Prijevremeni povratak
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Prijevremeni povratak
Vidim cim mene nema odma nered
Znaci tako cemo
U nedilju u 10 krece smaknuce
10. Kicinjo
10.15 Meggi
10.45 Noor
11.00 Amper I zeko
11.15 poseban tretman za gluperdu Jimmya
12.00 End
12.30 kurvicki
12.45 brend
13.30 komunjara iz dubrovnika.
14.00 tominjo
15.00 bracala.
15.15 demonja
16.00 sexual i sat.
Shitting ce tijella bacati svinjama pa ce potom biti smaknut
Sieg heil
Znaci tako cemo
U nedilju u 10 krece smaknuce
10. Kicinjo
10.15 Meggi
10.45 Noor
11.00 Amper I zeko
11.15 poseban tretman za gluperdu Jimmya
12.00 End
12.30 kurvicki
12.45 brend
13.30 komunjara iz dubrovnika.
14.00 tominjo
15.00 bracala.
15.15 demonja
16.00 sexual i sat.
Shitting ce tijella bacati svinjama pa ce potom biti smaknut
Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Prijevremeni povratak
mole se dečki iz vojarne da se pridržavaju rasporeda i smanje orgijanje, vi se možete i poslije u bulju pucat da ne čekamo, hrvatske željeznice su točnije od vas.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne odazivam se na strijeljanje...
Moran ić nesto do ZG-a, pa me nema...
;)
Moran ić nesto do ZG-a, pa me nema...
;)
Guest- Guest
jel moš mene pomaknut za rano ujutro...kasnije moram na frizuru
Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
:(
Anti se ruše planovi...
Guest- Guest
Na proputovanju sam sa Hrvatskim folklornim drustvom nema do do medjelje.
Do tqda ce momci sve pohapsiti
Do tqda ce momci sve pohapsiti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo tofridrih_niche wrote:Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
To cemo jos viditNoor wrote:ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo tofridrih_niche wrote:Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
2015-09-13
ma baš si srce....fala ti ko bratuDesert_fox wrote:To cemo jos viditNoor wrote:ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo tofridrih_niche wrote:Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
2017-10-06
Noorka zasto se meni odredjeni idiot obraca
2015-09-13
Dosta vise ne laprdaj usidjelico. Prestani vise srati po forumu svoje zenske srceparajuce glupostine i da si se u nedjelju nasla u zadano vrime pred strijeljackim vodom i to dostojanstveno podnijela. Nemoj slucajno bjezati jer ces biti uhvacena i po kratkom postupku smaknuta metkom u glavu.Noor wrote:ma baš si srce....fala ti ko bratuDesert_fox wrote:To cemo jos viditNoor wrote:ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo tofridrih_niche wrote:Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
2015-09-13
auuu, sve mi se noge tresu od strahaDesert_fox wrote:Dosta vise ne laprdaj usidjelico. Prestani vise srati po forumu svoje zenske srceparajuce glupostine i da si se u nedjelju nasla u zadano vrime pred strijeljackim vodom i to dostojanstveno podnijela. Nemoj slucajno bjezati jer ces biti uhvacena i po kratkom postupku smaknuta metkom u glavu.Noor wrote:ma baš si srce....fala ti ko bratuDesert_fox wrote:To cemo jos viditNoor wrote:ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo tofridrih_niche wrote:Eto, zbog frizure propada strijeljanje...
Anti se ruše planovi...
2017-10-06
Noor wrote:auuu, sve mi se noge tresu na tvojim ramenima od silnih udara kurcemDesert_fox wrote:Dosta vise ne laprdaj usidjelico. Prestani vise srati po forumu svoje zenske srceparajuce glupostine i da si se u nedjelju nasla u zadano vrime pred strijeljackim vodom i to dostojanstveno podnijela. Nemoj slucajno bjezati jer ces biti uhvacena i po kratkom postupku smaknuta metkom u glavu.Noor wrote:ma baš si srce....fala ti ko bratuDesert_fox wrote:To cemo jos viditNoor wrote:
ma ne mora propast, nek on mene strijelja u 8...da u 9 mogu na friz...samo to
2015-09-13
haha, zašto uvijek kic prvi,a ja druga..hoću ja jednom biti prva, za promjenu..poslije se predomislim uvijek
2014-04-12
sad svi mene kopirate..to je moj moto uoči strijeljanja
2014-04-12
ti uoči, ja nakonMadelaine wrote:sad svi mene kopirate..to je moj moto uoči strijeljanja
2017-10-06
smanji malo taj PP, zatrpao si mi inboxDesert_fox wrote:imaš PP ljepoticeNoor wrote:auuu, sve mi se noge tresu od strahaDesert_fox wrote:Dosta vise ne laprdaj usidjelico. Prestani vise srati po forumu svoje zenske srceparajuce glupostine i da si se u nedjelju nasla u zadano vrime pred strijeljackim vodom i to dostojanstveno podnijela. Nemoj slucajno bjezati jer ces biti uhvacena i po kratkom postupku smaknuta metkom u glavu.Noor wrote:ma baš si srce....fala ti ko bratuDesert_fox wrote:
To cemo jos vidit
2017-10-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Povratak Vojvode
» Povratak čarobnjaka
» HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
» Povratak LSD-a
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Povratak čarobnjaka
» HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
» Povratak LSD-a
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3