Pas izgrizao dete na smrt u SLO
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Pas izgrizao dete na smrt u SLO
ima, al o vama hejterima životinja i vašoj bezdušno svirepoj rabotiepikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
Dobro da ne drže tigrove ljudoždere kao ljubimce.
Ili zmije, kobre, crne mambe i otrovne paukove.
nejasno...tu psihologija ima štošta reći
evo što radite posvuda...Zadar (da nisi ti?) Zagreb, Osijek, Rijeka, Poreč, Karlovac, Split
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantuna/trovanje-zivotinja-po-gradu-ne-prestaje-538652
bacate otrovanu hranu preko ograda u ograđena dvorišta pasa, rasipate je po putevima gdje ih vlasnici odu šetati, ostavljate komade salame s ubačenim čavlima, vežete ih kratkim žicama oko vrata, tučete i prebijate do smrti, vezane za branike vučete autima, odsjecate udove....
šta tu kaže psihologija, Epukurče? šta?!
možda psihijatrija?!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noorka baš si slaba na me... :)
Dobio sam dnevni i peruanski ljiljan te peruniku. Idem za saditi.. biljke su zakon.
Dobio sam dnevni i peruanski ljiljan te peruniku. Idem za saditi.. biljke su zakon.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam.nasao malenog krokodila prije 15 godina u CR.epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
Nazvao ga Miljenko drzao u kadi pa u bacvi pa u onom velikom bazenu. Ali rastao sve vise i sa njime u zoloski vrt
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
a gnjusno je to da u vagu stavljaš vlasnike pasa i ove poremećenike
dođi k meni da te upoznam s mojim čoporom i provedi pola dana s njima
kad odeš, sramit ćeš se sam sebe zbog ovakvih stvari što si do sada govorio
Tvojim čoporomNoor wrote:nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
Koji su, dobermani ili rotvajleri ... ili američki pit bull terijeri ...ili bulmastifi
Ali slažem se da je krivnja na ljudima ... pse treba znati odgajati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:ima, al o vama hejterima životinja i vašoj bezdušno svirepoj rabotiepikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
evo što radite posvuda...Zadar (da nisi ti?) Zagreb, Osijek, Rijeka, Poreč, Karlovac, Split
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantuna/trovanje-zivotinja-po-gradu-ne-prestaje-538652
bacate otrovanu hranu preko ograda u ograđena dvorišta pasa, rasipate je po putevima gdje ih vlasnici odu šetati, ostavljate komade salame s ubačenim čavlima, vežete ih kratkim žicama oko vrata, tučete i prebijate do smrti, vezane za branike vučete autima, odsjecate udove....
šta tu kaže psihologija, Epukurče? šta?!
možda psihijatrija?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da skratim. Ne vjerujem.Serbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3315201-pas-do-smrti-izujedao-devojcicu-u-sloveniji-preminula-je-u-dvoristu-samo-je-htela-da-pomazi-psa
Jedan natpis koji bi trebao ohrabriti trovače i zlostavljače pasa da eto rade nešto korisno.
2015-08-15
A ako se to i desilo zlostavljali su psa i to je napravio zato jer je istraumatiziran.
2015-08-15
Za tebe. Svakako.epikur37 wrote:Šinter, metak, čelo.
2015-08-15
DA, i životinje imaju psihološki sklop koji može da puknekaya wrote:A ako se to i desilo zlostavljali su psa i to je napravio zato jer je istraumatiziran.
ZAto zostavljanje životinja treba strogo kažnjavati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
društvo je krivo iz više razloga.
dica previše gledaju crtiće pa gube vezu sa stvarnim svijetom i idu mazati krvoločne životinje, kada odrastu onda idu maziti poskoka.
treba zabraniti pse i mačke po stanovima ili nabiti poreze za posjedovanje.
dica previše gledaju crtiće pa gube vezu sa stvarnim svijetom i idu mazati krvoločne životinje, kada odrastu onda idu maziti poskoka.
treba zabraniti pse i mačke po stanovima ili nabiti poreze za posjedovanje.
naša perunika iz područja Metkovića bila je jako cijenjena u Staroj Grčkoj.epikur37 wrote:Noorka baš si slaba na me... :)
Ringo10 wrote:Tvojim čoporomNoor wrote:nisu, to su na žalost faktiepikur37 wrote:Gnjusne insinuacije. Jednako osudjujem i takve pacijente. U ostalom moja kritika je više na mulariju i idiote koji neodgovorno, zbog hira ili trenda drži paščad. Još pri tome gnjave sve oko sebe.
Koji su, dobermani ili rotvajleri ... ili američki pit bull terijeri ...ili bulmastifi
Ali slažem se da je krivnja na ljudima ... pse treba znati odgajati
kaya wrote:A ako se to i desilo zlostavljali su psa i to je napravio zato jer je istraumatiziran.
2014-04-16
Rodijeca, ocekivao sam da ces na kraju imati cipele od krokodilske koze:)GIANNI AGNELLI wrote:Ja sam.nasao malenog krokodila prije 15 godina u CR.epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
Nazvao ga Miljenko drzao u kadi pa u bacvi pa u onom velikom bazenu. Ali rastao sve vise i sa njime u zoloski vrt
dijagram-
2015-08-09
Masa ljudi je odlijepila.crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
Ovi s psima tek su jedan manji dio.
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda wrote:naša perunika iz područja Metkovića bila je jako cijenjena u Staroj Grčkoj.epikur37 wrote:Noorka baš si slaba na me... :)
vi (rvati) za vrijeme stare Grčke niste ni postojali.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Noor wrote:Epikurče, da čujem zašto?epikur37 wrote:Šinter, metak, čelo.
pas je bio u svom dvorištu i vezan.
u čemu je problem?
nauči svoje klince da ne ulaze u tuđa dvorišta i ne diraju nikakve pse bez nadzora vlasnika, ni male ni velike.
i da....nikad, ali nikad nemoj nabavljati životinju, bilo kakvu, to sam ti već rekla.
nemaš ti ni trunke filinga za njih.
Ok nisam pročitao članak. Ako je tako vlasnik nije kriv.
Zaključio sam po naslovu i većini slučajeva u kojima je pas pušten i baza okolo po otvorenom.
Svejedno sam za zabranu držanja opasnih pasa.
Kaj se mene tiče nemaš brige, bonzai ili eventualno akvarijska ribica :)
pirana?
Guest- Guest
soraGnječ wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:Epikurče, da čujem zašto?epikur37 wrote:Šinter, metak, čelo.
pas je bio u svom dvorištu i vezan.
u čemu je problem?
nauči svoje klince da ne ulaze u tuđa dvorišta i ne diraju nikakve pse bez nadzora vlasnika, ni male ni velike.
i da....nikad, ali nikad nemoj nabavljati životinju, bilo kakvu, to sam ti već rekla.
nemaš ti ni trunke filinga za njih.
Ok nisam pročitao članak. Ako je tako vlasnik nije kriv.
Zaključio sam po naslovu i većini slučajeva u kojima je pas pušten i baza okolo po otvorenom.
Svejedno sam za zabranu držanja opasnih pasa.
Kaj se mene tiče nemaš brige, bonzai ili eventualno akvarijska ribica :)
pirana?
2014-04-16
GIANNI AGNELLI wrote:Ja sam.nasao malenog krokodila prije 15 godina u CR.epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ljudi su stvarno idioti. Koji će im kurac takav ljubimac?
zašto Miljenko? bolje mu pristaje Querido.
Guest- Guest
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Staford izgrizao 11 djece na igralištu
» Šta dete zna...
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Staford izgrizao 11 djece na igralištu
» Šta dete zna...
Page 2 of 16