Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 23
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
Zeki i poglavici ce srce od zalosti puci.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kao što sam obećao, večeras objavljujem:
(Unaprijed zahvaljujem Vargi što mi je poslao ovo na mail anonimno, za nagradu platit ću mu sobu za dvoje za 2 noći u hotelu Villa Regina u Međugorju )
Ovo nikad do sad niste vidjeli:
Varga je ovaj put ozbiljnije pristupio, pa mi je poslao link:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45288-dinamo-zagreb
"Ako ih pravomoćno osude- u zatvor s njima i vratiti lovu Dinamu"
(Unaprijed zahvaljujem Vargi što mi je poslao ovo na mail anonimno, za nagradu platit ću mu sobu za dvoje za 2 noći u hotelu Villa Regina u Međugorju )
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kao što sam obećao, večeras objavljujem:
Guest- Guest
malo sreće u tom jalnom sektaškom životu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:malo sreće u tom jalnom sektaškom životu
Bravo, to je sve što ti imaš za reći na ovu temu.
Da budem iskren, nisam više ni očekivao od tebe. Nisi kapacitet.
Guest- Guest
pa da, nisam kapacitet ološa poput tebe, koji si daleko najviše gluposti i laži nadrobio na ovom forumu, a ostalima vadiš postove iz arhive.. i to nekome koga ignoriraš jer si uvrijeđena pičkica.
hvala dragome bogu da nisam taj kapacitet.
sektaško licemjerstvo na vrhuncu moći
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znam sto se cudite zeki, pa to je isti modus operandi onog koji ga placa , samo blebetati prazne fraze
Guest- Guest
A to kažeš ti na osnovu čega?End wrote:pa da, nisam kapacitet ološa poput tebe, koji si daleko najviše gluposti i laži nadrobio na ovom forumu, a ostalima vadiš postove iz arhive.. i to nekome koga ignoriraš jer si uvrijeđena pičkica.
Ovo sam dobio anonimno na mail, ne znam tko je poslao niti zbog čega.
Pucanj u prazno. Tema nisam ja nego nešto sasvim drugo. Ako nemaš što napisati na ovu temu (Breaking - braca dalton osuđena) onda ne znam što se tu uopće pojavljuješ? Da bi pričao svoje pizdarije o sekti i prozivao "tovare" na temi o osuđenim kriminalcima koji s "sektom" i "tovarima" nemaju nikakve veze?!?
Jadan si....
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Amper vs End
Avenue Mall, petak u 20 h...
<3
Guest- Guest
Kaže tip koji jedno 20 puta na dan objavi nešto u vezi "sekta" "tovari" "sektaši" bez obzira na kojoj temi se radi.
Sreća što uglavnom ne pratim druge teme van nogometa, vjerojatno i tamo trubi isto...
Sreća što uglavnom ne pratim druge teme van nogometa, vjerojatno i tamo trubi isto...
Guest- Guest
Niche pusi kurac.
Vidi mi nove profilne.
Grb kluba sa 38 titula serie a.
Nije ono sa nekih 18
Vidi mi nove profilne.
Grb kluba sa 38 titula serie a.
Nije ono sa nekih 18
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
I dugo će ostat tih ukradenih 38...
A onih ukradenih 2 će van ostat vječno...
Ako se ne oduzmu zbog lopovluka...
<3
<3
Guest- Guest
Mozda malo pauze a onda opet barem 5 godina uzastopce vladavinafridrih-niche wrote:I dugo će ostat tih ukradenih 38...
<3
2015-09-13
JUVE SIMBOL CASTI I POSTENJAfridrih-niche wrote:I dugo će ostat tih ukradenih 38...
<3
2015-09-13
FRANK wrote:JUVE SIMBOL CASTI I POSTENJA NA HDZ NAČINfridrih-niche wrote:I dugo će ostat tih ukradenih 38...
<3
Guest- Guest
‘Zdravka Mamića s osječkim sucima inicijalno je povezao Mate Radeljić, savjetnik bivše predsjednice’
Nacional je početkom tjedna doznao jedan izuzetno značajan detalj koji baca sasvim novo svjetlo na tvrdnje Zdravka Mamića o tomu da je korumpirao veći broj osječkih sudaca. Izvor blizak i Mamiću i Uredu predsjednice iz predsjedničkog mandata Kolinde Grabar-Kitarović navodi da je Mamiću ključne inicijalne kontakte s osječkim sucima osigurao visoki dužnosnik Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović – a to je Mate Radeljić, njen savjetnik za unutarnju politiku
Ako dođe do podnošenja kaznenih prijava, Zdravko Mamić bit će također prijavljen za podmićivanje. A to onda podrazumijeva da zbog vremena kada je to kazneno djelo nastalo, Mamić zbog pravosnažnog međudržavnog sporazuma između Hrvatske i BiH više ne može računati da neće biti izručen Hrvatskoj.
https://www.nacional.hr/zdravka-mamica-s-osjeckim-sucima-inicijalno-je-povezao-mate-radeljic-savjetnik-bivse-predsjednice/?fbclid=IwAR2VmnyccH8XoXGXy0k-NezX0Jd7SSRyAyrFxU7incQZg46rbpxO0fo3qBc
I kaj nisu njega suci reketarili?
Kako se bjegunac skupa s svojim miševima samo sve više zakopava...
Nacional je početkom tjedna doznao jedan izuzetno značajan detalj koji baca sasvim novo svjetlo na tvrdnje Zdravka Mamića o tomu da je korumpirao veći broj osječkih sudaca. Izvor blizak i Mamiću i Uredu predsjednice iz predsjedničkog mandata Kolinde Grabar-Kitarović navodi da je Mamiću ključne inicijalne kontakte s osječkim sucima osigurao visoki dužnosnik Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović – a to je Mate Radeljić, njen savjetnik za unutarnju politiku
Ako dođe do podnošenja kaznenih prijava, Zdravko Mamić bit će također prijavljen za podmićivanje. A to onda podrazumijeva da zbog vremena kada je to kazneno djelo nastalo, Mamić zbog pravosnažnog međudržavnog sporazuma između Hrvatske i BiH više ne može računati da neće biti izručen Hrvatskoj.
https://www.nacional.hr/zdravka-mamica-s-osjeckim-sucima-inicijalno-je-povezao-mate-radeljic-savjetnik-bivse-predsjednice/?fbclid=IwAR2VmnyccH8XoXGXy0k-NezX0Jd7SSRyAyrFxU7incQZg46rbpxO0fo3qBc
I kaj nisu njega suci reketarili?
Kako se bjegunac skupa s svojim miševima samo sve više zakopava...
Guest- Guest
Zeko-
2015-08-26
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 23