Pripremite se..za 45 minuta krece start..kme kme o NATO agresiji
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pripremite se..za 45 minuta krece start..kme kme o NATO agresiji
već su sada pobjednici.mutava baštarda wrote:još jedna generacija i pričati će da su pobijedili.veber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
s jedne strane je ok, jer pročitam link pa ne otvaram, s druge strane je neuredno. ono kada longi il melkior stave link u vidu slova, a mogu pod insert.
srbima se nije desila njemačka i to je greška svih politika.
ameri ako su ih već rokali trebali su isto tako ući vojno u srbiju i nametnuti protektorat.
onda bi smrdlje skužilo da puše foru godinama.
ovako će srblje trkeljat o agresijama i pomoru malih čeda od stoljeća sedmog.
srušili su jedan avion, po rang listama oborenih aviona.
rejting im kvare rusi i iranci.
kinezi ne sudjeluju u natjecanju kao ni sjeverna korea
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
Sicam se, bili smo dica i jako smo se radovali
ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
2014-12-30
ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
Bas je izasao hit Britney Spears "Hit me baby one more time"AssadNaPodmornici wrote:Sicam se, bili smo dica i jako smo se radovali
Malo vijesti, malo MTV ...uživancija
Last edited by Noor on 25/3/2021, 23:14; edited 1 time in total
ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
2014-12-30
britni?Noor wrote:Bas je izasao hit Britney Spears "Oops, i did it again"AssadNaPodmornici wrote:Sicam se, bili smo dica i jako smo se radovali
Malo vijesti, malo MTV ...uživancija
jel to ona koja bu djevica do penzije?
2014-12-30
otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
momentalno nist od toga, fasovala sam covid
da si se seksala fasovala bi aids.Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
moja kći je zatvorena u špajzi.
navodno ju posjetio neki covid, mater mu jebem četničko kinesku
2014-12-30
luda boleštinaveber wrote:da si se seksala fasovala bi aids.Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
moja kći je zatvorena u špajzi.
navodno ju posjetio neki covid, mater mu jebem četničko kinesku
aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
a ja smrdim.Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
2014-12-30
ko kaze? :)veber wrote:a ja smrdim.Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
ti mi velis da sam epikurka, a tre je brizan :)
a, ja se ne brinem?Noor wrote:ko kaze? :)veber wrote:a ja smrdim.Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
taj tre neki zgodni frajer.
2014-12-30
jesi na PP, hvala i tebi ;)veber wrote:a, ja se ne brinem?Noor wrote:ko kaze? :)veber wrote:a ja smrdim.Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
dasta nego zgodan :)
a tek vicevi
e, kada se sjetim njegovog-prika. odmah se počnem smijat.Noor wrote:jesi na PP, hvala i tebi ;)veber wrote:a, ja se ne brinem?Noor wrote:ko kaze? :)veber wrote:a ja smrdim.Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
dasta nego zgodan :)
a tek vicevi
2014-12-30
Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
Puno sreće i što brži i temeljitiji oporavak.
Guest- Guest
Noor wrote:budem, hvala TreŠandor Winnetou wrote:aj drž se i javljaj se češće da znamo da si ok :)Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
cuvaj se lipa
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
Noor likes this post
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Duterte: SAD, pripremite se da napustite Filipine
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Duterte: SAD, pripremite se da napustite Filipine
Page 5 of 10