoja djeca.
3 godine kasnije, motor je prodan za 6000€ jer tolika mu je vrijednost, ti si u zatvoru ili na sudu, mene za moj dio motora nitko nije pitao ništa.. samo sam izbrisan..
uskoro će prodati i recimo tvoju kuću, auto, neće nitko pitati tvoga brata, oca, djecu za obeštetit, ... kužiš to ti je Lex Agrokor..
Lešinar nanjušio da si ti dužan. Otkupio tvoj dug , koji se prodavao po 1/3 ili 1/4 cijene. Kontaktirali političare, Dalićku, Plenkija, Ramljaka itd. Ovi im priznali 100% duga. Zaplijenili cijelu firmu. Doveli novi zakon gdje su nas male dioničare(ja sam imao samo dvije mislim dionice niti 1000kn vrijednosti ali hrpa hrvata ima i desetke tisuća eura , i puno više), uglavnom odjedanput mi nismo vlasnici ničega????
i sada nama uzeli imovinu koja je vrijedila, i prodaju je za milijarde kuna.. izvlače pare , i povlače se na karibe, a Dalićka, HDZovci, šaka pravnika i ekonomista dobija milijunske provizije po dogovoru.
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
ujebat će dalička i podravku.AssadNaPodmornici wrote:gle jebe se mene čiji je taj Ledo ili Agrokor, znam naprimjer da sam ja imao jednu ili dvije dionice Leda da mi je država jednostavno "nacionalizirala imovinu" kao da je 1945godina, a onda je predala drugovima iz Borga i USA lešinarskom fondu. A kasnije to što su mi nacionalizirali prodaju po 3x većooj cijeni , nego što je uopće bio Todorićev problem tamo prije 3godine... a to je tek jedna firma , gdje su još Jamnica, Belje, Konzum, name it..veber wrote:joda ti si mlad. ima vremena. iskristalizirat će se firme.
pazi imaš ti problem sa dugom.. recimo dužan si nekome recimo 2000€...
imaš auto koji vrijedi 10 000€ , motor koji košta 6000€ i mobitel koji vrijedi 200€, i druge stvari.. i recimo da sam ja na pola vlasnik tvoga motora od 6000€, (tako su obični dioničari bili na pola vlasnici Leda, a pola Todorić), pa recimo brat i sestra i otac , svi zajedno dijelite kuću na 4 dijela..
i šta onda država napravila? zbog toga duga od 2000€ , uzela ti je cijelu imovinu, auto, kuću, mobitel, motor.. iako sam ti nisi baš vlasnik svega. uzela ti je sve.. da "će oni time bolje upravljati". zakonom.
i onda predala to novom vlasniku, koji je tvoj dug od 2000€ , otkupio tamo negdje za 500€...(da ovo se dogodilo). i sada novi vlasnik zajedno sa par drugih posjeduje sve tvoje .. a on je dug od 2000€ otkupio za 500€, a dočepa se cijele tvoje imovine.. koja opet nije samo tvoja, nego ja AssadSaPodmornice sam vlasnik recimo pola vrijednosti motora.. tvoj brat ima pravo na 1/4 stana.. otac , sestra itd itd..
ali nema veze lešinar je otkupio dug za 500€, a i sada sa još par drugih lešinara , postali vlasnici svega. Naravno nitko ne može mene izvlastiti od motora. a onda država napiše zakon Lex Veber, u kojem izbriše moje vlasništvo nad motorom ili da tvoj brat ima pravo na dio kuće , ili tvoja djeca.
3 godine kasnije, motor je prodan za 6000€ jer tolika mu je vrijednost, ti si u zatvoru ili na sudu, mene za moj dio motora nitko nije pitao ništa.. samo sam izbrisan..
uskoro će prodati i recimo tvoju kuću, auto, neće nitko pitati tvoga brata, oca, djecu za obeštetit, ... kužiš to ti je Lex Agrokor..
Lešinar nanjušio da si ti dužan. Otkupio tvoj dug , koji se prodavao po 1/3 ili 1/4 cijene. Kontaktirali političare, Dalićku, Plenkija, Ramljaka itd. Ovi im priznali 100% duga. Zaplijenili cijelu firmu. Doveli novi zakon gdje su nas male dioničare(ja sam imao samo dvije mislim dionice niti 1000kn vrijednosti ali hrpa hrvata ima i desetke tisuća eura , i puno više), uglavnom odjedanput mi nismo vlasnici ničega????
i sada nama uzeli imovinu koja je vrijedila, i prodaju je za milijarde kuna.. izvlače pare , i povlače se na karibe, a Dalićka, HDZovci, šaka pravnika i ekonomista dobija milijunske provizije po dogovoru.
kaj se mene tiče, ja imam samo dugove, nemam ti nikaj.
bicikl glasi na starog
2014-12-30
Kao i do sada jest ću onaj iz Lidla koji je 3-5 puta jeftiniji
Brain32-
2014-04-15
sve to isti kurac.Brain32 wrote:Kao i do sada jest ću onaj iz Lidla koji je 3-5 puta jeftiniji
ja jedem kaj stari napravi.
lidl ima politiku ujednačavanja cijena i nabavu od lokalnih.
veća ti je šansa kupit nekaj hrvatsko u lidlu nego u konzumu.
2014-12-30
Agrokor je veća pljačka od INE a novi mailovi koje je objavio N1 a koje je izmjenjivao guverner HNB Boris Vujčić s analitičarem fonda Knighthead samo su još jedan dokaz da se o cijeloj operaciji još uvijek jako malo zna i da se detalji čuvaju ko najstroža državna tajna.veber wrote:joda ti si mlad. ima vremena. iskristalizirat će se firme.
vili40-
2015-08-02
libo me kiki.vili40 wrote:Agrokor je veća pljačka od INE a novi mailovi koje je objavio N1 a koje je izmjenjivao guverner HNB Boris Vujčić s analitičarem fonda Knighthead samo su još jedan dokaz da se o cijeloj operaciji još uvijek jako malo zna i da se detalji čuvaju ko najstroža državna tajna.veber wrote:joda ti si mlad. ima vremena. iskristalizirat će se firme.
izbjegavam konzum. još odavno.
da moram birat između konzuma i lidla otići ću u lidl.
a marc kada već cvili o domaćem lancu neka pogleda sastav robe.
bzvz primjer listovi za štrudlu u konzumu iz mađarske, listovi za štrudlu iz spara od hrvatske firme.
grašak u sparu hrvatski u konzumu talijanski.
to je odavno trebalo rasturit.
2014-12-30
od kada je ovaj lopovluk sa Ledom i Agrokorom, uglavnom ne kupujme ništa Hrvatsko ili izbjegavam. Hrvatsko=prevara , lovovluk, pa ne želim financirati te prevare.
Lidil, Interspar su zakon u RH.
ma kad je pitanje hrane i pića, biram po onome šta najviše volim...AssadNaPodmornici wrote:od kada je ovaj lopovluk sa Ledom i Agrokorom, uglavnom ne kupujme ništa Hrvatsko ili izbjegavam. Hrvatsko=prevara , lovovluk, pa ne želim financirati te prevare.
tko gleda je li piše hrv, srb, slo, ili ita...
munchmallow je srb ali ja ga volim od tamo još osnovne škole i kupujem ga i dalje redovito...
pršut ću uvik uzet dalmatinski, prije nego istarski lli ne daj bože talijansko i španjolsko govno, neka je skuplji...
suhomesnato iz lidla mi je smeće, to ne uzimam tako iako je možda jeftinije, radije naše marke, neka su lopuže vlasnici...
piva beck's, srednja klasa ali paše jbg....
manistra barilla ali zato jer u sekund kaže koliko se kuva, a ne uzmeš našu marodi, kaže 11-13 min ?
a skuvana za 8, na 11 se već raspala...
nek idu u ku*ac...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
lidl i spar imaju više hrvatskih proizvoda od konzuma.
ja kužim marca, piše po narudžbi.
dovoljno je pogledati straga.
u muljažama agrokor rasprodao i preko sestrinskih firmi napravio stanove na zemljištu.
potez na branimirovoj do zavrtnice, bandić digao nekih sto milja. kuna. langsam aber siher.
zvijezda ulje odavno se ne radi u hrvatskoj.
majoneza se radi od dehidriranih jaja.
ledo valjušci od brazilskog krumpira.
za koka kolu znaš da dolazi iz amerike i da se tu dodaje voda i šećer.
čekajmo pa da vidimo kaj će dalička napraviti od podravke.
ja kužim marca, piše po narudžbi.
dovoljno je pogledati straga.
u muljažama agrokor rasprodao i preko sestrinskih firmi napravio stanove na zemljištu.
potez na branimirovoj do zavrtnice, bandić digao nekih sto milja. kuna. langsam aber siher.
zvijezda ulje odavno se ne radi u hrvatskoj.
majoneza se radi od dehidriranih jaja.
ledo valjušci od brazilskog krumpira.
za koka kolu znaš da dolazi iz amerike i da se tu dodaje voda i šećer.
čekajmo pa da vidimo kaj će dalička napraviti od podravke.
2014-12-30
tjesteninu kupujem kod kumice. ostalo sve u sparu. i jebe mi se da li je iz kine ili je "naše"T. wrote:ma kad je pitanje hrane i pića, biram po onome šta najviše volim...AssadNaPodmornici wrote:od kada je ovaj lopovluk sa Ledom i Agrokorom, uglavnom ne kupujme ništa Hrvatsko ili izbjegavam. Hrvatsko=prevara , lovovluk, pa ne želim financirati te prevare.
tko gleda je li piše hrv, srb, slo, ili ita...
munchmallow je srb ali ja ga volim od tamo još osnovne škole i kupujem ga i dalje redovito...
pršut ću uvik uzet dalmatinski, prije nego istarski lli ne daj bože talijansko i španjolsko govno, neka je skuplji...
suhomesnato iz lidla mi je smeće, to ne uzimam tako iako je možda jeftinije, radije naše marke, neka su lopuže vlasnici...
piva beck's, srednja klasa ali paše jbg....
manistra barilla ali zato jer u sekund kaže koliko se kuva, a ne uzmeš našu marodi, kaže 11-13 min ?
a skuvana za 8, na 11 se već raspala...
nek idu u ku*ac...
češnjak od punice je super, najbolji i sve pet. samo kaj ona nema plantažu.
moj čili je super, kada ga ne zaboravim, ali imam teglicu.
jogurt od vindije može koštati i 50kn ali mi je fin i isključivo njega kupujem.
auto tankiram na lukoilu jer imaju najkvalitetnije gorivo.
danas gledam dnevnik i vele da će u zg plin poskupiti 10% ili oko 500kn godišnje.
pa se onda pitam kako je 10% na 18 000 kn godišnje 500kn.
počet ću kurit lož ulje.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ledo prodan Britancima za 615 milijuna eura
» KARAŠOVANI - Srbi koji su postali Hrvati!
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Hrvati koji kukaju za Jugoslavijom i pljuju ustaštvo
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» KARAŠOVANI - Srbi koji su postali Hrvati!
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Hrvati koji kukaju za Jugoslavijom i pljuju ustaštvo
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
Page 3 of 3