Đikić opet u ništa.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Đikić opet u ništa.
Svi ste vi isti,po mentalitetu.Jel je netko sa Balkana,samo zna pljuvati po drugima.vuksadinare wrote:Ja veceg egomanijaka od djikica nisam vidio..ak on nije u pravu onda nista..svi drugi muckaju..ne valjaju..
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Re: Đikić opet u ništa.
Ili još bolje, prititi mu poreznom zbog bitkoina...dijagram wrote:Dedalus, al njega ovdje nema, tko zna.aben wrote:Totenkopfa cijeni, ali ovaj je protiv korone,dijagram wrote:totenkof, sto postoaben wrote:Ma nemun ga ni jo:)dijagram wrote:Ti si taj, izbrisao si yodu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:
mene je jedan kolega forumaš izbrisao sa fejsa sa kojim sam se čuo redovito i napisao mi u inbox, da ne može čitati moje postove gdje ja tvrdim da mjere lockdowna nemaju efekta(nemaju) , i da zbog toga ne želi imati posla sa menom, jer ljudi umiru
ki je to?
mislin da imomo pravo znati iskin forumašimo, i možda načiniti registar takovih forumaša po uzoru na us sex ofender register...
I mene bi izbrisao ali ne mozes.
Ja nemam FB profil.
Neko koga nihilius cijeni, i da je health justice warrior? Vili? Noor?
Ero je za koronu, ali ga ne cijeni,
Tebe cijeni, protiv si korone, ali nemoš fejsbuk... mislin da bi se lako trijanguliro ot prestupnik...
Previse mozganja za moje skromne kapacitete.
Radije udbaskim metodama.
Ponudit mu sto eura pa ce priznati.
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Đikić našao lijek za koronu (opet)
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Srbija iz prethodnih ratova nista nije naucila!Velikosrpska politika opet u ofanzivi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Srbija iz prethodnih ratova nista nije naucila!Velikosrpska politika opet u ofanzivi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 3 of 3