IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
Sad ću pritisnit Bugare da priznaju makedonsku naciju i jezik odnosno s time priznaju da su Slaveni tu došli 80 godina prije turkijskih Bugara i da nisu svi postali dio države koju su ti Bugari nametnuli Slavenima.
Onda ih izjednačujem sa starusom koji oni imaju i u Srbiji , na Kosovu i u Albaniji a nemaju u Grčkoj.
Za vas to znači da ćete se morat potruditi više jer će i bugarska pravoslavna crkva onda više težit da ih privuće sebi.
Onda ih izjednačujem sa starusom koji oni imaju i u Srbiji , na Kosovu i u Albaniji a nemaju u Grčkoj.
Za vas to znači da ćete se morat potruditi više jer će i bugarska pravoslavna crkva onda više težit da ih privuće sebi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
BiH s RS Hrvatska zemljadzango wrote:Severna Makedonija ili Južna Srbija.RayMabus wrote:Makedonija je srpska zemlja ?!?!?!
2014-04-16
S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugara, cuvaju bokove srpskoj vojsci u povlacenju ka Albaniji. Ima tu materijala za jebacki film.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ovi nisu normalni majke mi mile..ovi poginuli na grcko makedonskoj granici a dali zivot za srbiju..sto je tu svasta nasvrljano bezveze i bez smisla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..pa dupe vam je uvijek neko drugi morao spasavati da bi dobili za zelenim stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlaćenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek neko drugi morao spasavati da bi dobili za zelenim stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlaćenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
solunski front je detaljno proucen.
nadji poziciju da je bilo
cija vojska bila ispred srpske
do beograda.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
o doprinosu zapada kada
se radi o srbiji slabo se zna.
to se ne proucava.
samo se kljukamo domastanom
istorijom odnosa sa rusima.
pa tito je jebo sve proslavljene
oficire iz prvog rata ko da su
cetnici. s rat su proveli
po kucama ko penzioneri.
mnogi su doziveli najgore,
do samog streljanja.
se radi o srbiji slabo se zna.
to se ne proucava.
samo se kljukamo domastanom
istorijom odnosa sa rusima.
pa tito je jebo sve proslavljene
oficire iz prvog rata ko da su
cetnici. s rat su proveli
po kucama ko penzioneri.
mnogi su doziveli najgore,
do samog streljanja.
2020-04-21
nemci ih nisu dirali
ali je tito sjebo ko najgore.
na tome pociva avnojevska yu.
za koju su se " slobo " i mira
zalagali do proterivanja srpskog naroda.
ali je tito sjebo ko najgore.
na tome pociva avnojevska yu.
za koju su se " slobo " i mira
zalagali do proterivanja srpskog naroda.
2020-04-21
zavisnost spc, dobrovoljna, od rpc
snazno otezava opstanak i liderstvo
srbije i spc u regionu u pravoslavnom
svetu.
posebno u makedoniji i delimicno
u c.gori.
snazno otezava opstanak i liderstvo
srbije i spc u regionu u pravoslavnom
svetu.
posebno u makedoniji i delimicno
u c.gori.
2020-04-21
Joj daj molim te...kad su vas francuui i ekipa potjerali naprijed..prvo su vam guzice spasili pa da jos jurisaju za vas..mislim onopizzon wrote:vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek netko drugi morao spasavati da bi dobili za zeleni stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlačenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
solunski front je detaljno proučen.
naći poziciju da je bilo
do beograda.
2015-09-08
misli ovo onovuksadinare wrote:Joj daj molim te...kad su vas francuui i ekipa potjerali naprijed..prvo su vam guzice spasili pa da jos jurisaju za vas..mislim onopizzon wrote:vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek netko drugi morao spasavati da bi dobili za zeleni stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlačenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
solunski front je detaljno proučen.
naći poziciju da je bilo
do beograda.
ali govorimo konkretno
o proboju fronta i njegovom
razvoju do beograda.
ja sigurno nisam od onih koji
zanemaruju ulogu zapada
u ocuvanju i obnovi srpske
vojske, naoruzavanju i sl.
ali mi smo to placali, opremu i sl.
cekaj bre, vas je ceo nato
pakt pratio u dok ste
napadali napustene polozaje
u jurilu babe, dede, zene i decu.
" herojski "
2020-04-21
necu da se cifram oko toga.
zalosno je sto srpska deca
uce modifikovanu istoriju
da se prikriva istina.
ko da je srbiju stvorila
rusija i titovi srbi.
zalosno je sto srpska deca
uce modifikovanu istoriju
da se prikriva istina.
ko da je srbiju stvorila
rusija i titovi srbi.
2020-04-21
Srbija, BiH, Hrvatska, Makedonija, sve je to Italija jer je sve pripadalo Rimskome carstvu.
omni-
2014-04-12
posebno me nerviraju
" veliki " srbi iz " regije"
koji javno govore
da im je rusija majka
dosli su u papucama
sad ne znaju sta imaju
" veliki " srbi iz " regije"
koji javno govore
da im je rusija majka
dosli su u papucama
sad ne znaju sta imaju
2020-04-21
srpska zemlja?!
Okupirali je od 1913 do 1945
Ovi su poginuli kod sela Kosturino 1915., sto je tada bila kraljevina Srbija, danas Sjeverna Makedonija. Njih 8000 protiv 100 000 Bugara. S druge strane odstupnicu su drzali Crnogorci na Mojkovcu. Mozes biti maliciozan ali oni su znali zasto su dosli i za sto se bore a ti nastavi da zivis u svojim fantazijama.vuksadinare wrote:Ovi nisu normalni majke mi mile..ovi poginuli na grcko makedonskoj granici a dali zivot za srbiju..sto je tu svasta nasvrljano bezveze i bez smisla
2019-09-06
Spasili smo i mi vama dupe i stvorili vam drzavu u danasnjim granicama pa se pravite blesavi.vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek neko drugi morao spasavati da bi dobili za zelenim stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlaćenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
2019-09-06
Nekad bila. Bitno da smo ih iscupali iz osmanskih ralja i transformirali ih iz zaostale orijentalne kasabe u kakvu takvu europsku prciju sa konturama drzave.Noor wrote:srpska zemlja?!
2019-09-06
Je...po cemu?..spasili ste ali je zauzvrat pasic darovao trecinu hrvatske obale talijanima..skupo spasavanje dupeta po tebiPirate wrote:Spasili smo i mi vama dupe i stvorili vam državu u današnjim granicama pa se pravite blesavi.vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek netko drugi morao spasavati da bi dobili za zeleni stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlačenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
2015-09-08
Darovao? Koliko mi je ta prica debilna, a cesto ju cujem. Kako je Pasic (koji mi se inace gadi) mogao pokloniti nesto sto nismo ni drzali? Ostali bi i bez Splita da nije bilo Dalmatinaca koji su trazili hitno ujedinjenje dok nisu dosli Talijani, koji su vec opsjedali Zadar. Zato su ti isti mornari isli u Zagreb da traze od sabora ubrzano prisajedinjnje sa Srbijom. Zato je i nazalost doslo do one pucnjave na trgu di izginose ljudi bezveze, koja se danas pripisuje velikosrpskom hegemonizmu iako su to bili revoltirani dalmatinci.vuksadinare wrote:Je...po cemu?..spasili ste ali je zauzvrat pasic darovao trecinu hrvatske obale talijanima..skupo spasavanje dupeta po tebiPirate wrote:Spasili smo i mi vama dupe i stvorili vam državu u današnjim granicama pa se pravite blesavi.vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek netko drugi morao spasavati da bi dobili za zeleni stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlačenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
2019-09-06
S obzirom da ste s atentatom na prijestolonasljednika u osnovi vi počeli taj svjetski rat...ne čini li ti se malo cinična teza kako ste nas eto vi spasili ?Pirate wrote:Spasili smo i mi vama dupe i stvorili vam drzavu u danasnjim granicama pa se pravite blesavi.vuksadinare wrote:..pa dupe vam je uvijek neko drugi morao spasavati da bi dobili za zelenim stolom figama ispod stolaPirate wrote:S jedne strane Crnogorci protiv Austrijanaca, s druge strane Irci protiv Bugare, čuvaju bokove srpskoj vojsci u povlaćenju Albanije. Ima tu materijala za jebački film.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Irci legalizirali pobačaj
» Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Tajanstveni X-37 vratio se na Zemlju
» Čović: Nama u BiH ne treba niko ništa davati, to je naše, to smo krvlju platili
» Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Tajanstveni X-37 vratio se na Zemlju
» Čović: Nama u BiH ne treba niko ništa davati, to je naše, to smo krvlju platili
Page 2 of 8