Pripremite se..za 45 minuta krece start..kme kme o NATO agresiji
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pripremite se..za 45 minuta krece start..kme kme o NATO agresiji
pa noorka je fina gospođa, nije ko ti.marcellus wrote:veber wrote:kaj da i biljege pofuram sa sobom?marcellus wrote:kajaznam, pitaj muža...
ima li neki obrazac koji moram ispuniti?
da juhica, jebala te juhica...
ti ne jedeš kruh.
ja spečem kruh.
ti pojedeš kruh.
ne ide to tako.
prvo s juhicoma kreneš.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
o Boze, ispricavam se ..bit ce da mi se svećkalo pred očima ;)Speare Shaker wrote:Noor wrote:hvala prci..bude to ok za koji dan :)Speare Shaker wrote:Noor wrote:otprilikeveber wrote:ma nigdje. ti si ko epijeva ženka samo šutiš, kuhaš, rađaš i još delaš.Noor wrote:ma gdje?veber wrote:ne da mi se pikat,Noor wrote:ne da mi se pikat po mobuveber wrote:zakaj ne koristiš mogućnost "insert"
a svađat ti se da.
momentalno nist od toga, fasovala sam covid
Puno sreće i što brži i temeljitiji oporavak.
Vidim da te je baš uhvatilo čim si me zamjenila s prckom.
Nadam se da će te brzo proći.
Hvala Speare i oprosti na zamjeni :)
marcellus wrote:veber wrote:neke pokosi, neki niti neznaju da su prebolili.Noor wrote:daveber wrote:čudna je to boleština. trenutno ne postoji neki obrazac.
ti ko i frendova žena.
oš da ti veber juhicu dopelja?
gle konja
ima muža
e, svi smo doma u istom stanju
veli muž..nek donese
ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Samo me njuh i okus nisu ostavili
radim gris knedlice mrak.Noor wrote:marcellus wrote:veber wrote:neke pokosi, neki niti neznaju da su prebolili.Noor wrote:daveber wrote:čudna je to boleština. trenutno ne postoji neki obrazac.
ti ko i frendova žena.
gle konja
ima muža
veli muž..nek donese
pitaj muža bi li goveđu ili pileću.
sori, tvoja je zadnja.
ali proforme radi pitaj mužeka koju bi juhicu.
2014-12-30
zatrolali bumoveber wrote:radim gris knedlice mrak.Noor wrote:marcellus wrote:veber wrote:neke pokosi, neki niti neznaju da su prebolili.Noor wrote:daveber wrote:čudna je to boleština. trenutno ne postoji neki obrazac.
ti ko i frendova žena.
gle konja
ima muža
veli muž..nek donese
sori, tvoja je zadnja.
vrlo bitno. trolamo po relevantnom forumu kojeg prat barem 1 500 000 000 ljudi.Noor wrote:zatrolali bumoveber wrote:radim gris knedlice mrak.Noor wrote:marcellus wrote:veber wrote:neke pokosi, neki niti neznaju da su prebolili.Noor wrote:daveber wrote:čudna je to boleština. trenutno ne postoji neki obrazac.
ti ko i frendova žena.
gle konja
ima muža
veli muž..nek donese
sori, tvoja je zadnja.
2014-12-30
ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
kaj si bipsić pa čenđao n s bmutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
nipsi frend
2014-12-30
mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Dobro ti ionako ne vjeruješ da to postoji i da je sve zavjera...msm ...ono
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne vjerujem nikome ništa pa tako ni sebi.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Dobro ti ionako ne vjeruješ da to postoji i da je sve zavjera...msm ...ono
heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
ja sam skuzila po uzasnom umoru i bolovima u leđima i kukovima, nogama....u roku 2-3 sata nikud ne mozes
Noor wrote:heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
ja sam skuzila po uzasnom umoru i bolovima u leđima i kukovima, nogama....u roku 2-3 sata nikud ne mozes
Mater mi satralo, mišići bole, nemoć, temeratura 37,5-38,4....
Ćaća dobro
2015-08-06
da, to je toepikur37 wrote:Noor wrote:heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Ćaća dobro
nas satralo sve...u roku 3 dana, nema šanse izbjeći ga jednom kad uđe u kuću
palac kojim tipkam po tipkovnici mogu usporediti sa slonovom nogom koja gazi travu u savani.veber wrote:kaj si bipsić pa čenđao n s bmutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
nipsi frend
u livoj ruci čaša vina
a u kući živo
još je to i dobro.
o norka, jes se ti to ukoronila a
tctc
sad se neces morat pelcovat, a tak si se radovala :P
tctc
sad se neces morat pelcovat, a tak si se radovala :P
Noor wrote:da, to je toepikur37 wrote:Noor wrote:heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Ćaća dobro
Mislio sam da ćaća neće dobiti i malo sam se pribojavao toga. Jer je na inzulinu, 66 godina, malo i tlak i tako...
Ali poklopilo ga, međutim on nema neke simptome...laganica, ali mater satralo.
Šura 42 godine, jak kao životinja, 5 djece, na intenzivnoj završio.
Kolegica par isto bolnica.
Nije uopće za zajebavati.
2015-08-06
ja sam se već uplašil da nisi kao svetoje.mutava baštarda wrote:palac kojim tipkam po tipkovnici mogu usporediti sa slonovom nogom koja gazi travu u savani.veber wrote:kaj si bipsić pa čenđao n s bmutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
nipsi frend
u livoj ruci čaša vina
a u kući živo
još je to i dobro.
ali ok si. nije te lažitis obuzeo
2014-12-30
moj zet nakon sporta uznojen stao duže, pothladio se, pao mu imunitet i dobio koronu. u kući živio sa svojima, sve odreda sportaši. testirali se poslije na antitijela i nitko nije dobio.Noor wrote:da, to je toepikur37 wrote:Noor wrote:heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Ćaća dobro
ono što dosada možemo sigurno znati je da oni koji su proradili na imunitetu bolje prođu kod ove jače prehlade.
sačuvaj boževeber wrote:ja sam se već uplašil da nisi kao svetoje.mutava baštarda wrote:palac kojim tipkam po tipkovnici mogu usporediti sa slonovom nogom koja gazi travu u savani.veber wrote:kaj si bipsić pa čenđao n s bmutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
nipsi frend
u livoj ruci čaša vina
a u kući živo
još je to i dobro.
jebote pa stari ti ko marc.epikur37 wrote:Noor wrote:da, to je toepikur37 wrote:Noor wrote:heh, onda ga je vec dobro obuzelo :)mutava baštarda wrote:ma danas mi priča mehaničar kako je skužio da ima koronu. s društvom pio lozu i reka im " pa ovo je skroz izvitrilo, nema ni okusa bi mirisa"Noor wrote:ma pusti, gadno je :)mutava baštarda wrote:bit će nemaš simptoma pa ti neugodno.Noor wrote:lezim, pa kucam iz dosade, u međuvremenu kad mi đubar mali ne rastače zglobove i muskulaturumarcellus wrote:Ono, ležiš ili si donekle dobro?
Ćaća dobro
Mislio sam da ćaća neće dobiti i malo sam se pribojavao toga. Jer je na inzulinu, 66 godina, malo i tlak i tako...
Ali poklopilo ga, međutim on nema neke simptome...laganica, ali mater satralo.
Šura 42 godine, jak kao životinja, 5 djece, na intenzivnoj završio.
Kolegica par isto bolnica.
Nije uopće za zajebavati.
mislim godište.
2014-12-30
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Duterte: SAD, pripremite se da napustite Filipine
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Duterte: SAD, pripremite se da napustite Filipine
Page 7 of 10