Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
[size=49]Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli - nju[/size]
donosi presudu koju je, koliko god je puta čitali, dosta teško shvatiti.
Radi se o slučaju iz Vinkovaca i odnosima supružnika. Ivanka (36) u studenom je u 10.30 sati zvala policiju jer ju suprug nije pustio u kuću. Bila je u noćnom provodu. Kad je došla policija, suprug se pojavio na prozoru. Rekla mu je da je kreten.
donosi presudu koju je, koliko god je puta čitali, dosta teško shvatiti.
Radi se o slučaju iz Vinkovaca i odnosima supružnika. Ivanka (36) u studenom je u 10.30 sati zvala policiju jer ju suprug nije pustio u kuću. Bila je u noćnom provodu. Kad je došla policija, suprug se pojavio na prozoru. Rekla mu je da je kreten.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Bome nisam ni ja imao običaj noćni provod razvući do 10.30 jutro...
Strašno šta je ovo došlo od tzv. ljepšeg spola...
Sodoma i gomora...
Za nas ajde, to je normalno...
Sodoma i gomora...
Re: Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Sodoma i gomora ljigavaca i dvoličnika.
2014-04-16
do 10:30 kojeg dana od kada si otišao?T. wrote:Bome nisam ni ja imao običaj noćni provod razvući do 10.30 jutro...
Sodoma i gomora...
veber-
2014-12-30
Ode Fata do dućana, ne vraća se.
Mujo pizdi.
Došla noć, Mujo joj psuje sve po spisku.
Prošla ponoć, Mujo oštri čakiju, ubiće je kad se vrati.
Dođe Fata pred jutro.
"Pričaj di si bila prije nego te ubijem"
"Ma joj Mujo nisam ja ništa kriva. Ja zamakla tu iza ugla, kad zgrabiše me trojica, ubacili u auto, odveli me sebi u kuću, i udri-jebi, udri-jebi, udri-jebi, i tako tri dana i tri noći"
"Ma šta sereš tri dana pizda ti materina pa nema te tek od jučer"
"Ma slušaj, bona Mujo, ja sam ti se samo došla javit"
Mujo pizdi.
Došla noć, Mujo joj psuje sve po spisku.
Prošla ponoć, Mujo oštri čakiju, ubiće je kad se vrati.
Dođe Fata pred jutro.
"Pričaj di si bila prije nego te ubijem"
"Ma joj Mujo nisam ja ništa kriva. Ja zamakla tu iza ugla, kad zgrabiše me trojica, ubacili u auto, odveli me sebi u kuću, i udri-jebi, udri-jebi, udri-jebi, i tako tri dana i tri noći"
"Ma šta sereš tri dana pizda ti materina pa nema te tek od jučer"
"Ma slušaj, bona Mujo, ja sam ti se samo došla javit"
stari ali uvijek vrijedi
2014-12-30
Jednom sam iz diska na autobus i pravac poljud na derbi...veber wrote:do 10:30 kojeg dana od kada si otišao?T. wrote:Bome nisam ni ja imao običaj noćni provod razvući do 10.30 jutro...
Sodoma i gomora...
To je bilo '93-'94 kad je miki rapajić da gol minut nakon što je uša s klupe...
Ja sam bio valjda jedini od 40000 ljudi koji nije znao tko igra i šta se događa, prespava sam većinom...
Ali sam bio jbg. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mortal wrote:Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Zakaj dvolično?
To je emancipacija.
Hoćete ''ravnopravnost'' ... i fasujete ''ravnopravnost''.
Guest- Guest
ma to je kurac.T. wrote:Jednom sam iz diska na autobus i pravac poljud na derbi...veber wrote:do 10:30 kojeg dana od kada si otišao?T. wrote:Bome nisam ni ja imao običaj noćni provod razvući do 10.30 jutro...
Sodoma i gomora...
Ja sam bio valjda jedini od 40000 ljudi koji nije znao tko igra i šta se događa, prespava sam većinom...
Ali sam bio jbg. ...
ja sam naletio s tamburašima.
tada sam bio oženjen.
kasnije me nadležna strpala u prostoriju za otrježnjenje, onda me privela na sud, pa me osudila.
ali s distancom-dobro je ona podnesla sve moje ispade.
i čudim se neki put, kako sam ja nju napustio, a ne ona mene.
ali dobro. imamo o čemu tipkati.
veber-
2014-12-30
inače za nas trojicu iz društva, žene su znale da ako nas tri odemo zajedno u petak da nas nema do nedjelje.
2014-12-30
Isla da se kurva i naravno da je nije htio pustiti u kucu.
Ne bih je ni ja pustio.
Idi tamo gdje si se jebavala cijelu noc i zbogom
Ne bih je ni ja pustio.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve prave ljubavi su tuzne
2014-04-19
I ja sam bio na stadionu, samo jebi ga, trizan.T. wrote:Jednom sam iz diska na autobus i pravac poljud na derbi...veber wrote:do 10:30 kojeg dana od kada si otišao?T. wrote:Bome nisam ni ja imao običaj noćni provod razvući do 10.30 jutro...
Sodoma i gomora...
Ali sam bio jbg. ...
Ringo10 wrote:Isla da se kurva i naravno da je nije htio pustiti u kucu.
Ne bih je ni ja pustio.
Vidi se da te Australija omekšala.
Te scene se kod mene ne događaju. To bi se moglo usporediti sa slučajem ka i kad bi se posra Branku Cikatiću isprid ulazni vrata, pozvonio i pita ga papira za obrisati guzicu.
Tvoje ne ide da se kurva.
Tebi dodje kuronja u kucu dok tebe nema pa ti guzi zenu na bracnom krevetu dok ti landaras okolo
Tebi dodje kuronja u kucu dok tebe nema pa ti guzi zenu na bracnom krevetu dok ti landaras okolo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako ravnopravnost kad su žene uvijek kriveSovak wrote:mortal wrote:Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Zakaj dvolično?
To je emancipacija.
2014-04-16
mortal wrote:kako ravnopravnost kad su žene uvijek kriveSovak wrote:mortal wrote:Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Zakaj dvolično?
To je emancipacija.
nisu je uapsili jer se kurvala, nego jer je prijetila mužu pred policijom
da je on prijetio njoj uapsili bi njega
mutava baštarda wrote:Ringo10 wrote:Isla da se kurva i naravno da je nije htio pustiti u kucu.
Ne bih je ni ja pustio.
Vidi se da te Australija omekšala.
Te scene se kod mene ne događaju. To bi se moglo usporediti sa slučajem ka i kad bi se posra Branku Cikatiću isprid ulazni vrata, pozvonio i pita ga papira za obrisati guzicu.
Mislim da njega više ne mreš nikaj pitati.
Umrl čovjek.
Guest- Guest
marcellus wrote:mortal wrote:kako ravnopravnost kad su žene uvijek kriveSovak wrote:mortal wrote:Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Zakaj dvolično?
To je emancipacija.
nisu je uapsili jer se kurvala, nego jer je prijetila mužu pred policijom
da je on prijetio njoj uapsili bi njega
Ae ... zato sam i rekel Mortalki ... ravnopravnost.
Guest- Guest
Muz je trebao imati razumijevanja za zenine potrebe.
Ocito se radi o nekom seljaku, zaostalom u proslosti.
Mozda zena nije, mozda je bila s prijateljicama, danas je tako moderno.
Ocito se radi o nekom seljaku, zaostalom u proslosti.
Mozda zena nije, mozda je bila s prijateljicama, danas je tako moderno.
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tražitelj azila izbo belgijskog svećenika koji ga je pustio u kuću da se istušira
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Huligan u Zadru vrijeđao policiju nakon čega je obuzdan.
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Huligan u Zadru vrijeđao policiju nakon čega je obuzdan.
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
Page 1 of 2