Pas izgrizao dete na smrt u SLO
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Pas izgrizao dete na smrt u SLO
Prekrasni su. Kao vuk da. Nisu oni opasni ni divlji. Imaju te svoje kućice u snjegu i rade što hoće, jak karakter imaju. Vuče glavni, saonice.mutava baštarda wrote:ako je ovo malamut, onda se radi o beštiji koja je nabliža rodu vukova. čak niti ne znaju lajati nego zavijaju.kaya wrote:Jesu ovo tvoji? Prekrasni suNoor wrote:Ringo10 wrote:Tvojim čoporomNoor wrote:nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
a gnjusno je to da u vagu stavljaš vlasnike pasa i ove poremećenike
dođi k meni da te upoznam s mojim čoporom i provedi pola dana s njima
kad odeš, sramit ćeš se sam sebe zbog ovakvih stvari što si do sada govorio
Koji su, dobermani ili rotvajleri ... ili američki pit bull terijeri ...ili bulmastifi
Ali slažem se da je krivnja na ljudima ... pse treba znati odgajati
teško se i upare za vući saonice jer su nedisciplinirani i divlji pa se stavi samo jedan, a ostalo budu haskiji.
imati nešto ovako u dvorištu je kao i imati pola vuka.
A on je po prirodi glavni. Zato njega stave prvog. Mada svi mogu biti malamuti.
Eto ja sam im došla u te kućice na sjeveru pa me nisu pojeli nego se okrenuli na leđa i mahali repom.
Tebe bi doduše pojeli. Osjete psi kada ih netko ne voli...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
na žalost nisu voljeli i slovensku curicukaya wrote:Prekrasni su. Kao vuk da. Nisu oni opasni ni divlji. Imaju te svoje kućice u snjegu i rade što hoće, jak karakter imaju. Vuče glavni, saonice.mutava baštarda wrote:ako je ovo malamut, onda se radi o beštiji koja je nabliža rodu vukova. čak niti ne znaju lajati nego zavijaju.kaya wrote:Jesu ovo tvoji? Prekrasni suNoor wrote:Ringo10 wrote:Tvojim čoporomNoor wrote:nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
Koji su, dobermani ili rotvajleri ... ili američki pit bull terijeri ...ili bulmastifi
teško se i upare za vući saonice jer su nedisciplinirani i divlji pa se stavi samo jedan, a ostalo budu haskiji.
Eto ja sam im došla u te kućice na sjeveru pa me nisu pojeli nego se okrenuli na leđa i mahali repom.
nisu, stavila sam s neta da Ringu pokažem pasminukaya wrote:
Jesu ovo tvoji? Prekrasni su
ali, takvi su i moji...raskošne bujne dlake, siva i bijela ženka i crni mužjak...to je u stvari la famiglia, mama, tata i kći
stavit ću sliku kad ih okupam nakon ovog blata
i te kako znaju lajati, samo ne ni približno često kao ostali psimutava baštarda wrote:
ako je ovo malamut, onda se radi o beštiji koja je nabliža rodu vukova. čak niti ne znaju lajati nego zavijaju.
nedisciplinirani i divlji?
daj molim te ne trkeljaj o čemu nemaš blage veze
ajd ti o krdu, to ti ide
Samo ih držite uredne, pelcujte i neka se ponašaju normalno.
Obavezno pokupite za njima kakice.
:)
Obavezno pokupite za njima kakice.
:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor likes this post
kaya wrote:
Prekrasni su. Kao vuk da. Nisu oni opasni ni divlji. Imaju te svoje kućice u snjegu i rade što hoće, jak karakter imaju. Vuče glavni, saonice.
to obožavaju, da
nisam baš ljubitelj pasa, samo izgleda da oni to ne znaju.
strašna bella. čim se pojavim u radionici, eto ti nje.
i strašni tobi, građevinar. taj čim čuje hilticu dojuri.
kada sam renovirao kupaonicu stalno je bio samnom-inače od susjeda pas.
bedak se uspio na šaraf napiknut, ali ni to ga kasnije nije pokolebalo u građevinskim poslovima.
a cucki su kao i djeca.
kako ih odgojiš takvi će biti.
pesi i mačke s ostalim domaćim živinama žive s ljudima već 8-10000 godina.
genetski se već podnosimo.
a, ekstrema ima svagdje.
strašna bella. čim se pojavim u radionici, eto ti nje.
i strašni tobi, građevinar. taj čim čuje hilticu dojuri.
kada sam renovirao kupaonicu stalno je bio samnom-inače od susjeda pas.
bedak se uspio na šaraf napiknut, ali ni to ga kasnije nije pokolebalo u građevinskim poslovima.
a cucki su kao i djeca.
kako ih odgojiš takvi će biti.
pesi i mačke s ostalim domaćim živinama žive s ljudima već 8-10000 godina.
genetski se već podnosimo.
a, ekstrema ima svagdje.
2014-12-30
ma to je jasno kao dan, bespogovorno prestrašna tragedija, što nikome normalnom ni ne pada na pamet osporitiRa wrote:Imati životinju koja može ugroziti nečiji život je odgovornost i to treba ozbiljno shvatiti.Noor wrote:Epikurče, da čujem zašto?epikur37 wrote:Šinter, metak, čelo.
pas je bio u svom dvorištu i vezan.
u čemu je problem?
nauči svoje klince da ne ulaze u tuđa dvorišta i ne diraju nikakve pse bez nadzora vlasnika, ni male ni velike.
i da....nikad, ali nikad nemoj nabavljati životinju, bilo kakvu, to sam ti već rekla.
nemaš ti ni trunke filinga za njih.
Mrtva curica je imala samo 8 godina. Alo, nečije dijete je izgriženo do smrti. Pokušajte barem zamisliti kako bi se osjećali da vama nečija beštija usmrti dijete.
Njoj se fakat ne može očitati nedostatak odgovornosti, ali vlasniku agresivne mrcine, koji nije zatvorio portun dvorišta da. On je odgovoran za ono što njegov pas učini.
Kad vlasnici budu stvarno krivično odgovarali za ono što učine njihovi kućni ljubimci, bit će puno manje izgrižene i usmrćene djece, a vjerujem i manje izuzetno agresivnih i po život opasnih sorti.
međutim. iz gornje vijesti kako znamo da vlasnik nije zatvorio vrata?
možda ih je otvorenima ostavio poštar? možda i mala kad je ušla u dvorište?
dakle, djevojčica je ušla u tuđe dvorište, da pomazi tuđeg psa, koji je k tome bio i vezan. i vlasnik je kriv? a ne roditelji koji jadnoj djevojčici nisu rekli da se to ne radi?
ljudi, ovo je velika tragedija i da se takve stvari ne bi događale, odgajajte si djecu kako treba. (Ra, ne ti...ti si to obavila )
Last edited by Noor on 19/3/2021, 10:27; edited 1 time in total
Noor wrote:ima, al o vama hejterima životinja i vašoj bezdušno svirepoj rabotiepikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
Dobro da ne drže tigrove ljudoždere kao ljubimce.
Ili zmije, kobre, crne mambe i otrovne paukove.
nejasno...tu psihologija ima štošta reći
evo što radite posvuda...Zadar (da nisi ti?) Zagreb, Osijek, Rijeka, Poreč, Karlovac, Split
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantuna/trovanje-zivotinja-po-gradu-ne-prestaje-538652
bacate otrovanu hranu preko ograda u ograđena dvorišta pasa, rasipate je po putevima gdje ih vlasnici odu šetati, ostavljate komade salame s ubačenim čavlima, vežete ih kratkim žicama oko vrata, tučete i prebijate do smrti, vezane za branike vučete autima, odsjecate udove....
šta tu kaže psihologija, Epukurče? šta?!
možda psihijatrija?!
A da znaš tek što rade svinjama!
Divljački ih kolju naživo, kuhaju, peku, i kao vrhunac strahote - jedu ih.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne zna što fali konjima? Oni su mirni, biljojedi i ne grizu ljude. Ili ovcama.
Ali oni, psi, pa psi!
Ali oni, psi, pa psi!
crvenkasti-
2014-04-17
Speare Shaker wrote:Noor wrote:
ali, takvi su i moji...
Prekrasni su.
u zimskom krznu su stvarno impozantni, ali sad kreće linjanje i četkanje, a to baš ne vole :)
od jednog primjera ne možeš raditi pravilo. to bi bilo kao zbog 10 top djece ubojica netko traži da ih se drži u kavezu. ili da ljudi budu na lancu jer eto ima ubojica..mutava baštarda wrote:na žalost nisu voljeli i slovensku curicukaya wrote:Prekrasni su. Kao vuk da. Nisu oni opasni ni divlji. Imaju te svoje kućice u snjegu i rade što hoće, jak karakter imaju. Vuče glavni, saonice.mutava baštarda wrote:ako je ovo malamut, onda se radi o beštiji koja je nabliža rodu vukova. čak niti ne znaju lajati nego zavijaju.kaya wrote:Jesu ovo tvoji? Prekrasni suNoor wrote:Ringo10 wrote:Tvojim čoporomNoor wrote:nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa djecu je do 12e poželjno držati u kavezu.
kasnije kada počnu rasti, staviti ih na lanac.
oko 25e pustiti ih u prirodu.
kasnije kada počnu rasti, staviti ih na lanac.
oko 25e pustiti ih u prirodu.
2014-12-30
Noorka, psi su ti divni
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor likes this post
ma poslat ću ti slike kažem kad ih operem od zime, jer njima blato ne smeta, dapače...zavaljaju se u svaku lokvuRingo10 wrote:Noorka, psi su ti divni
Noor wrote:ma poslat ću ti slike kažem kad ih operem od zime, jer njima blato ne smeta, dapače...zavaljaju se u svaku lokvuRingo10 wrote:Noorka, psi su ti divni
Jel ze zajedno kupate ili posebno?
crvenkasti-
2014-04-17
slobodno ti provociraj :)crvenkasti wrote:Noor wrote:ma poslat ću ti slike kažem kad ih operem od zime, jer njima blato ne smeta, dapače...zavaljaju se u svaku lokvuRingo10 wrote:Noorka, psi su ti divni
Jel ze zajedno kupate ili posebno?
oni ne žive u kući, žive vani na jako velikom ograđenom dvorištu, s puno hlada i slobodno se kreću, što im je i prijeka potreba
te još kaj zanima?
Mix Rotweilera i njemackog ovcara MOZE biti odlican pas cuvar sa jakim zastitnickim instiktom.Osim za gazde svoje,za druge moze biti jako opasan.ako je dobro odgojen,onda je i discipliniran ilako ga je kontrolirati(gazda).Slaba i povrsna dresura uz cesta maltretiranja ga mogu pretvoriti u neuroloski nestabilnog i opasnog.Kljucno ga je PUNO istrcavati,da bi se osjecao dobro,u nedostatku kretanja i istrcavanja,postaje nervozan i lako eksplozivan.
Ovaj pas trazi puno paznje u odgoju
Ovaj pas trazi puno paznje u odgoju
To što traži puno pažnje u odgoju prevedeno znači da nije za držati.
Opasne pse treba zabraniti, lutalice utamaniti...a ostalo kao kućni ljubimci ok... Ali i da paze i čiste za svojim psima.
I sve 5.
Opasne pse treba zabraniti, lutalice utamaniti...a ostalo kao kućni ljubimci ok... Ali i da paze i čiste za svojim psima.
I sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zivotinje nikad nisu krive jer ne mogu biti krive
Krivi su ljudi ...uvijek
Krivi su ljudi ...uvijek
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Staford izgrizao 11 djece na igralištu
» Šta dete zna...
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Staford izgrizao 11 djece na igralištu
» Šta dete zna...
Page 4 of 16