ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!

Go down

Drug TITO : Kupićemo avione,  sve što treba,  kupićemo sve! Empty Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!

Post by Serbinho-3 13/3/2021, 13:57

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=03&dd=13&nav_id=1826240
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Drug TITO : Kupićemo avione,  sve što treba,  kupićemo sve! Empty Re: Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!

Post by Serbinho-3 13/3/2021, 14:00

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Drug TITO : Kupićemo avione,  sve što treba,  kupićemo sve! Empty Re: Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!

Post by Hektorović 13/3/2021, 14:15

Ovaj je na drogama...

"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Adem Vuchiqi.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/3/2021, 15:05

Treba ih opet bombardirati. Nisu se naučili pameti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 16:35

[size=35]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao  bombama zauvijek je za nama[/size]

[size=35]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]

[size=35]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]

[size=35]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]

[size=35]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=35]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/3/2021, 16:42

kaya wrote:[size=47]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao  bombama zauvijek je za nama[/size]

[size=47]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]

[size=47]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]

[size=47]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]

[size=47]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=47]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
sada su ta dva pištolja svemirski i nuklearni program i narod s žeščim IQ .
ako se misliš sprdati s njima, odnosno koga trpe na vlasti, samo pogledaj naš narod kroz povijest pa do danas kada su nas stigli i rumunji.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 16:58

mutava baštarda wrote:
kaya wrote:[size=82]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao  bombama zauvijek je za nama[/size]

[size=82]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]

[size=82]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]

[size=82]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]

[size=82]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=82]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
ako se misliš sprdati s njima
Sa sj.korejom da se sprdam?
Ma ja sam impresionirana njima. Da bar primaju strance. Vjerujem da bi svi otišli živjeti tamo jer je super.
I vele rijetki turisti da ima puno ovog IQ. To mi je najvažnije.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/3/2021, 17:09

kaya wrote:
mutava baštarda wrote:
kaya wrote:[size=82]Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista. Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao  bombama zauvijek je za nama[/size]

[size=82]Nijedna zemlja ne može nas više napasti![/size]

[size=82]Narodna vojska Koreje je počela povijest s dva pištolja. Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.[/size]

[size=82]Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi![/size]

[size=82]Ovo je bio kim yong un :)[/size]
[size=82]Sada znamo od kuda suljo crpi inspiraciju..[/size]
ako se misliš sprdati s njima
Sa sj.korejom da se sprdam?
Ma ja sam impresionirana njima. Da bar primaju strance. Vjerujem da bi svi otišli živjeti tamo jer je super.
I vele rijetki turisti da ima puno ovog IQ. To mi je najvažnije.
moraš priznati kada je bitka protiv unutrašnjeg neprijatelja ( kovida ) u pitanju i mjere koje poduzimaju zbog toga, N Koreja je ideal mnogih zapadnih zemalja.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 17:12

Pa je. Kod njih nema ni jedan slučaj korone. Mislim da ni drugih bolesti 😅.
Pa kažem ti da sam fascinirana njima.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 17:13

Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 17:16

https://www.vecernji.hr/vijesti/aktivisti-za-ljudska-prava-oboljeli-u-sjevernoj-koreji-umiru-od-gladi-u-karantenskim-kampovima-nemaju-ni-lijekove-1443395
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/3/2021, 17:16

kaya wrote:Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
držim se one " ne vjeruj ženi koja laže" B-)

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/3/2021, 17:22

kaya wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/aktivisti-za-ljudska-prava-oboljeli-u-sjevernoj-koreji-umiru-od-gladi-u-karantenskim-kampovima-nemaju-ni-lijekove-1443395
pretpostavljam da se aktivisti financiraju iz svjetionika demokracije koji vjerojatno ima više beskućnika nego Koreja stanovnika.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by kaya 13/3/2021, 17:22

mutava baštarda wrote:
kaya wrote:Imam osjećaj da mi ne vjeruješ...
držim se one " ne vjeruj ženi koja laže" B-)
Ma da. Pa to sam i stavila zato da viš kako lažu. Ljubomorni su lopovi..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/3/2021, 17:29

Hektorović wrote:Ovaj je na drogama...

"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Adem Vuchiqi.
Za pet godina svi će Srbi iselit u Njemačku od njegove politike jake države a radnik nek radi za šaku riže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics