SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
Page 1 of 1
SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
http://www.vecernji.hr/vijesti/sdp-bojan-glavasevic-arsen-bauk-janica-kostelic-pedja-grbin-navijaci-torcida-1176004
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
..a kad je u te trojice inace carevala pamet...znaju 'pametovati' sli jos brze i zaboravljati
2015-09-08
Re: SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
također i franciskovic je zbog vrijeđanja sdpovaca zavrsio u pritvoru i na koncu u ludari..zato ovima iz sdp-a bolje da se poklope usima prije nego sto opet uzvale neku glupost u seriji njihovih gluposti
2015-09-08
Similar topics
» Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
» Trudnica iz SAD-a bila u traci za aute s više ljudi. Kaže da je fetus po zakonu osoba
» Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici
» TALIJANSKI SAVJETNIK iz Ministarstva zdravstva šokirao javnost: „SAMO KOD 2% OSOBA Corona je bila stvarni uzrok smrti“
» Jaca plače:E,da je meni bila oporba koja ne zna što je Peruća
» Trudnica iz SAD-a bila u traci za aute s više ljudi. Kaže da je fetus po zakonu osoba
» Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici
» TALIJANSKI SAVJETNIK iz Ministarstva zdravstva šokirao javnost: „SAMO KOD 2% OSOBA Corona je bila stvarni uzrok smrti“
» Jaca plače:E,da je meni bila oporba koja ne zna što je Peruća
Page 1 of 1