Lepo covek rekao
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lepo covek rekao
Ako oće reč da su se Srbi iz Raške di im je bio centar spuštali prema moru u manjim valovima , e onda se to tako kaže a ne izvlači se tvrdnja iz toga da je Dubrovnik srpski grad ili bilo šta drugo.
Ima tu razlike velike jer su se u istu zonu spuštali i Hrvati samo iz smjera sjeverozapad.
Dubrovnik je osnovao Bizant. Duklju je osnova Bizant da Srbi i Hrvati ne bi to držali pod kontrolom.
Tome Bizantu je tada na Jadranu centar Split.
Ima tu razlike velike jer su se u istu zonu spuštali i Hrvati samo iz smjera sjeverozapad.
Dubrovnik je osnovao Bizant. Duklju je osnova Bizant da Srbi i Hrvati ne bi to držali pod kontrolom.
Tome Bizantu je tada na Jadranu centar Split.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi nemate s tim Dubrovnikom ništa.
Riječ srpski i Dubrovnik ne idu u istu rečenicu
Riječ srpski i Dubrovnik ne idu u istu rečenicu
2014-04-11
A na vašu veliku žalost taj Split je u ranom srednjem vijeku de facto i centar hrvatske države.
I am so sory Đeretiču.
I am so sory Đeretiču.
2014-04-11
Da je imat vremeplov pa otić u osmo stoljeće pa svakog čobana pitat koje je nacionalnosti to bi bila komedija. I ne zna šta je taj pojam.
Da ga pitaš tko mu je šef to bi znao. Pokazao bi ti rukom u tom smjeru.
U Dubrovniku bi ti pokazali put Splita a ne put Raške.
Srpski Dubrovnik. Jašta svašta.
2014-04-11
I onda dođe 21 stoljeće i srpski i hrvatski nacionalisti šire neke svoje teze a sve u svrhu svojih nacionalnih teorija. A samo je jedna povijest. Nema dvije.
E al to ne odgovara Srbiji jer bi ona na more.
Ne može.
E al to ne odgovara Srbiji jer bi ona na more.
Ne može.
2014-04-11
brale,jel ti znaš da je raška skraćenica od hrvaška?to je prva tzv."srpska" državica.još ako dodamo činjenicu da je bila županija,institucija kod Horvata i dan danas, i da je njezin prvi župan,stipan nimanja, bio katolik,onda samo zbrojiš sve zajedno i nemeres pogrišit da ga ebeš...RayMabus wrote:Da je imat vremeplov pa otić u osmo stoljeće pa svakog čobana pitat koje je nacionalnosti to bi bila komedija. I ne zna šta je taj pojam.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
RayMabus wrote:Da je imat vremeplov pa otić u osmo stoljeće pa svakog čobana pitat koje je nacionalnosti to bi bila komedija. I ne zna šta je taj pojam.
Pozoves duhove i problem resen.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mozes i na spavanju da ispitas nekoga u snu a da ne zna.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Prvi im je knez Višeslav i godina je oko 780 godini. Stariji su oni od Nemanje.max123 wrote:brale,jel ti znaš da je raška skraćenica od hrvaška?to je prva tzv."srpska" državica.još ako dodamo činjenicu da je bila županija,institucija kod Horvata i dan danas, i da je njezin prvi župan,stipan nimanja, bio katolik,onda samo zbrojiš sve zajedno i nemeres pogrišit da ga ebeš...RayMabus wrote:Da je imat vremeplov pa otić u osmo stoljeće pa svakog čobana pitat koje je nacionalnosti to bi bila komedija. I ne zna šta je taj pojam.
2014-04-11
Nema potrebe. Stanovništvo ranog srednjeg vijeka ne poznaje pojam nacionalnosti.Serbinho-3 wrote:Mozes i na spavanju da ispitas nekoga u snu a da ne zna.
2014-04-11
Ključna razlika je u tome kako su došli.
Hrvati su bili vezani uz Avare više nego drugi Slaveni.
Ti Avari i njihovo osnovno glavno prateće slavensko stanovništvo a to su Hrvati razorili su Salonu pokraj Splita a to je današnji Solin i provalili u Albaniju ( Drač ) dakle došli su na taj prostor Crne Gore.
Srbe su Bizantinci nakon provale Avara i Slavena u prostor istočnog Balkana a u smjeru Soluna i Carigrada a nakon šta su se Avari povukli u panonsku nizinu gurnuli u planine Raške kako bi ih makli od Beograda i ovog smjera koji ide prema Solunu i Carigradu. Beograd odnosno Sremska Mitrovica mislim je tad bizantski centar na Dunavu. jednostavno su ih gurnuli tamo i onda ovi sami idu prema Crnoj Gori koju su Avari Hrvati već poharali.
Dakle tu u Crnoj Gori nije ni centar hrvatske ni srpske države koji su jednima Split a drugima Raška nego je tampon zona di Bizant stvara svoje uprave da ima to pod kontrolom.
Dakle ne prepušta ga ni jednima ni drugima jer mu treba put do Splita di su opet Hrvati okolo a sam grad je centar istočnog rimskog carstva ovdje.
Hrvati su bili vezani uz Avare više nego drugi Slaveni.
Ti Avari i njihovo osnovno glavno prateće slavensko stanovništvo a to su Hrvati razorili su Salonu pokraj Splita a to je današnji Solin i provalili u Albaniju ( Drač ) dakle došli su na taj prostor Crne Gore.
Srbe su Bizantinci nakon provale Avara i Slavena u prostor istočnog Balkana a u smjeru Soluna i Carigrada a nakon šta su se Avari povukli u panonsku nizinu gurnuli u planine Raške kako bi ih makli od Beograda i ovog smjera koji ide prema Solunu i Carigradu. Beograd odnosno Sremska Mitrovica mislim je tad bizantski centar na Dunavu. jednostavno su ih gurnuli tamo i onda ovi sami idu prema Crnoj Gori koju su Avari Hrvati već poharali.
Dakle tu u Crnoj Gori nije ni centar hrvatske ni srpske države koji su jednima Split a drugima Raška nego je tampon zona di Bizant stvara svoje uprave da ima to pod kontrolom.
Dakle ne prepušta ga ni jednima ni drugima jer mu treba put do Splita di su opet Hrvati okolo a sam grad je centar istočnog rimskog carstva ovdje.
2014-04-11
Avari ne znaju slavenski. Netko vas je mora nagovorit na pokret.
Kako dijeluje taj avarski ratni stroj ? Oni su konjica i imaju pješadiju koja je slavenska. Upali su iz smjera zapadne Ukrajine di je centar bijele Hrvatske.
Uništili su Gepidide i potjerali Lombarde u Italiju.
Istovremeno rade se novi pohodi al na istok no treba vojske. Okolo drugi Slaveni.
Okruže ih i onda ti Hrvati koji su Slaveni ovima prenesu ratni plan i onda kreću opet.
Kako dijeluje taj avarski ratni stroj ? Oni su konjica i imaju pješadiju koja je slavenska. Upali su iz smjera zapadne Ukrajine di je centar bijele Hrvatske.
Uništili su Gepidide i potjerali Lombarde u Italiju.
Istovremeno rade se novi pohodi al na istok no treba vojske. Okolo drugi Slaveni.
Okruže ih i onda ti Hrvati koji su Slaveni ovima prenesu ratni plan i onda kreću opet.
2014-04-11
Nakon što je srbija otela vojvodinu, pokušala da otme dijelove RH i skoro cijelu BiH??Serbinho-3 wrote:https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/kosovo-nije-problem-problem-je-otimanje-kosova/400000/vest
pišurija
Alka Vuica je devedesetih složila neku pjesmu tipa; netko je ubacio LSD u vodovod beograda.kaya wrote:Hebeš mi sve ako vas ne drogiraju vodovodom.Serbinho-3 wrote: Kako su ludi Srbi srušili novi svetski poredak“
- Gde je počeo pad Amerike kao jedine svetske sile? Uprav ovde !
Devedesetih godina Srbi se bore protiv Amerike . I u tom trenutku joj samo Srbi staju na crtu.
Tih deset godina su u stvari spasile svet
Možda vam nešto ubacuju u vodu da budete ovako nenormalni.
Neki lsd ili tako nešto halucinogeno..
Problem je što i srbende van srbije isto seru tako da su ipak neki drugi trovači u pitanju-SPC.
SPC, nije normalno što su te bradate spodobe učinile od ljudi.kaya wrote:Ne može ovo biti samo od propagande i cenzure. Nešto je jače u pitanju
Ako nije barem 110% jebeš takve rezultate.Serbinho-3 wrote:Na popisu stanovništva iz 1909. godine, 95 posto stanovnika Crne Gore izjasnilo se kao Srbi.
Zeznuo i Jastreba...
To je sve ok za široku raspravu no ovdje je u pravu. A ako nije zbog čega zapad inzistira da Srbija prizna Kosovo ? Pa da legaliziraju pljačku.Šandor Winnetou wrote:Nakon što je srbija otela vojvodinu, pokušala da otme dijelove RH i skoro cijelu BiH??Serbinho-3 wrote:https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/kosovo-nije-problem-problem-je-otimanje-kosova/400000/vest
pišurija
Mislim ako nisu oteli čemu silovanje nekoga da potpiše da to više nije njegovo ? Jer znaju da je njegovo.
2014-04-11
Vjerojatno nisu ni imali ponuđeno opciju Crnogorac. Ovih 5% su vjerojatno Albanci.Šandor Winnetou wrote:Ako nije barem 110% jebeš takve rezultate.Serbinho-3 wrote:Na popisu stanovništva iz 1909. godine, 95 posto stanovnika Crne Gore izjasnilo se kao Srbi.
Zeznuo i Jastreba...
No to je u suštini potpuno nebitno za priču da li je kraljevina Srbija okupirala kraljevinu Crnu Goru.
Jeste. Vojno ju je okupirala.
Last edited by RayMabus on 29/3/2021, 00:22; edited 1 time in total
2014-04-11
Karma je kurva, jebaji ga longi, kako su sijali tako će i da žanju. Otimači se žale da im je nešto oteto a isto to kosovo su dobili za stolom voljom velikih sila.Ja ti velim da će mir nastupiti onog trena kad se ugasi sotonska sekta SPC ili se srbi svedu na broj da stanu svi pod jednu šljivu.RayMabus wrote:To je sve ok za široku raspravu no ovdje je u pravu. A ako nije zbog čega zapad inzistira da Srbija prizna Kosovo ? Pa da legaliziraju pljačku.Šandor Winnetou wrote:Nakon što je srbija otela vojvodinu, pokušala da otme dijelove RH i skoro cijelu BiH??Serbinho-3 wrote:https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/kosovo-nije-problem-problem-je-otimanje-kosova/400000/vest
pišurija
Mislim ako nisu oteli čemu silovanje nekoga da potpiše da to više nije njegovo ? Jer znaju da je njegovo.
U srbiji nije tada bilo 95% srba grob ih jebo lažljive no srbi ko srbi moraju slagati da jebe rak raka.RayMabus wrote:Vjerojatno nisu ni imali ponuđeno opciju Crnogorac. Ovih 5% su vjerojatno Albanci.Šandor Winnetou wrote:Ako nije barem 110% jebeš takve rezultate.Serbinho-3 wrote:Na popisu stanovništva iz 1909. godine, 95 posto stanovnika Crne Gore izjasnilo se kao Srbi.
Zeznuo i Jastreba...
Pa ok al vidiš kako stvari stoje : dođu ovi sa Zapada i počmu pričat kako je neprisnavanje Kosova od strane Srbije problem a ovi im lijepo kaže da nije to problem nego jer ste ga nezakonito oteli.Šandor Winnetou wrote:Karma je kurva, jebaji ga longi, kako su sijali tako će i da žanju. Otimači se žale da im je nešto oteto a isto to kosovo su dobili za stolom voljom velikih sila.Ja ti velim da će mir nastupiti onog trena kad se ugasi sotonska sekta SPC ili se srbi svedu na broj da stanu svi pod jednu šljivu.RayMabus wrote:To je sve ok za široku raspravu no ovdje je u pravu. A ako nije zbog čega zapad inzistira da Srbija prizna Kosovo ? Pa da legaliziraju pljačku.Šandor Winnetou wrote:Nakon što je srbija otela vojvodinu, pokušala da otme dijelove RH i skoro cijelu BiH??Serbinho-3 wrote:https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/kosovo-nije-problem-problem-je-otimanje-kosova/400000/vest
pišurija
I nemaš šta tu reč. Ništa on krivo nije reka.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Plenkovic : Nama je baš lepo
» Ja sam Mađar majkemi...i to sve lepo u grad
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Plenkovic : Nama je baš lepo
» Ja sam Mađar majkemi...i to sve lepo u grad
Page 2 of 5