Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Bez Hajdukove dice ni ne bi ih dobili...FRANK wrote:Pa nemozemo ni ovaj cipar dobit
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Bez Hajdukove dice ni ne bi ih dobili...FRANK wrote:Pa nemozemo ni ovaj cipar dobit
<3
Guest- Guest
Portugal je jeben. I mladi U-21 su odlicni. Gleda sam ih prije par dana protiv Hrvatske, bas se vidi da su klasa vise.Princ od Čaira wrote:Kakav čas fudbala nam drži portugal. Ovo je baš školovanje...
Guest- Guest
Taj Bobek je govno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hahahahah, kakvo zvezdaško suđenje za Srbiju...
Viđao je ovaj stadion takve odluke...
Viđao je ovaj stadion takve odluke...
Guest- Guest
Ronaldo se žali da ga je pokralo. Nema kamera. Utakmica je završila. Odlična akakcija kod drugog gola Srbije. Čudan neki napad al sve je prošlo.
Gleda danas priko kurca utakmicu Hrvatska Cipar. Nigdje uzbuđenja. Dobro su uopće i dobili taj Cipar i to na jedvite jade. Al dobro , tri boda su tu.
Gleda danas priko kurca utakmicu Hrvatska Cipar. Nigdje uzbuđenja. Dobro su uopće i dobili taj Cipar i to na jedvite jade. Al dobro , tri boda su tu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pa dobro sad baš ... pa igral bi netko drugi kojeg bi lopta slučajno pogodila u glavu i otišla u gol ...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Bez Hajdukove dice ni ne bi ih dobili...FRANK wrote:Pa nemozemo ni ovaj cipar dobit
<3
Zeko-
2015-08-26
Inače, kad gledaš našu reprezentaciju mi uopće ne igramo loše, mi ne igramo ni katastrofalno, mi igramo užasno ...
Zeko-
2015-08-26
Mario Pašalić, čovjek za važne golove. Još kad je bio kadet, donio naslov Hajdukovim kadetima a onda kao kadet i juniorima Hajduka s golom za naslov na zadnjoj utakmici.
Nastavio i vani s važnim golovima, zabija odlučujući gol za trofej Milana (superkup) i još na 10-ke važnih golova u važnim utakmicama.
Malo iz povijesti. Juniorsko kadetsko polufinale Dinamo-Hajduk (prva utakmica)
Dvije zanimljivosti:
1. Za Dinamo je zabio Halilović (Kojem su tada tepali da će biti najbolji igrač ikad rođen na ovim prostorima ) a za Hajduk naravno super Mario.
2. Na početku ovog videa vidimo prvo danas osuđenog kriminalca-bjegunca kako mirno šeta svetom zemljom Hrvatskom-državom koju mrzi, ali je volio krasti. Samo sekundu kasnije tu je čovjek koji nije htio sudjelovati u korumpiranim radnjama, koji je,kad su kriminalci zatražili da plati mito, obratio se institucijama i razotkrio te iste kriminalce. Tog čovjeka ( s velikim Č) je tada danas osuđeni kriminalac-bjegunac nazivao: druker. Taj čovjek je bivši predsjednik Hajduka: HRVOJE MALEŠ!
Guest- Guest
Isse štorija o juniorskim danima ...ta kramarić bi onda bio goat goatova
Guest- Guest
Btw jel to zlatan dolazi u svoju zemlju ili igraju na neutralnom terenu?
Guest- Guest
Pa rekord star 65 godina. Na stranu šta ga je drža Hrvat al to je period odma nakon drugog svjetskog rata pa ta priča al 65 godina to nitko nije priša. Sumanjam da će i ovoga netko tako brzo prić posebno šta će dat još golova.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP