Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku
Eroo wrote:Trokirate. Idemo po redu. Najprije riješite "slučaj Mamić" a nakon toga i "slučaj Bandić".vili40 wrote:Plenkovic naredio ministrima da govore kako nema HDZ-ovog pravosuđa:
Mi ne prihvaćamo sliku da je cijelo pravosuđe korumpirano. Ne korupciji, ne nasilju i ne mantrama o korumpiranom HDZ-u i utjecaju na pravosuđe. Tu tezu ćemo ponavljati milijun puta ako treba u narednim godinama. I molim vas da svi kao članovi vlade stojite iza tog jer nije nebitno kakvu reputaciju imamo", rekao je
Krvožedna rulja i mediji nisu mjerilo prava i pravde. Posebno ne kad je HR u pitanju.
Kako možete vjerovati išta na primjer ovome ispod?
Mamić: Ovo je ured uhićenog suca Krušlina
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mamic-ovo-je-ured-uhicenog-suca-kruslina/2282364.aspx
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Logika mi ne da mira...nikome ne sudim, pa ni Krušlinu.
Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
I o pok. Bandiću, ali o tome ćemo u nešto kasnijem terminu.
A možemo i kad Mamić žali za Jugoslavijom, njemu najljepšom zemljom na svijetu.
Tko se Mamića u hvastanju laća, sjuri mu se kurac u guzicu.
Nije rima, ali štima.
Je, teško je to shvatiti ... to s Jugoslavijom.
Gle, dosta sudaca jesu lupeži. I da su mnogi likovi ala Mesić zaslužili štrik i hoklicu - jesu.
Ali da je Mićma nevin ... mojne.
Inače Mamiću paše kaj je moguće kvarnije sudstvo jer da nije kak bi ga mitil?
I ovo kaj Mamić dela ide za tim da se zbog "kompromitiranosti sudca" sruši njegova presuda.
A i mrzi ga kad nekoga miti, a ovaj se poslije pravi bedast.
Guest- Guest
Mito je hrvatski sport, u to ne sumnjam...Ali, da te sudi podmićeni, ovo još nisam vidio.Sovak wrote:Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
Gle, dosta sudaca jesu lupeži. I da su mnogi likovi ala Mesić zaslužili štrik i hoklicu - jesu.
I ovo kaj Mamić dela ide za tim da se zbog "kompromitiranosti sudca" sruši njegova presuda.
Jedna stvar mi je zapela za oko, a javnost i novinari su odregairali potpuno drugačije.
Lovrena i Modrića se ne tretira na isti način kao Mamića. Zašto?
Rulja je rulja, jebiga, i ja nikad nisam na njihovoj strani. Iskustvo, jelda.
2016-07-22
udba efendijo, opet pričaš gluposti.Eroo wrote:O tome odlučuje sud i ne rulja.Sovak wrote:mortal wrote:podrška Mamiću za raskrinkavanje svih koji drugima sude za ista djela :cru:
On je u toj priči nevin ... ili ...?
Međutim, vi imate veliki problem upravo sa vašom pravnom državom, kojoj ja ama baš ništa ne vjerujem.
Prije svakih izbora: Red Sanadera na sud-Sanader sa suda, pa red Bandića na sud- Bandić sa suda, pa red Mamića...
Zar vi ne vidite u čemu je ?
PS: Nisam vidio red Mesića na sudu...čudno, a?
svi znaju kako je šeks sa ekipom devastirao kroz lažnu lustraciju hrvatsko pravosuđe nakon osamostaljenja i postao duhovni i stvarni gospodar kadrovima koje je instalirao.
to je najbolje osjetio i branimir glavaš, inače kum sa šeksom, kad je sova da bi spasio sebe zbog svoje uloge u obrani osijeka uredno smjestio suđenje i presudu kumu branimiru.
sudili bi suci i mesiću, a sada i milanoviću da imaju za što.
kako nemaju, onda hdz mediji organiziraju medijska suđenja koja u javnosti imaju isti odjek o tzv. krivcima kao i sudske presude, samo što nema formalne zatvorske, ili novčane kazne.
zanimljivo je i to što do sada niti jedan od smijenjenih ministara iz vlade anemičnog đubreta koji je morao odstupiti zbog malverzacija, pogodovanja, ili korupcije nije procesuiran.
ne, nije ovo hdz pravosuđe.
ovo je pravosuđe anemičnog đubreta i druga sove.
jedan je predsjednik hdz-a, a drugi hdz siva eminencija.
nemaju oni veze s hdz-om, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Benčić: Zdravko Mamić nije good guy, on je bjegunac i osuđeni kriminalac
SABORSKA zastupnica Možemo! Sandra Benčić bila je gošća N1 televizije.
Komentirala je tezu da je pravosuđe HDZ-ovo.
"Ja sam više puta o tome govorila u saboru, da je velika odgovornost za pravosuđe upravo na HDZ-u. To proizlazi iz činjenice da je HDZ najviše vremena proveo na vlasti. Vi u sustavu imate isključivo karijerne suce, koji su od prvog dana u sudstvu. HDZ je odgovoran za stanje u pravosuđu i koliko god se oni opirali tome, svi znamo da je to činjenica", rekla je Benčić.
"Pravosuđe je jedna od tri grane vlasti. Vlast prema ustavu proizlazi iz naroda. Neki demokratski legitimitet u načinu izbora mora postojati. Ne možemo reći da je garancija neovisnosti pravosuđa da se nitko niti posredno niti neposredno, netko tko ima politički legitimitet, ne pojavljuje", dodaje Benčić.
Napominje da je stvar u političkoj odgovornosti onih koji biraju.
"Niti unutar struke ne postoji dovoljno visok stupanj odgovornost jer kada bi postojao, onda bi imali puno više javno pokrenutih stegovnih postupaka protiv sudaca", kazala je.
"Ja ne mislim da je gospodin Mamić tu zaslužan. Često u Hrvatskoj se događa to da ako je jedan loš, da ovaj drugi koji prokazuje je nužno dobar. Zdravko Mamić je točno ono što on je. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i osuđeni kriminalac. To što je on između ostalog prokazao korupciju u određenom slučaju dobro da ju je prokazao. To ga ne abolira. Ne možemo reći da je on sada good guy, jer on to nije", ističe.
Dobro je, tvrdi, ako ćemo mi iz ovog uspjeti detektirati suce koji su korumpirani.
"To ne abolira kriminalca od onoga što je počinio, niti od činjenice da je bjegunac. On je taj koji je podmićivao te suce. Ne zato da bi mu se pravedno sudilo, već da bi mu se sudilo u njegovu korist", rekla je Benčić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
_______________________________________________________________________________________________________
Užas...šta sve nećemo čut.
I ovo političar? Odi glumit ležeće policajce, jebote...
SABORSKA zastupnica Možemo! Sandra Benčić bila je gošća N1 televizije.
Komentirala je tezu da je pravosuđe HDZ-ovo.
"Ja sam više puta o tome govorila u saboru, da je velika odgovornost za pravosuđe upravo na HDZ-u. To proizlazi iz činjenice da je HDZ najviše vremena proveo na vlasti. Vi u sustavu imate isključivo karijerne suce, koji su od prvog dana u sudstvu. HDZ je odgovoran za stanje u pravosuđu i koliko god se oni opirali tome, svi znamo da je to činjenica", rekla je Benčić.
"Pravosuđe je jedna od tri grane vlasti. Vlast prema ustavu proizlazi iz naroda. Neki demokratski legitimitet u načinu izbora mora postojati. Ne možemo reći da je garancija neovisnosti pravosuđa da se nitko niti posredno niti neposredno, netko tko ima politički legitimitet, ne pojavljuje", dodaje Benčić.
Napominje da je stvar u političkoj odgovornosti onih koji biraju.
"Niti unutar struke ne postoji dovoljno visok stupanj odgovornost jer kada bi postojao, onda bi imali puno više javno pokrenutih stegovnih postupaka protiv sudaca", kazala je.
Slučaj Mamić
Benčić se osvrnula na navode da je Mamić taj koji je zaslužan za čistke u hrvatskom pravosuđu."Ja ne mislim da je gospodin Mamić tu zaslužan. Često u Hrvatskoj se događa to da ako je jedan loš, da ovaj drugi koji prokazuje je nužno dobar. Zdravko Mamić je točno ono što on je. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i osuđeni kriminalac. To što je on između ostalog prokazao korupciju u određenom slučaju dobro da ju je prokazao. To ga ne abolira. Ne možemo reći da je on sada good guy, jer on to nije", ističe.
Dobro je, tvrdi, ako ćemo mi iz ovog uspjeti detektirati suce koji su korumpirani.
"To ne abolira kriminalca od onoga što je počinio, niti od činjenice da je bjegunac. On je taj koji je podmićivao te suce. Ne zato da bi mu se pravedno sudilo, već da bi mu se sudilo u njegovu korist", rekla je Benčić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
_______________________________________________________________________________________________________
Užas...šta sve nećemo čut.
I ovo političar? Odi glumit ležeće policajce, jebote...
2016-07-22
PS:
Lustracija, subito!
Horizontalno i vertikalno.
Lustracija, subito!
mutava baštarda wrote:
svaka čast.
pada mi na pamet kako bi svaka iti malo ozbiljna država nakon ovoga oslobodila Mamića svih kazni u zamjenu da istrese sve svu trulež iz pravosuđa.
I shta bi bilo?
Pa jarane 90% te takozvane drzave su umrezeni lopovi..i da se razumijemo ..nije to od jucher niti pojavom HDZ...to traje vec desetljecima jer ste genetski lopovi kakvih na ovoj kugli zemaljskoj nema..Ono shto je iole malo pametnije otishlo je vani zivjeti i raditi misleci u sebi...Tko mu jebe mater iako nije moja zemlja barem imam neku sigurnost da mi nece doci neka budala traziti reket zato shto sam uspjeshan..Stotine tisuca mladih ljudi tako razmishlja,,,srecem ih ovdje .Dodje mi zao ali opet pomislim koji kurac ih zalish pa i ti si se maknuo od tih idiota davno iako si bio korumpiran i korumpirao si druge do jaja..Nikad nisam bio ni u jednoj politichkoj partiji niti cu ali ovi danashnji su isti kao i bivshe komunjare...samo shto su se presvukli na vrijeme i glume vam domoljube dok svesrdno rade sa zapadom na vashu shtetu..Kada to jednom shvatite bit ce vam lakshe da prepoznate rak ranu na vashem bicu do tada,,,duvajte i cuclajte istima kurchinu.
Eroo wrote:PS:
Lustracija, subito!
Pa tebe prvog treba lustrirati bog te jebo komunjarski pokvarena.Pa to u Hrvatskoj je obrachun dva klana..Bio sam kod tvoga hercegovca sudca u Trnovchici (19880 na vecheri gdje se dogovarala jedna presuda koja treba biti po zakonu..I bjese tako ..zakon zadovoljen a lopov na slobodi...Pa ti isti ljudi to i danas rade,,ali iz sjenke..Gle..nema vam spasa...jer ste sadili tikve sa djavlima..Tak da pishi propalo..Hrvatska je davno zavrshena pricha..Pa jebo ti bog mater komunjarsku ..pogledaj samo Slavoniju...Mjesto da izvozi par milijardi eura hrane vi uvozite istu iz vana..A koji je to klan...pa tvoj takozvani domoljubni jer taj nije nauchio poshteno zivjeti i raditi..No dobro tko sam ja da vam kvarim snove..???!!!
Rekao sam lustracija(to ponavljam po tisućiti put), odmah. I tebe ćemo lustrirati kad-tad.mentalitet wrote:Eroo wrote:PS:
Lustracija, subito!
Pa tebe prvog treba lustrirati bog te jebo komunjarski pokvarena.Pa to u Hrvatskoj je obrachun dva klana..Bio sam kod tvoga hercegovca sudca u Trnovchici (19880 na vecheri gdje se dogovarala jedna presuda koja treba biti po zakonu..I bjese tako ..zakon zadovoljen a lopov na slobodi...Pa ti isti ljudi to i danas rade,,ali iz sjenke..Gle..nema vam spasa...jer ste sadili tikve sa djavlima..Tak da pishi propalo..Hrvatska je davno zavrshena pricha..Pa jebo ti bog mater komunjarsku ..pogledaj samo Slavoniju...Mjesto da izvozi par milijardi eura hrane vi uvozite istu iz vana..A koji je to klan...pa tvoj takozvani domoljubni jer taj nije nauchio poshteno zivjeti i raditi..No dobro tko sam ja da vam kvarim snove..???!!!
Ti si uvijek bio donji, a to ćeš biti i dalje. Nismo ja i ti iz istih razloga ovim frustrirani.
2016-07-22
Eroo wrote:Mito je hrvatski sport, u to ne sumnjam...Ali, da te sudi podmićeni, ovo još nisam vidio.Sovak wrote:Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
Jedna stvar mi je zapela za oko, a javnost i novinari su odregairali potpuno drugačije.
Rulja nikoga u Hrvatskoj nije osudila.
Ali da je sudstvo rak rana u Hrvatskoj ... pa jest.
To ne znači da su svi sudci kvarni.
Ali to kaj jedna manjina sudaca zasere tisuće pravednika ne mre ispraviti.
Nismo mi država slučaj kaj se toga tiče.
Ima toga u Europi ohoho ... naročito u bivšim komunjarskim državama.
Nije lustracija svugdje polučila 100% rezultat ... nije zapravo nigdje.
Ono kaj meni nije jasno je zakaj braniš tog suncokreta?
Zato kaj je izgradil kapelicu u Mamićima?
Zato kaj mu je Juga bila najljepša zemlja na svijetu?
I najgori šupak kad vam na bregu natakne križ ili kapelicu vi ga slavite kak pokajnika oprošćenika.
To kaj prokazuje pokvarene sudce ne znači da on nije nezakonito izvlačil lovu i izbjegaval plaćanje poreza državi.
Upravo suprotno ... daval im je mito da ga oslobodiju.
Kvarni su sudci, ali kvaran je i on.
Kaj se mene tiče skup ih metnuti u jednu gajbu i nek dijele ''kiblu'' mater im jebem.
Guest- Guest
Eroo wrote:Rekao sam lustracija(to ponavljam po tisućiti put), odmah. I tebe ćemo lustrirati kad-tad.mentalitet wrote:Eroo wrote:PS:
Lustracija, subito!
Ti si uvijek bio donji, a to ćeš biti i dalje. Nismo ja i ti iz istih razloga ovim frustrirani.
A gle ..ja priznajem da sam bio josh osamdesetih subverzivni elemenat koji je stvarao novu nadolazecu 'rvatsku elitu...prodavajuci ispite sa raznih sveuchilista i to tvojim hercegovcima..
Bog ti jebo mater kad bi ti znao koliko kamiondzija i ostalih jako intelektualno nadarenih osoba ima kupljen faks jebo bi sam sebi sve po spisku shto si uchio ..mada mislim da si ti prolazio vishe po onoj komunistichkoj liniji.No ajde nema barem shtete za Hrvatsku nego za Zloveniju..pa mi je to nekako i normalno..Jarane ...korumpirani ste do kostiju..to je rak rana ..od toga nema spasa,,,nego jedini lijek je pobjeci shto dalje..Eto..shto se ti ne vratish u tu svoju sjebanu Hercegovinu?Ajde onako pitaj se iskreno...ne morash meni odgovarati jer znam razlog zbog kojega se ne bi ni ja nikada vratio u tu vukojebinu zvanu Hrvatska..Imam frenda koji se borio za tu drzavu...jako visok chin...e kad je on otishao vani zivjeti onda shta da kazem..valjda su mu pomogli moji razgovori da se izlijechi od domoljublja.Jebiga...nije bio sklon korupciji pa su ga makli..a onda znash shto ti je chiniti...da to ne gledash...kuzish ti to?Kuzish ti kurac..iako si ostario ostao si neki sjebani nacionalistichki romantichar valjda zbog toga ti i zivot ima smisao inache bi davno zavrshio u hercegovachkom kamenjaru sa zmijama i paucima..
Ja sam pokajnik koji je sam sebe lustrirao jer sam bio mlad i glup shto nije sramota nego je sramota ostariti i biti pokvaren i glup..Da sam bio pokvaren mogao sam zivjeti ko bubreg u loju i nahapati se dzabalesku kao ostali ...No ..valjda mi je savjest ipak prevladala i sugerirala...idi ti mali odavde jer kakav si mozesh postati predcednik tih pohlepnih hrvata a onda ce ti se zivot zgaditi do kraja..Kuzish..Bolje ja vako zivim u USA neopterecen takozvanim domoljubljem koje bi morao glumiti da bi krao kao shto ostali rade..Mirno spavash i boli te kurac..shto Hrvatska propada...Ma shta propada...josh davne 1990 je propala samo se sada muchi i koprca a zapad je odrzava na zivotu ko seljak konje i volove da bi mogli orati...
Nisi trebao dalje objašnjavat, logika mi je jača strana.mentalitet wrote:.Bolje ja vako zivim u USA..
2016-07-22
Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
može bit i četnik kaj se mene tiče ak bu nastavil razjebavat kriminalno pravosuđe
Sovak wrote:
on nije moralna vertikala zadužena da dijeli pravdu nego nogometni menadžer... za ljude poput njega je normalno da daju mito sucima, naročito nogometnim, ide s teritorijem... za suce nije normalno da ga primaju
marcellus wrote:Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
može bit i četnik kaj se mene tiče ak bu nastavil razjebavat kriminalno pravosuđe
Ak buju ti takvi reda delali tekar onda buš najebal jer oni ne delaju reda zbog reda nego extra nered da bi sebe izvukli.
Guest- Guest
marcellus wrote:Sovak wrote:
on nije moralna vertikala zadužena da dijeli pravdu nego nogometni menadžer... za ljude poput njega je normalno da daju mito sucima, naročito nogometnim, ide s teritorijem... za suce nije normalno da ga primaju
Nije moralna vertikala, ali si je uzel pravo sada biti moralna vertikala.
Barem ga sad tu tak neki doživljavaju.
Nije normalno podmićivati niti nogometne niti ine sudce.
To je kazneno djelo.
Guest- Guest
Sovak wrote:Eroo wrote:Mito je hrvatski sport, u to ne sumnjam...Ali, da te sudi podmićeni, ovo još nisam vidio.Sovak wrote:Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
I najgori šupak kad vam na bregu natakne križ ili kapelicu vi ga slavite kak pokajnika oprošćenika.
To kaj prokazuje pokvarene sudce ne znači da on nije nezakonito izvlačil lovu i izbjegaval plaćanje poreza državi.
Kaj se mene tiče skup ih metnuti u jednu gajbu i nek dijele ''kiblu'' mater im jebem.
Hercegovačku mafiju ste ostranili odmah nakon rata, a onda instalirali 2+. Prestani s time.
Naravno da HR nije jedini primjer u EU, ima ih još čak i gorih. To vam ne može biti za utjehu.
Mamiću bi trebali po institutui zaštitutu zaštićenog svjedoka dodijeliti status pokajnika.
To za početak...možda se pojavi još neki novi "Mamić". Inače ništa od svega.
PS: Primjer!
Generalu Rojsu ste srušili bespravno sagrađenu kuću. Super.
A što se bilo sa ostalih 500,000? Koliko ste ih srušili?
Ostavite se emocija i u glavu nafilanih dezinformacija, uključite logiku.
2016-07-22
mentalitet wrote:Eroo wrote:Rekao sam lustracija(to ponavljam po tisućiti put), odmah. I tebe ćemo lustrirati kad-tad.mentalitet wrote:Eroo wrote:PS:
Lustracija, subito!
A gle ..ja priznajem da sam bio josh osamdesetih subverzivni elemenat koji je stvarao novu nadolazecu 'rvatsku elitu...prodavajuci ispite sa raznih sveuchilista i to tvojim hercegovcima..
Bog ti jebo mater kad bi ti znao koliko kamiondzija i ostalih jako intelektualno nadarenih osoba ima kupljen faks jebo bi sam sebi sve po spisku shto si uchio ..mada mislim da si ti prolazio vishe po onoj komunistichkoj liniji.No ajde nema barem shtete za Hrvatsku nego za Zloveniju..pa mi je to nekako i normalno..Jarane ...korumpirani ste do kostiju..to je rak rana ..od toga nema spasa,,,nego jedini lijek je pobjeci shto dalje..Eto..shto se ti ne vratish u tu svoju sjebanu Hercegovinu?Ajde onako pitaj se iskreno...ne morash meni odgovarati jer znam razlog zbog kojega se ne bi ni ja nikada vratio u tu vukojebinu zvanu Hrvatska..Imam frenda koji se borio za tu drzavu...jako visok chin...e kad je on otishao vani zivjeti onda shta da kazem..valjda su mu pomogli moji razgovori da se izlijechi od domoljublja.Jebiga...nije bio sklon korupciji pa su ga makli..a onda znash shto ti je chiniti...da to ne gledash...kuzish ti to?Kuzish ti kurac..iako si ostario ostao si neki sjebani nacionalistichki romantichar valjda zbog toga ti i zivot ima smisao inache bi davno zavrshio u hercegovachkom kamenjaru sa zmijama i paucima..
Ja sam pokajnik koji je sam sebe lustrirao jer sam bio mlad i glup shto nije sramota nego je sramota ostariti i biti pokvaren i glup..Da sam bio pokvaren mogao sam zivjeti ko bubreg u loju i nahapati se dzabalesku kao ostali ...No ..valjda mi je savjest ipak prevladala i sugerirala...idi ti mali odavde jer kakav si mozesh postati predcednik tih pohlepnih hrvata a onda ce ti se zivot zgaditi do kraja..Kuzish..Bolje ja vako zivim u USA neopterecen takozvanim domoljubljem koje bi morao glumiti da bi krao kao shto ostali rade..Mirno spavash i boli te kurac..shto Hrvatska propada...Ma shta propada...josh davne 1990 je propala samo se sada muchi i koprca a zapad je odrzava na zivotu ko seljak konje i volove da bi mogli orati...
Ne kradem, mirno spavam, savjest mi čista, ne glumim, nemam razloga se pokajati za bilo kaj, domoljub jesam u smislu da volim svoju zemlju kakva god bila ... i nabijem ti mumiju Bidena na kurac.
Guest- Guest
Eroo wrote:Sovak wrote:Eroo wrote:Mito je hrvatski sport, u to ne sumnjam...Ali, da te sudi podmićeni, ovo još nisam vidio.Sovak wrote:Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
Hercegovačku mafiju ste ostranili odmah nakon rata, a onda instalirali 2+. Prestani s time.
Naravno da HR nije jedini primjer u EU, ima ih još čak i gorih. To vam ne može biti za utjehu.
Mamiću bi trebali po institutui zaštitutu zaštićenog svjedoka dodijeliti status pokajnika.
Koju logiku? Tvoju?
Da smrad prestaje biti smradom zato kaj druka druge smradove kaj ih je podmitil?
E ... daj me naj me.
Dijeliti kiblu.
Guest- Guest
Sovak wrote:Eroo wrote:Sovak wrote:Eroo wrote:Mito je hrvatski sport, u to ne sumnjam...Ali, da te sudi podmićeni, ovo još nisam vidio.Sovak wrote:Eroo wrote:Nisi razumio poantu, ali nema veze...Prerano ti je izaći iz kože, ali budeš kad-tad.Sovak wrote:Eroo wrote:Sad bi bilo dobro pronaći stare članke i objaviti što je tko izjavio o Mamiću od poznatih i pravovjernih.
Nije rima, ali štima.
Koju logiku? Tvoju?
Da smrad prestaje biti smradom zato kaj druka druge smradove kaj ih je podmitil?
E ... daj me naj me.
Dijeliti kiblu.
Institut svjedoka pokajnika je u svijetu poznat pravni šta već.
Ne izmišljajte toplu vodu i ne djelite pravdu, ako niste pravnici.
Ne zaboravi, na završetku ww2 je rulja mnogo nevinih ljudi (bez dokaza) i suda, obezglavila.
2016-07-22
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Maminjo i Dinamo
» MAMINJO LEGENDO
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» putin opet napada, ovaj put austrijsko pravosuđe...
» Hrvatsko horor pravosuđe
» MAMINJO LEGENDO
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» putin opet napada, ovaj put austrijsko pravosuđe...
» Hrvatsko horor pravosuđe
Page 7 of 8