MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
Udba je tu pripomoglasitting_bull wrote:vuksadinare wrote:To ti je razlika moj sitting....sjecam se dobro kako smo bili ogorceni i bijesni na one koji su brisali vani u najboljim godinama osim zene i djece...ja sam bio ogorcen na jednog rodijaka koji je brisao vani govoreci sto bi ja izlagao glavu za ono sta nije moje..poslije se vratio pa napravio karijeru...dok se sa mnom dragovoljno javio otac troje djece...eto na takve kao moj rodijak i zoki smo mi ogorceni i ne zelimo da budu na vlasti i ne osjecamo iskreno da im je stalo do ove drzave ako im nije bilo stalo 91 nije ni sada osim zbog vlastite karijere i ne zelimo ih na vlasti i da su sami ajnstajni
recimo da je tako (premda nema nikakve logike da se najbolji u klasi sa fakulteta šalju na bojišnicu, osim ako nisu u pitanju vojne i policijske škole).
pitanje je zašto onda nitko ne govori o tomislavu karamarku koji je tek 27.05.1993. registriran kao branitelj i to zahvaljujući manoliću koji ga je instalirao na mjesto načelnika pu zagrebačke.
poznato je kako je karamarko kruševo napusti prije nego je okupirano (recimo da nije pobjegao) i nije niti jedan dan sudjelovao u obrani kruševa.
također je poznato kako je karamarkovo školovanje prepuno detalja koji ukazuju da mu škola baš i nije išla jer je počevši od srednje škole koju je započeo u tehničkoj školi u klaićevoj u zagrebu (pa odustao na drugoj godini), a završio kroz večernju/dopisnu školu isto u zagrebu pa do fakulteta koji je započeo na pravnom fakultetu u zagrebu (pa odustao nakon godinu i pol studiranja), a nastavio upisom na filozofskom dvopredmetnog studija (zemljopis-povijest) od kojih mu zemljopis nije išao pa je odslušao samo povijest i to ilegalno da bi tek nakon 4 godine ilegale pravno regulirao na "zanimljiv" način 1985. godine status studenta dozvolom za upis u 5.semestar tako da je već 1989.godine karamarko diplomirao povijest (nakon jedva 10 godina studiranja).
i sada ti prozivaš milanovića (studij prava završio u roku, dobitnik rektorove nagrade, sudionik i proglašen jednim od najboljih studenata u generaciji) jer nije tvoja politička opcija, a prikrivaš karamarka koji glumi nikoletinu bursaća, a bojišnicu je vidio samo u obilascima...
dakle, tomislav karamarko niti je bio branitelj s bojišnice, niti je einstein...
Guest- Guest
Fala na pitanju, kao što i'tebi želin...sitting_bull wrote:Ero wrote:Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA...
o, ero, kako si mi i ti danas?
kako je okruglica s pantovčaka?
Nego, gospođa je zabrinuta, veli nit joj pišete, niti se joj javljate...Da van nije ponestalo tinte?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
sitting_bull wrote:
ja nemam altere,
ne ti si šiting bul ovdje i na večernjem a mislim i na forum hr, a ostali trolovi te samo copypastaju a nisu tvoji nickovi, ajde sad žvači sendvič s parizerom sardelice je ionako na tebe šteta trošit
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pustimo sitting karamarka evo ti boljeg primjera...ivan poljak sokol zapovjednik sajmista u vukovaru,poginuo,susjed milanovicevih u glavicama,vrsnik sa zokijem godinu stariji bio,gle zavrsio i on pravni fakultet s vrlo dobrim uspjejom,ostao rano bez oca,kad je dolazio kuci iz zagreba s faksa pomagao majci i sestrama na poljoprivredi,njegovi nisu bili mocnici kao milanovicevi....i gle on dragovoljno otisao na najteze ratiste i herojski poginuo kao zapovjednik najkrvavijeg dijela vukovarskog ratista,zavrsio pravni fakultet mozda i on dobio rektorovu nagradu,milanovicev vrsnik,suseljansusjed,vjerojatno se kao i djeca zajedno igrali on otisao ravno na ratiste a zoki u brisel kavu kuhati...mislim da zokija sram uhvati kad dodje u glavice i vidi poljakovu mater i sestru....ako ima uopce srama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najbolje da mijenja prezimena kao ti. Pa nisu svi prodane duše!
Guest- Guest
A bad luck, nisu svi za ginut. Netko mora bit za sjeme.vuksadinare wrote:Pustimo sitting karamarka evo ti boljeg primjera...ivan poljak sokol zapovjednik sajmista u vukovaru,poginuo,susjed milanovicevih u glavicama,vrsnik sa zokijem godinu stariji bio,gle zavrsio i on pravni fakultet s vrlo dobrim uspjejom,ostao rano bez oca,kad je dolazio kuci iz zagreba s faksa pomagao majci i sestrama na poljoprivredi,njegovi nisu bili mocnici kao milanovicevi....i gle on dragovoljno otisao na najteze ratiste i herojski poginuo kao zapovjednik najkrvavijeg dijela vukovarskog ratista,zavrsio pravni fakultet mozda i on dobio rektorovu nagradu,milanovicev vrsnik,suseljansusjed,vjerojatno se kao i djeca zajedno igrali on otisao ravno na ratiste a zoki u brisel kavu kuhati...mislim da zokija sram uhvati kad dodje u glavice i vidi poljakovu mater i sestru....ako ima uopce srama
Guest- Guest
U redu,tvoj izbor,kandidirajte onda svi jednog SVOJEG ,ako dobije najviše glasova neka bude premijer ili što već.....ako ima dobar program i bude čovjek od rijeći prvi ću mu dati glas....vuksadinare wrote:To ti je razlika moj sitting....sjecam se dobro kako smo bili ogorceni i bijesni na one koji su brisali vani u najboljim godinama osim zene i djece...ja sam bio ogorcen na jednog rodijaka koji je brisao vani govoreci sto bi ja izlagao glavu za ono sta nije moje..poslije se vratio pa napravio karijeru...dok se sa mnom dragovoljno javio otac troje djece...eto na takve kao moj rodijak i zoki smo mi ogorceni i ne zelimo da budu na vlasti i ne osjecamo iskreno da im je stalo do ove drzave ako im nije bilo stalo 91 nije ni sada osim zbog vlastite karijere i ne zelimo ih na vlasti i da su sami ajnstajni
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemoj tako, imaš i u hdz-u ljudi koji su pobjegli s fronta, sredili si položaj u pozadini ili otišli van-ka, ali njihov doprinos kasnije u borbi za zadržavanje nadirućeg komunizma i marksizma je neprocjenjiv, nisu mogli svi izginut na fronti, moralo je da bude i kvalitetnijeh logističarah.
Bolja ruka na pici neg na strojnici!vuksadinare wrote:Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
Guest- Guest
Ti si Zokina škola?Eva wrote:Bolja ruka na pici neg na strojnici!vuksadinare wrote:Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
2014-04-23
Jok, ja sam elita, a elita ne gine. Jesi li videdl Francekove unuke na ratištu?Ero wrote:Ti si Zokina škola?Eva wrote:Bolja ruka na pici neg na strojnici!vuksadinare wrote:Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
Guest- Guest
Razumio sam.Eva wrote:Jok, ja sam elitaEro wrote:Ti si Zokina škola?Eva wrote:Bolja ruka na pici neg na strojnici!vuksadinare wrote:Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
2014-04-23
Za retarda kao on navilak sijena je taman.marcellus wrote:sitting_bull wrote:
ja nemam altere,
ne ti si šiting bul ovdje i na večernjem a mislim i na forum hr, a ostali trolovi te samo copypastaju a nisu tvoji nickovi, ajde sad žvači sendvič s parizerom sardelice je ionako na tebe šteta trošit
Guest- Guest
Great minds think alikeEro wrote:Razumio sam.Eva wrote:Jok, ja sam elitaEro wrote:Ti si Zokina škola?Eva wrote:Bolja ruka na pici neg na strojnici!vuksadinare wrote:Nema to veze sa skolovanjem i danasnji uspjesni menadzer adriatika je bio zarobljen u kostajnici i prosao strasnu torturu u logoru u glini a bio medju najboljim studentima na ekonomskom faksu....ili imas srce ili nemas da si se spreman stavit na raspolaganje domovini.....bio suster ili doktor....zoki je procjenio ipak da mu toliko nije stalo do domovine da riskira zivot ili zdravlje zbog nje...preca mu karijera bila...i zato neka ne sere i ne djeli lekcije o domoljublju koji su stavili sve na kocku zbog domovine...
Guest- Guest
Zoka za sjeme??? Bolje da odmah izumremo svi kompletno.Eva wrote:A bad luck, nisu svi za ginut. Netko mora bit za sjeme.vuksadinare wrote:Pustimo sitting karamarka evo ti boljeg primjera...ivan poljak sokol zapovjednik sajmista u vukovaru,poginuo,susjed milanovicevih u glavicama,vrsnik sa zokijem godinu stariji bio,gle zavrsio i on pravni fakultet s vrlo dobrim uspjejom,ostao rano bez oca,kad je dolazio kuci iz zagreba s faksa pomagao majci i sestrama na poljoprivredi,njegovi nisu bili mocnici kao milanovicevi....i gle on dragovoljno otisao na najteze ratiste i herojski poginuo kao zapovjednik najkrvavijeg dijela vukovarskog ratista,zavrsio pravni fakultet mozda i on dobio rektorovu nagradu,milanovicev vrsnik,suseljansusjed,vjerojatno se kao i djeca zajedno igrali on otisao ravno na ratiste a zoki u brisel kavu kuhati...mislim da zokija sram uhvati kad dodje u glavice i vidi poljakovu mater i sestru....ako ima uopce srama
Guest- Guest
Baš je muževan i plodan.tre911 wrote:Zoka za sjeme??? Bolje da odmah izumremo svi kompletno.Eva wrote:A bad luck, nisu svi za ginut. Netko mora bit za sjeme.vuksadinare wrote:Pustimo sitting karamarka evo ti boljeg primjera...ivan poljak sokol zapovjednik sajmista u vukovaru,poginuo,susjed milanovicevih u glavicama,vrsnik sa zokijem godinu stariji bio,gle zavrsio i on pravni fakultet s vrlo dobrim uspjejom,ostao rano bez oca,kad je dolazio kuci iz zagreba s faksa pomagao majci i sestrama na poljoprivredi,njegovi nisu bili mocnici kao milanovicevi....i gle on dragovoljno otisao na najteze ratiste i herojski poginuo kao zapovjednik najkrvavijeg dijela vukovarskog ratista,zavrsio pravni fakultet mozda i on dobio rektorovu nagradu,milanovicev vrsnik,suseljansusjed,vjerojatno se kao i djeca zajedno igrali on otisao ravno na ratiste a zoki u brisel kavu kuhati...mislim da zokija sram uhvati kad dodje u glavice i vidi poljakovu mater i sestru....ako ima uopce srama
Guest- Guest
"Kod Briselskog Zoke i u SDP-u zavladala je TOTALNA PANIKA. Slučajni premijer na odlasku krenuo je na sve ili ništa: pod svaku cijenu raskoliti i srušiti MOST, lažima, poluistinama i tračevima optužiti HDZ, skrivati kriminalnu istinu o svojim ministrima i suradnicima... Plasirajući tezu kako MOST spašava HDZ, Milanović zapravo izokreće tezu i pokušava spasiti sebe, SDP i neke svoje prijatelje...Kakve nas afere tek očekuju kad napusti Banske dvore...."
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Još uvijek manje nego u HDZ-u. HDZ ima kapitlaca premijera i nekoliko ministara. A i jedina je stranka u Hrvata registrirana od zakona kao zločinačka organizacija.
Guest- Guest
Eva wrote:Još uvijek manje nego u HDZ-u. HDZ ima kapitlaca premijera i nekoliko ministara. A i jedina je stranka u Hrvata registrirana od zakona kao zločinačka organizacija.
a i te presude korumpiranih RH sudeva, i zakoni korumpiranih RH političara , vrijede ko kurac na biciklu ,
Guest- Guest
Never mind, ali se lepo videEmberSpirit wrote:Eva wrote:Još uvijek manje nego u HDZ-u. HDZ ima kapitlaca premijera i nekoliko ministara. A i jedina je stranka u Hrvata registrirana od zakona kao zločinačka organizacija.
a i te presude korumpiranih RH sudeva, i zakoni korumpiranih RH političara , vrijede ko kurac na biciklu ,
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Obustavljeni poreski postupci protiv frilensera; Brnabić: "Nastavljamo razgovore"
Page 8 of 10