MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Premijersko mjesto,najnezahvalnije i najunosnije....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
marcellus wrote:evo milanović te poslušao posuo se pepelom i pojeo govno i ponudio mrskom vam psihijatru mjesto premijera, što sad, jel petrov govno ili nije
dakle, zoka isprskao i tebe, i kolaričku, i mirelu i cijeli hdz koji je računao na njegov ego i odigrao keca pod devetku karamarku.
savršeno je jasno kako petrov ovo ne može odbiti, a jednako je jasno kako se ovime definitivno politički pokapa karamarka.
da li je petrov govno, ili nije vidjeti će se kad odluči prihvatiti, ili ne prihvatiti ponudu.
mogu zamisliti konsternaciju kod vase, okruglice s pantovčaka i karamarka. fizički je opipljiva...
sitting_bull-
2015-09-28
zaboravih: ovime hrvatska raste dobiva pravo na funkciju predsjednika sabora budući da je hdz dao predsjednicu republike.
zanimljivo što sve tripartitna rješenja mogu iznjedriti...
zanimljivo što sve tripartitna rješenja mogu iznjedriti...
sitting_bull-
2015-09-28
koji obrati,to ni Hitchcock ne bi mogao režiratimarcellus wrote:evo milanović te poslušao posuo se pepelom i pojeo govno i ponudio mrskom vam psihijatru mjesto premijera, što sad, jel petrov govno ili nije
vili40-
2015-08-02
Petrov odbio....hns se opet oglasio ucjenom....prema zokiju most ili mi...zoki na aparatima....nece smjet caletu stipi na oci...morat ce ga opet ko onomad 91 slat vani u egzil
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stigao-i-odgovor-mosta-sdp-mora-prihvatiti-trojnu-vladu-inace-nema-pregovora/862791.aspx
Grmoja, Grmoja, opet ste se poskliznuli...
Grmoja, Grmoja, opet ste se poskliznuli...
Guest- Guest
da mi je netko prije dva mjeseca rekao da će se na hrvatskoj političkoj sceni odigravati ovakva tragikomedija ja bih mu rekao da je lud.
vili40-
2015-08-02
Odabrao si pravu riječ...vili40 wrote:da mi je netko prije dva mjeseca rekao da će se na hrvatskoj političkoj sceni odigravati ovakva tragikomedija ja bih mu rekao da je lud.
Guest- Guest
Hns zokiju...ako to ozbiljno nudis petrovu i mostu mi smo onda sigurno oporba....neda hns fotelje moguce po cijenu zivota
2015-09-08
sa time da ja ne mislim da je sve to skupa loše,kad tad se to moralo dogoditired wolf wrote:Odabrao si pravu riječ...vili40 wrote:da mi je netko prije dva mjeseca rekao da će se na hrvatskoj političkoj sceni odigravati ovakva tragikomedija ja bih mu rekao da je lud.
vili40-
2015-08-02
lol...jeli Zoka pročitao onaj dokument ovjeren kod javnog bilježnika?
2014-04-15
sitting_bull wrote:marcellus wrote:evo milanović te poslušao posuo se pepelom i pojeo govno i ponudio mrskom vam psihijatru mjesto premijera, što sad, jel petrov govno ili nije
dakle, zoka isprskao i tebe, i kolaričku, i mirelu i cijeli hdz koji je računao na njegov ego i odigrao keca pod devetku karamarku.
savršeno je jasno kako petrov ovo ne može odbiti, a jednako je jasno kako se ovime definitivno politički pokapa karamarka.
da li je petrov govno, ili nije vidjeti će se kad odluči prihvatiti, ili ne prihvatiti ponudu.
mogu zamisliti konsternaciju kod vase, okruglice s pantovčaka i karamarka. fizički je opipljiva...
savršeno je jasno kako je petrov ovo odbio
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
morate mu poslati drugu neku ponudu koju ne može odbiti
jbg čovjek je potpisao kod javnog bilježnika da će takve stvari odbiti, ne znam zašto su u centrali smatrali da ne može
2014-04-15
Marcell a da bujici preporucis da napravi emisiju kako je milanovic dosao na celo sdpa ciji dolazak na celo sdpa itekako vuce sumnjive repove.. bila bi to vrlo zgodna ili nezgodna emisija
2015-09-08
marcellus wrote:savršeno je jasno kako je petrov ovo odbio
savršeno je jasno kako eventualni formalni propust nije nepopravljiv što se i pokazalo.
također je savršeno jasno kako je vaso opet popizdio na karamarka zbog neskrivenog trijumfalizma nakon što je izgledalo kako most nastavlja samo sa domoljubnom koalicijom.
eto, još jutros je karamarko imao sve, a sada je na izlaznim vratima hdz-a. ništa neobično za hdz: danas su karađorđevići, sutra obrenovići...
sitting_bull-
2015-09-28
p.s. opet udarni logističari na temi...
sitting_bull-
2015-09-28
A ti kao neutralac majke ti mile,.,daj marasu ili stazicu skini se vise...prozoran su/ stesitting_bull wrote:p.s. opet udarni logističari na temi...
2015-09-08
onu s potpisom vesne pusić i igora kolmana.... e i onog muslića što se izdaje za srijemskog švabu iz splita.... ili zvornika....tek tad će biti vjerodostojna ponuda....marcellus wrote:morate mu poslati drugu neku ponudu koju ne može odbiti
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vuksadinare wrote:A ti kao neutralac majke ti mile,.,daj marasu ili stazicu skini se vise...prozoran su/ ste
četiri vasina mušketira ukupno imaju gotovo 12 puta više upisa od mene i još cvile?!
nije važna kvantiteta, nego kvaliteta, log boysi...
sitting_bull-
2015-09-28
njega jebe raspored.. on bi rado da su samo on, debilko, sokol, v v, im-t i NEvanja i razbojnica tu na forumu... koja bi im to bila crvena idila od sumraka do zore.... ;)
2015-08-08
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
Page 5 of 10