BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
bogomdani wrote:bizarna drzava,bizarne kazne..
Svugdje je tako, jer su šuge dale sebi za pravo da ti određuju što je dobro za tebe.
Najgori mogući fašizam, jebem im mater.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Re: BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
Tak je,i u biti,covjek je sve vise stepan kojekakvim zakonima..no ovo je jos bezbolno,kakvih morbidnosti ima u svabiji..Riplex wrote:bogomdani wrote:bizarna drzava,bizarne kazne..
Svugdje je tako, jer su šuge dale sebi za pravo da ti određuju što je dobro za tebe.
Guest- Guest
Po meni je ovo najgore, doslovno su uzeli pravo da raspolagaju tvojim tjelom.bogomdani wrote:Tak je,i u biti,covjek je sve vise stepan kojekakvim zakonima..no ovo je jos bezbolno,kakvih morbidnosti ima u svabiji..Riplex wrote:bogomdani wrote:bizarna drzava,bizarne kazne..
Smrt je časna i čista, nacisti su bebe za ovu stoku, tad se znalo di si. Sada samo guše pomalo.
brinu za tvoju dobrobit :P
2014-12-30
ćer im zbrinemveber wrote:brinu za tvoju dobrobit :P
još jedan zanimljiv podatak iz hr zakonodavstva.
na cestovnom vozilu ne smiješ imat rollbar....
...baš se brinu za sigurnost.
na cestovnom vozilu ne smiješ imat rollbar....
...baš se brinu za sigurnost.
2014-12-30
Policija je u jako nezgodnoj situaciji,provodit glupe zakone van svake pameti,prije par godina zaustavi me i kaže,kolko ti mali ima godina?....reko tolko a on ,onda mora bit u sjedalici ili na nadogradnji,....reko dijete je visoko preko 170cm i kako ga smjestit u sjedalicu,....on meni zakon je takav,reko aj budi ti pametan ako je zakon glup i ne spuštajj se na razinu idiota ......ukratko platio sam neku kaznu jer je već bio zelen od bijesa i htio me privest u postaju i pred suca.......moja pouka,kad naiđeš na budalu gledaj da se makneš od njega dok još imaš kontrolu......jebale ih sjedalice. .
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
???? levi ne zeli vladat nit zeli da netko s njim vladamaggie13 wrote:Di si ti bio,levi,kad smo osnivali forumsku antivladu?!B-)
ja sam anarhista do srzi
ja bi išao na sud.v_vlado wrote:Policija je u jako nezgodnoj situaciji,provodit glupe zakone van svake pameti,prije par godina zaustavi me i kaže,kolko ti mali ima godina?....reko tolko a on ,onda mora bit u sjedalici ili na nadogradnji,....reko dijete je visoko preko 170cm i kako ga smjestit u sjedalicu,....on meni zakon je takav,reko aj budi ti pametan ako je zakon glup i ne spuštajj se na razinu idiota ......ukratko platio sam neku kaznu jer je već bio zelen od bijesa i htio me privest u postaju i pred suca.......moja pouka,kad naiđeš na budalu gledaj da se makneš od njega dok još imaš kontrolu......jebale ih sjedalice. .
kasnije bi naplatio. uznemiravanje, izgubljeno vrijeme, stres, pivo kod susjeda, odojka koji je imao traume dok me čekao u restoranu....
2014-12-30
da, popusti budali jednom i nauci ga na popustanje, e nek odjebu, dosta je popustanja, nek digne ruku na mene ostat ce bez nje i tu nema izgovora on radi svoj posao, i ja radim svoj posao pa ne silujem ljude nit stitim mafiju u pijavice, ko im jebe mater, acabv_vlado wrote:Policija je u jako nezgodnoj situaciji,provodit glupe zakone van svake pameti,prije par godina zaustavi me i kaže,kolko ti mali ima godina?....reko tolko a on ,onda mora bit u sjedalici ili na nadogradnji,....reko dijete je visoko preko 170cm i kako ga smjestit u sjedalicu,....on meni zakon je takav,reko aj budi ti pametan ako je zakon glup i ne spuštajj se na razinu idiota ......ukratko platio sam neku kaznu jer je već bio zelen od bijesa i htio me privest u postaju i pred suca.......moja pouka,kad naiđeš na budalu gledaj da se makneš od njega dok još imaš kontrolu......jebale ih sjedalice. .
Možda ste iznenađeni ovim naslovom REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.? A možda i niste – u svakom slučaju možete u poveznicama ispod otkriti o čemu se zapravo radi. Živimo li i nadalje na području zemljine kugle koje nazivamo Hrvatska, čije je prvobitno organizirano društveno uređenje bilo u obliku suverene države ili se nalazimo na stranom tlu, koje su preuzeli pojedinci? Detaljne odgovore na ova pitanja sa svim podacima i dokazima koji su nam bili do sada dostupni, možete sami otkriti na slijedećim poveznicama – i ako smijemo preporučiti – ne vjerujte nam na riječ – već provjerite i uvjerite se sami.
Lijepa naša domovina – NOVI VIDEO
VIDEO – REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.
Download dokumenta REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.
REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. – nastavak priče
REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. – ažurirani podaci
Korporativno ustrojstvo Hrvatske
najbolje mi je kada me murjak htio kaznit jer sam skrenuo na raskršću lijevo u gužvi, a tip u autu kojem sam sjekao pravac mi je blicnuo jer nije mogao dalje od kolone i uredno je ostavio prostor za sve nas koji smo skretali lijevo.
2014-12-30
a, sjetih se još jedne.
quad je motocikl s 4 ketača. moraš imat A kategoriju.
za one jače, ne. njih tretiraju kao automobil.
obrazloženje je bilo; nema volan već guvernal.
quad je motocikl s 4 ketača. moraš imat A kategoriju.
za one jače, ne. njih tretiraju kao automobil.
obrazloženje je bilo; nema volan već guvernal.
2014-12-30
Ahhaha, smijem se plačući od tuge...kru te jebo
Srećom još nisam imo tih susreta žnj vrste
imaš vremena.Riplex wrote:Srećom još nisam imo tih susreta žnj vrste
jedino na motoru ti mogu popušiti kurac.
spigaš tablicu i samo im mahneš. u 99,9% slučajeva odmahnu ti :D
2014-12-30
Moj stari na mopedu i da murjaku saobraćajnu od traktora i genijalac napiše da stari nije imao kacigu na traktoru.....na sudu ,sudkinja poništila optužbu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
veber wrote:najbolje mi je kada me murjak htio kaznit jer sam skrenuo na raskršću lijevo u gužvi, a tip u autu kojem sam sjekao pravac mi je blicnuo jer nije mogao dalje od kolone i uredno je ostavio prostor za sve nas koji smo skretali lijevo.
Koji idiot od murjaka. Inače ove idiotske kazne koje se spominju na temi samo su dokaz da država nema love pa se trude ugrabiti gdje god mogu, na svakakvim glupostima.
mrincredible-
2014-04-16
Ma prometnu policiju treba staviti pod Ministarstvo financija jer im je to jedina svrha.
Brain32-
2014-04-15
općenito zakoni su tu da štite elitu(kod nas je to šaka bogataša i visokih funkcionera KPJ , pardon SDP/HDZ). oni mogu gaziti ljude, oni mogu pljačkati državu, izlaze na uvjetnu, dobiju uvjetnu kaznu, eventualno ogule tonu krumpira i to je to.
nad ostalim malim Hrvatima se pravosuđe, i policija iživljava, dok u isto vrijeme SDP/HDZ elita može gaziti ljude, pljačkati državu itd itd.. za njih zakoni ne vrijede.
Oni su kreirali zakone da kontroliraju vas, a ne sebe
nad ostalim malim Hrvatima se pravosuđe, i policija iživljava, dok u isto vrijeme SDP/HDZ elita može gaziti ljude, pljačkati državu itd itd.. za njih zakoni ne vrijede.
Oni su kreirali zakone da kontroliraju vas, a ne sebe
Guest- Guest
Za blatne gume mi je okej, ovo drugo je stvar brige o svojoj imovini: ako ja ne marim što će mi netko maznuti Punta Cabrija, što to koga zanima.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nove kazne u prometu
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više
Page 2 of 4