BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
Ma nemam, al di si ti tu nekako i ja, valjda jer smo imenjaci:)epikur37 wrote:Ti imaš "poznanicu" u svakom obalnom mjestu :)dijagram wrote:A ti doplovis do prosike kaicem? Imam tamo poznanicu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:aaa, pridjes obali pa probusis... znam i u tom selu popiti kavu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:stos u pirovcu,i tamo nesto rentas?epikur37 wrote:Inače sam primijetio i u Zadru češću prisutnost prometne policije. Inače sam PP vidio godišnje tri puta sada mjesečno i po 7 puta. Čak su mi i zalijepili kaznu u Pirovcu,. pas mater...ali aj 250 kn.
Mislim da je pojačano zbog punjenja proračuna ili/i statistike o češćim prekršajima.
išao popraviti gumenjak...ima gumi centar
Vozio sm ga u malom autu i negdje probio a trebao sam staviti ni bokoštitni+k....pirovac i prosika su super, more odlično, kamenice...murter
Meni autom jeftinije i lakše zimi ;)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
dijagram wrote:Ma nemam, al di si ti tu nekako i ja, valjda jer smo imenjaci:)epikur37 wrote:Ti imaš "poznanicu" u svakom obalnom mjestu :)dijagram wrote:A ti doplovis do prosike kaicem? Imam tamo poznanicu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:aaa, pridjes obali pa probusis... znam i u tom selu popiti kavu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:stos u pirovcu,i tamo nesto rentas?epikur37 wrote:Inače sam primijetio i u Zadru češću prisutnost prometne policije. Inače sam PP vidio godišnje tri puta sada mjesečno i po 7 puta. Čak su mi i zalijepili kaznu u Pirovcu,. pas mater...ali aj 250 kn.
Mislim da je pojačano zbog punjenja proračuna ili/i statistike o češćim prekršajima.
Vozio sm ga u malom autu i negdje probio a trebao sam staviti ni bokoštitni+k....pirovac i prosika su super, more odlično, kamenice...murter
Imaš kraj pirovca Sustipanac, može se i preplivati a podmorje vrvi kamenicama...fora ti je ženskim izvadiš kamenicu onako frišku ..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znam za to, al mene ti to slabo zanima, tek osobe koje su se tu brckale pa i ja poznajem taj dio:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ma nemam, al di si ti tu nekako i ja, valjda jer smo imenjaci:)epikur37 wrote:Ti imaš "poznanicu" u svakom obalnom mjestu :)dijagram wrote:A ti doplovis do prosike kaicem? Imam tamo poznanicu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:aaa, pridjes obali pa probusis... znam i u tom selu popiti kavu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:stos u pirovcu,i tamo nesto rentas?epikur37 wrote:Inače sam primijetio i u Zadru češću prisutnost prometne policije. Inače sam PP vidio godišnje tri puta sada mjesečno i po 7 puta. Čak su mi i zalijepili kaznu u Pirovcu,. pas mater...ali aj 250 kn.
Imaš kraj pirovca Sustipanac, može se i preplivati a podmorje vrvi kamenicama...fora ti je ženskim izvadiš kamenicu onako frišku ..
Jebate oplovit ces svaku valu,daleko si od zadra stigao
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Znam za to, al mene ti to slabo zanima, tek osobe koje su se tu brckale pa i ja poznajem taj dio:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ma nemam, al di si ti tu nekako i ja, valjda jer smo imenjaci:)epikur37 wrote:Ti imaš "poznanicu" u svakom obalnom mjestu :)dijagram wrote:A ti doplovis do prosike kaicem? Imam tamo poznanicu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:aaa, pridjes obali pa probusis... znam i u tom selu popiti kavu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:stos u pirovcu,i tamo nesto rentas?epikur37 wrote:Inače sam primijetio i u Zadru češću prisutnost prometne policije. Inače sam PP vidio godišnje tri puta sada mjesečno i po 7 puta. Čak su mi i zalijepili kaznu u Pirovcu,. pas mater...ali aj 250 kn.
Jebate oplovit ces svaku valu,daleko si od zadra stigao
Tja, tek se zagrijavam...već radim pripreme i investicije na brodu za naredno ljeto...;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
blatne gume? svašta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa da...asfaltirane ceste....svašta. Možemo se svi ljepo vozit po blatnim putevima i šlus. Da ne govorimo o gumama i sloju blata koji utjeće na svojstva gume u smislu zaustavnog puta i komadima blata koji lete svud okolo....svašta i ta murja kažnjava.kaja_333 wrote:blatne gume? svašta
danni1-
2014-04-16
dodji zimi u slavoniju pa vidi sto blatne gume naprave na cesti, ljudi ginu zbog toga.kaja_333 wrote:blatne gume? svašta
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nove kazne u prometu
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više
Page 4 of 4