Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!
Page 1 of 1
Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=03&dd=13&nav_id=1826240
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!
Ovaj je na drogama...
"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Adem Vuchiqi.
"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Adem Vuchiqi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Treba ih opet bombardirati. Nisu se naučili pameti.
crvenkasti-
2014-04-17
[size=35]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao bombama zauvijek je za nama[/size]
[size=35]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]
[size=35]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]
[size=35]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]
[size=35]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=35]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
[size=35]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]
[size=35]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]
[size=35]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]
[size=35]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=35]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sada su ta dva pištolja svemirski i nuklearni program i narod s žeščim IQ .kaya wrote:[size=47]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao bombama zauvijek je za nama[/size]
[size=47]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]
[size=47]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]
[size=47]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]
[size=47]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=47]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
ako se misliš sprdati s njima, odnosno koga trpe na vlasti, samo pogledaj naš narod kroz povijest pa do danas kada su nas stigli i rumunji.
Sa sj.korejom da se sprdam?mutava baštarda wrote:sada su ta dva pištolja svemirski i nuklearni program i narod s žeščim IQ .kaya wrote:[size=82]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao bombama zauvijek je za nama[/size]
[size=82]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]
[size=82]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]
[size=82]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]
[size=82]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=82]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
ako se misliš sprdati s njima
Ma ja sam impresionirana njima. Da bar primaju strance. Vjerujem da bi svi otišli živjeti tamo jer je super.
I vele rijetki turisti da ima puno ovog IQ. To mi je najvažnije.
2015-08-15
moraš priznati kada je bitka protiv unutrašnjeg neprijatelja ( kovida ) u pitanju i mjere koje poduzimaju zbog toga, N Koreja je ideal mnogih zapadnih zemalja.kaya wrote:Sa sj.korejom da se sprdam?mutava baštarda wrote:sada su ta dva pištolja svemirski i nuklearni program i narod s žeščim IQ .kaya wrote:[size=82]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao bombama zauvijek je za nama[/size]
[size=82]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]
[size=82]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]
[size=82]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]
[size=82]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=82]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
ako se misliš sprdati s njima
Ma ja sam impresionirana njima. Da bar primaju strance. Vjerujem da bi svi otišli živjeti tamo jer je super.
I vele rijetki turisti da ima puno ovog IQ. To mi je najvažnije.
Pa je. Kod njih nema ni jedan slučaj korone. Mislim da ni drugih bolesti .
Pa kažem ti da sam fascinirana njima.
Pa kažem ti da sam fascinirana njima.
2015-08-15
Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
2015-08-15
https://www.vecernji.hr/vijesti/aktivisti-za-ljudska-prava-oboljeli-u-sjevernoj-koreji-umiru-od-gladi-u-karantenskim-kampovima-nemaju-ni-lijekove-1443395
2015-08-15
držim se one " ne vjeruj ženi koja laže"kaya wrote:Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
pretpostavljam da se aktivisti financiraju iz svjetionika demokracije koji vjerojatno ima više beskućnika nego Koreja stanovnika.kaya wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/aktivisti-za-ljudska-prava-oboljeli-u-sjevernoj-koreji-umiru-od-gladi-u-karantenskim-kampovima-nemaju-ni-lijekove-1443395
Ma da. Pa to sam i stavila zato da viš kako lažu. Ljubomorni su lopovi..mutava baštarda wrote:držim se one " ne vjeruj ženi koja laže"kaya wrote:Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
2015-08-15
Za pet godina svi će Srbi iselit u Njemačku od njegove politike jake države a radnik nek radi za šaku riže.Hektorović wrote:Ovaj je na drogama...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 1 of 1