Povratak čarobnjaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Povratak čarobnjaka
Roger Federer se vratio tenisu nakon 405 dana pauze
https://www.index.hr/sport/clanak/federer-se-vratio-tenisu-nije-ga-bilo-toliko-dugo-da-je-suca-morao-pitati-za-pravila/2260242.aspx
Kako je ovaj sport bio zakinut zadnjih 13 mjeseci, nevjerojatno.
Samo da ga zdravlje posluži pa da postavi nove rekorde.
https://www.index.hr/sport/clanak/federer-se-vratio-tenisu-nije-ga-bilo-toliko-dugo-da-je-suca-morao-pitati-za-pravila/2260242.aspx
Kako je ovaj sport bio zakinut zadnjih 13 mjeseci, nevjerojatno.
Samo da ga zdravlje posluži pa da postavi nove rekorde.
Guest- Guest
Re: Povratak čarobnjaka
Najveci se vraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ROGER FEDERER: "Moja priča još nije gotova, još sam gladan trofeja"FRANK wrote:Najveci se vraca
Guest- Guest
Roger, Messi, Jordan, Senna, Ali, o’Sullivan, ja, Lennon, Dostojevski...
<3
<3
Guest- Guest
magic...zlaja...lauda...lenoks...homer...klint istvud...kazuyoshi funaki...
EstebanEnrique-
2014-04-16
fridrih-niche wrote:Roger, Messi, Jordan, Senna, Ali, o’Sullivan, ja kreten, Lennon, Dostojevski...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
EstebanEnrique wrote:...klint istvud.
Maradona, Jordan, Senna, Federer, Tyson.
Nolan, De Niro, Bowie, King, Ja.
Nolan, De Niro, Bowie, King, Ja.
Igra u 50 godina, samo da bi održao iliziju kako ga rafa i nolo neće preteći...
Guest- Guest
Jel i Pederko održava iluziju da je bitan sa 36 godina?
Lol...
Lik je lipo upropastija Juve, taj plus mu od srca dajen...
:D
Lol...
Lik je lipo upropastija Juve, taj plus mu od srca dajen...
:D
Last edited by fridrih-niche on 11/3/2021, 18:17; edited 2 times in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Spusija je od basilashvilija koji nikoga nije dobio 1000 dana
Kraj se blizi
Kraj se blizi
Guest- Guest
EstebanEnrique-
2014-04-16
Kakav Funaki, dobija 20-ke par puta i sad je on neko...EstebanEnrique wrote:
Samo Andreas, Andreas Andi, Goldi Goldberger
Guest- Guest
čarobnjak prkosi zakonima mogućeg. za federera ništa nije nemoguće stoga ne može bit čarobnjak
Andreas Goldberger wrote:Kakav Funaki, dobija 20-ke par puta i sad je on neko...EstebanEnrique wrote:
Samo Andreas, Andreas Andi, Goldi Goldberger
samo jane ahonen
Guest- Guest
vraca se najveci nogometas svih vremena poslije 5 godina u reprezentaciju svedske...
Ibrahimović se vraća u reprezentaciju Švedske
Sky Sport javlja da će iskusni nogometaš Zlatan Ibrahimović (39) ponovo igrati za reprezentaciju Švedske, a zvanična potvrda se očekuje danas.
Medijski izvještaji u Švedskoj navode da je Ibrahimović spreman za povratak u državni tim pet godina nakon što se povukao. Selektor Švedske Janne Anderson je razgovarao s Ibrom u Milanu u novembru.
"Kada je Zlatan otvorio mogućnost igranja utakmica za državni tim, osjetio sam da je prirodno i važno da se sastanemo i razgovaramo što prije. Drago mi je što smo se sreli brzo", izjavio je Anderson u martu.
Sky sport Italia piše da će danas biti zvanično potvrđen Zlatanov povratak u reprezentaciju Švedske te da će zaigrati protiv Gruzije, Kosova i Estonije naredne sedmice.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrahimovic-se-vraca-u-reprezentaciju-svedske/210316016
Ibrahimović se vraća u reprezentaciju Švedske
Sky Sport javlja da će iskusni nogometaš Zlatan Ibrahimović (39) ponovo igrati za reprezentaciju Švedske, a zvanična potvrda se očekuje danas.
Medijski izvještaji u Švedskoj navode da je Ibrahimović spreman za povratak u državni tim pet godina nakon što se povukao. Selektor Švedske Janne Anderson je razgovarao s Ibrom u Milanu u novembru.
"Kada je Zlatan otvorio mogućnost igranja utakmica za državni tim, osjetio sam da je prirodno i važno da se sastanemo i razgovaramo što prije. Drago mi je što smo se sreli brzo", izjavio je Anderson u martu.
Sky sport Italia piše da će danas biti zvanično potvrđen Zlatanov povratak u reprezentaciju Švedske te da će zaigrati protiv Gruzije, Kosova i Estonije naredne sedmice.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrahimovic-se-vraca-u-reprezentaciju-svedske/210316016
EstebanEnrique-
2014-04-16
pa to je feeennnoooommeeeenaaaaalllnnoooooo
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Prijevremeni povratak
» Povratak u stvarnost
» Povratak Vojvode
» POVRATAK tominja
» Prijevremeni povratak
» Povratak u stvarnost
» Povratak Vojvode
» POVRATAK tominja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2