Novi Ovršni zakon: opet u ništa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Novi Ovršni zakon: opet u ništa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mijenja-se-ovrsni-zakon-sad-se-placa-i-do-620-kuna-bez-pdv-a-ako-niste-na-vrijeme-podmirili-dug-od-100-kuna-saznajte-koliko-cete-placati-ubuduce/7004355/
Kermit-
2014-04-17
Re: Novi Ovršni zakon: opet u ništa
Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
kako su oni i na koji način došli do tih cifri tj. tarifa? odokativno?
pa ti advokati i bilježnjici imaju bogovski posao kurca ne rade jer ja još nisam vidio niti jednog advokata da je radio inače imaju šprance i samo kopi-pejst radi ako taj carbon copy košta 100 ili više kuna pa jebem im sve.
Guest- Guest
Na osnovu čl. 18 i 19 Zakon o odvjetništvu, što se tiče ovrha tako što ne postoji nigdje na svijetu nego su ili elektronske ili šprance koje kupiš u trafici koja košta zajedno sa taksama neovisno o visini tražbine, međutim pok. Hanži je bio veliki vizionoar i odluči oje humano opljačkati uništiti Hrvate katolike, zato i Predsjednici tolike suze u očimaGnječ wrote:asilovski wrote:Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
pa ti advokati i bilježnjici imaju bogovski posao kurca ne rade jer ja još nisam vidio niti jednog advokata da je radio inače imaju šprance i samo kopi-pejst radi ako taj carbon copy košta 100 ili više kuna pa jebem im sve.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Na osnovu čl. 18 i 19 Zakon o odvjetništvu, što se tiče ovrha tako što ne postoji nigdje na svijetu nego su ili elektronske ili šprance koje kupiš u trafici koja košta zajedno sa taksama neovisno o visini tražbine, međutim pok. Hanži je bio veliki vizionoar i odluči oje humano opljačkati uništiti Hrvate katolike, zato i Predsjednici tolike suze u očimaGnječ wrote:asilovski wrote:Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
da dva članka zakona kažu radite šta hoćete naplatite koliko god hoćete nitko vam ništa nemože. vidjeli smo da je dosta advokata platilo životom svoju pohlepu i navijam da i u budućnosti bude što više ubijenih advokata, bilježnika i ostale im bratije. svatko tko ubije advokata, suca ili takvog sličnog parazita zaslužuje čin, orden narodnog heroja.
Guest- Guest
Hehe advokati su postojali u antičkoj grčkoj jer bez njih praktično bez njih ti si obješen čim te optuže...stvar je u nama, naš narod svaku ideju pretvori u vreću đubretaGnječ wrote:asilovski wrote:Na osnovu čl. 18 i 19 Zakon o odvjetništvu, što se tiče ovrha tako što ne postoji nigdje na svijetu nego su ili elektronske ili šprance koje kupiš u trafici koja košta zajedno sa taksama neovisno o visini tražbine, međutim pok. Hanži je bio veliki vizionoar i odluči oje humano opljačkati uništiti Hrvate katolike, zato i Predsjednici tolike suze u očimaGnječ wrote:asilovski wrote:Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
da dva članka zakona kažu radite šta hoćete naplatite koliko god hoćete nitko vam ništa nemože. vidjeli smo da je dosta advokata platilo životom svoju pohlepu i navijam da i u budućnosti bude što više ubijenih advokata, bilježnika i ostale im bratije. svatko tko ubije advokata, suca ili takvog sličnog parazita zaslužuje čin, orden narodnog heroja.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Hehe advokati su postojali u antičkoj grčkoj jer bez njih praktično bez njih ti si obješen čim te optuže...stvar je u nama, naš narod svaku ideju pretvori u vreću đubretaGnječ wrote:asilovski wrote:Na osnovu čl. 18 i 19 Zakon o odvjetništvu, što se tiče ovrha tako što ne postoji nigdje na svijetu nego su ili elektronske ili šprance koje kupiš u trafici koja košta zajedno sa taksama neovisno o visini tražbine, međutim pok. Hanži je bio veliki vizionoar i odluči oje humano opljačkati uništiti Hrvate katolike, zato i Predsjednici tolike suze u očimaGnječ wrote:asilovski wrote:Bit je u Tarifi a ne OZ-u, ali no dobro dođe ako nema pojma
kužim ja to sve ali to je bilo tako u antici danas je advokat tvoj krvnik kad ti pošalje ovrhu moš se samoobjesit.
Guest- Guest
Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
Guest- Guest
pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
ja bi hrvatima oduzeo sve nekretnine, kartice, novac sve. i dalje se ne bi bunili.
Guest- Guest
Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
ja bi hrvatima oduzeo sve nekretnine, kartice, novac sve. i dalje se ne bi bunili.
Monstruozno,ali dobro si rekao..samo bi malo zameketali i prijeko na vlast pogledali..
Guest- Guest
Drito u komunizam ..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
pismejker wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
Monstruozno,ali dobro si rekao..samo bi malo zameketali i prijeko na vlast pogledali..
onda bi nakon toga uveo dekret da prvu bračnu noć friško udata žena mora konzumirat sa predsjednikom Vlade RH. ako on nije od volje ili mu se ne digne kurac onda neki ministar ili zastupnik u Saboru RH. AKO I TAMO ĆORAK ONDA ŽENU ODMAH DOPELJAT NA KAPTOL TAMO IMA MUŠKARACA U HALJINAMA KOJIMA KURAC STOJI 24H NA DAN.
Guest- Guest
Sora wrote:Drito u komunizam ..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
u komunizmu ti nisu ništa uzeli još bi ti dali.
Guest- Guest
Hrvate sve treba u sator i na trg bana jebacica
I nek im netko nosi svaki dan jesti i piti
I jednu laku damu da ih posjeti
Pa onoGnječ wrote:Sora wrote:Drito u komunizam ..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
Zamišljam u komunizmu nece biti novaca
UZIMAŠ KOLIKO TI TREBA..
Sora wrote:Hrvate sve treba u sator i na trg bana jebacica
ma nema ništa jebanja neka drkaju!
Guest- Guest
Sora wrote:Pa onoGnječ wrote:Sora wrote:Drito u komunizam ..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
Zamišljam u komunizmu nece biti novaca
UZIMAŠ KOLIKO TI TREBA..
pa to ti je sada u RH. ali komunizam je samo za podobne i oligarhiju oni uzimaju koliko god im treba.
Guest- Guest
hahahahahaha..brutalno..!!!! i znas sto..opet bi bilo malo meketanja i negodovanja...Gnječ wrote:pismejker wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Kmetju treba ovrsiti visak Nekretnina...Koji ce qrc to njima???
onda bi nakon toga uveo dekret da prvu bračnu noć friško udata žena mora konzumirat sa predsjednikom Vlade RH. ako on nije od volje ili mu se ne digne kurac onda neki ministar ili zastupnik u Saboru RH. AKO I TAMO ĆORAK ONDA ŽENU ODMAH DOPELJAT NA KAPTOL TAMO IMA MUŠKARACA U HALJINAMA KOJIMA KURAC STOJI 24H NA DAN.
Last edited by pismejker on Tue 6 Feb - 20:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» kako funkcionira ovršni zakon
» Ovršni zakon je nepravedan i neodrživ
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Ovršni zakon je nepravedan i neodrživ
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
Page 1 of 2