Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku
ne moglo, nego moralo bi se.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
....sa moci ide i pohlepa...sve je u pravosudju povezano..odvjetnici znaju koji je sudac slab na lovu...stelaju se parnice takvima..onda prije sudjenja klijent preko odvjetnika podplati suca...a i odvjetniku zbog toga kapne nesto vise love od zacrtane tarife...sve je to umrezeno..meni je jedan odvjetnik nudio svoje usluge da ce mi nastelat suca koji prima mito ali je i odvjetnik trazio bonus..pa bi me vise oni kostali nego sto bi dobio odstetu ostalo bi mi na kraju za kiflu..pa sam se odlucio na redovnu proceduru..cekao sam sa svojim odvjetnikom dvije godine duze ali sam dobio u cjelosti odstetu i odvjetniku sam platio njegovih 7% od ukupne odstete
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako je rekao na N1 netko:ova sad situacija sa pravosuđem bi se dala usporediti da vam dijete kaže da u školi ima 5 jedinica,dođeš u školu a ono ih je 8kic wrote:
ljudima je davno poljuljano povjerenje u pravosuđe, ovo je samo onak, shit show spektakl
loš lošijeg ocrnjiva-
vili40-
2015-08-02
Znate u cemu je kvaka..u zakonu o neizrucivanju sklopljen izmedju drzava ex ju...a zasto je taj zakon donesen u gotovo svim drzavama..donesen je zbog optuzenih ili osumnjicenih za ratni zlocin a taj zakon na koncu najbolje su iskoristili upravo krimosi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemoj eri, cvijet ercegovački.mutava baštarda wrote:ne moglo, nego moralo bi se.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
di buš u oko kameno pikao?
treba nekog zagorca ili međimurca naći pa objesiti.
ali ne diraj kamen sunce ti jebem.
(jebeš državu gdje pravomoćno osuđen lik ležero ode u pobjegličku oazu)
2014-12-30
Pišanje po pravosuđu se nastavlja
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snimili-smo-privodenje-sudaca-u-osijeku-jedan-se-sakrio-iza-suncanih-naocala-i-zastitne-maske-15079473
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mamici-osumnjiceni-za-davanje-mita-sucima-jednog-pronasli-u-stanu-prijateljice-natase-15079422
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sve-tajne-mamiceva-usb-a-stotine-tisuca-eura-u-kesu-skrivanje-po-hotelu-misteriozna-natasa-15079429
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snimili-smo-privodenje-sudaca-u-osijeku-jedan-se-sakrio-iza-suncanih-naocala-i-zastitne-maske-15079473
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mamici-osumnjiceni-za-davanje-mita-sucima-jednog-pronasli-u-stanu-prijateljice-natase-15079422
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sve-tajne-mamiceva-usb-a-stotine-tisuca-eura-u-kesu-skrivanje-po-hotelu-misteriozna-natasa-15079429
I sam veliš da nismo ozbiljna država, tako da se nemoj zanositi iluzijama. Ništa se neće dogoditi, osim igrokaza za naivne.vili40 wrote:mi nismo ozbiljna država ali mamić će u kratko vrijeme više napraviti za pravosuđe nego stotine šeksova i njegove kumovine koji su zacementirali stvari.mutava baštarda wrote:
svaka čast.
pada mi na pamet kako bi svaka iti malo ozbiljna država nakon ovoga oslobodila Mamića svih kazni u zamjenu da istrese sve svu trulež iz pravosuđa.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
mutava baštarda wrote:
svaka čast.
pada mi na pamet kako bi svaka iti malo ozbiljna država nakon ovoga oslobodila Mamića svih kazni u zamjenu da istrese sve svu trulež iz pravosuđa.
Kratak je put od slave do križa i natrag u dembeliji Hrvatskoj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Stignu još završiti doktorat iz ekonomije u Osijeku dok traje šou oko suđenja.zganci_i_jetrica wrote:I sam veliš da nismo ozbiljna država, tako da se nemoj zanositi iluzijama. Ništa se neće dogoditi, osim igrokaza za naivne.vili40 wrote:mi nismo ozbiljna država ali mamić će u kratko vrijeme više napraviti za pravosuđe nego stotine šeksova i njegove kumovine koji su zacementirali stvari.mutava baštarda wrote:
svaka čast.
trebalo bi zaskočiti i pitati Šeksa ako je trijezan što misli o svemu tome,ipak se sva ta pravosudna sranja najviše događaju u njegovom dvorištu.
vili40-
2015-08-02
Jadan onaj koji se nađe pred takvim “sucima”. Čitao sam danas njegove opise druženja s sucima, ne mogu pojmiti toliku pohlepu i pokvarenost.
Da se razumijemo, on je krimos i smeće, čepinska grupa su krimosi i smećad, ali su i suci krimosi i najveća smećad.
Da se razumijemo, on je krimos i smeće, čepinska grupa su krimosi i smećad, ali su i suci krimosi i najveća smećad.
niels-
2021-04-26
vili40 wrote:trebalo bi zaskočiti i pitati Šeksa ako je trijezan što misli o svemu tome,ipak se sva ta pravosudna sranja najviše događaju u njegovom dvorištu.
Ne.
niels-
2021-04-26
I pitanje: koji sudac bi osudio svoje kolege?
Ovako, svi ćemo znati tko su i kakvi su, ali mislim da to neće vidjeti ročišta.
Ovako, svi ćemo znati tko su i kakvi su, ali mislim da to neće vidjeti ročišta.
niels-
2021-04-26
prestani razmišljat, odmah. glup si k'o kurac.mutava baštarda wrote:
svaka čast.
Guest- Guest
sa dodatnom točkom optužnice: podmićivanje službene osobe.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
Guest- Guest
niels wrote:Jadan onaj koji se nađe pred takvim “sucima”. Čitao sam danas njegove opise druženja s sucima, ne mogu pojmiti toliku pohlepu i pokvarenost.
da, suci u nogometu su pošteniji, tamo u Europi kad bi Mamić platio suca da Dinamo pobijedi, Dinamo bi pobijedio.
A ovi naši prevaranti, uzmu pare a onda ne naprave ono za što si ih podmitio.
ebenica wrote:sa dodatnom točkom optužnice: podmićivanje službene osobe.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
pa mamiću je to i cilj.
cilj mu je da mu se povisi kazna? onda je bistar u vražju mater.marcellus wrote:ebenica wrote:sa dodatnom točkom optužnice: podmićivanje službene osobe.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
pa mamiću je to i cilj.
Guest- Guest
Svakako da bi više volio vidjeti 3 suca u zatvoru, nego Mamića.ebenica wrote:prestani razmišljat, odmah. glup si k'o kurac.mutava baštarda wrote:
svaka čast.
Poslije bi jednom od njih dao status svjedoka pokajnika i strpao još 3 i tako dalje.
Neka se dela
niels likes this post
al ti ih ne vidiš skupa u zatvoru jelda? nek se mamića oslobodi, nagradi jebote.mutava baštarda wrote:Svakako da bi više volio vidjeti 3 suca u zatvoru, nego Mamića.ebenica wrote:prestani razmišljat, odmah. glup si k'o kurac.mutava baštarda wrote:
svaka čast.
Poslije bi jednom od njih dao status svjedoka pokajnika i strpao još 3 i tako dalje.
Neka se dela
Guest- Guest
ebenica wrote:cilj mu je da mu se povisi kazna? onda je bistar u vražju mater.marcellus wrote:ebenica wrote:sa dodatnom točkom optužnice: podmićivanje službene osobe.Eroo wrote:Za početak bi se moglo desiti ponovno suđenje obojici Mamića.
pa mamiću je to i cilj.
fakat si 10kre
novo suđenje, ispočetka, nađeš poštenije suce koji će odradit za što su plaćeni i oslobode te optužbe za izvlačenje love iz dinama, dakle otpada ti šest i pol godina robije.
umjesto toga osude te za podmićivanje sudaca, a obzirom da si priznao i svjedok si pokajnik za to dobiješ 3mj društveno korisnog rada jer je to puno lakša optužba od svega za što su ga osudili.
evo, onako, natanane objašnjeno posebno za osobe s posebnim potrebama, nema na čemu
Similar topics
» Maminjo i Dinamo
» MAMINJO LEGENDO
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» putin opet napada, ovaj put austrijsko pravosuđe...
» Hrvatsko horor pravosuđe
» MAMINJO LEGENDO
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» putin opet napada, ovaj put austrijsko pravosuđe...
» Hrvatsko horor pravosuđe
Page 2 of 8