Đikić opet u ništa.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Đikić opet u ništa.
Primorac i Lauc objavili rezultate studije: 26% Zagrepčana ima protutijela na koronu
21. veljača 2021
.......
Đikić i Lenhard o serološkom istraživanju koje su objavili Lauc i Primorac: ‘Ovo je amaterska havarija’
Ravnatelj Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo doc.dr. Krunoslav Capak danas je objavio rezultate studije na 1500 ispitanika različite dobi iz cijele Hrvatske.
,.........
Podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pokazuju da je 25% građana Hrvatske steklo IgG protutijela na Covid-19.
9. ožujka 2021
21. veljača 2021
.......
Đikić i Lenhard o serološkom istraživanju koje su objavili Lauc i Primorac: ‘Ovo je amaterska havarija’
Ravnatelj Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo doc.dr. Krunoslav Capak danas je objavio rezultate studije na 1500 ispitanika različite dobi iz cijele Hrvatske.
,.........
Podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pokazuju da je 25% građana Hrvatske steklo IgG protutijela na Covid-19.
9. ožujka 2021
Re: Đikić opet u ništa.
Ja veceg egomanijaka od djikica nisam vidio..ak on nije u pravu onda nista..svi drugi muckaju..ne valjaju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam o kakvom se oboljenju radi, odnosno čupa li kosu, urla li na capakovu studiju ili plače u kutu sobe.
mislim da bi mu najbolje bilo da se malo povuče iz javnog života. najbolje inza njega i za nas.
mislim da bi mu najbolje bilo da se malo povuče iz javnog života. najbolje inza njega i za nas.
Takve ameri i ruje drze zakljucane u labosu pod strujom i psima cuvarima i strazarimamutava baštarda wrote:ne znam o kakvom se oboljenju radi, odnosno čupa kosu, urla li na capakovu studiju ili plače u kutu sobe.
2015-09-08
Dakle Bakić I Lauc opet bili u pravu. Ero, đikić, rudan, nenad Jaric dauenhauer sa indexa na aparatima
....i vili i soraAssadNaPodmornici wrote:Dakle Bakić I Lauc opet bili u pravu. Ero, đikić, rudan, nenad Jaric dauenhauer sa indeksa na aparatima
2015-09-08
Kako se London osvetio preko cjepiva Briselu zbog ponizenja kroz koje je Velika Britanija prolazila zbog izlaska iz Europske unije.Brisel se u ovom slucaju ponio kao Draz Katalenic Dudek.
2015-09-08
Jbt ero je prije par dana popljuva istraživanje primorca i Lauca, a sada drzava(hdz) došli do istih rezultata, taj as je isfalivao sve živo i neživo, sada će se opet vratiti na onu svoju temu i spamati bezkorisne grafove, tablice kao on nešto zna
Djikic i ero su upregnuti u politiku svatko od svoje strane.. kakvo je cipelarenje lauc dozivio od leftardsko libertardske strane malo je tko dozivio..a na koncu se pokazuje da je u vecini bio u pravu...ali kriv je samo zato sto je jednom podrzao vladu tj stozer i kad je rekao da nisu bas potrebne rigorozne mjere koje predlaze 'sveti' djikic i da su dovoljne ove mjere koje su tad bile na snazi..i onda je krenuo kombinirano topnicki napadAssadNaPodmornici wrote:Jbt ero je prije par dana popljuva istraživanje primorca i Lauca, a sada je država (hdz) došla do istih rezultata, taj kao što je isfalivao sve živo i neživo, sada će se opet vratiti na onu svoju temu i špateti bezkorisne grafove, tablice kao na nešto zna
2015-09-08
nema veze, zahvaljući utjecaju njega (lauca) i Bakića, oni su jedan od razloga zašto nemamo situaciju tipa Srbija, Njemačka, Slovenija, gdje policija mlati ljude na ulicama ako nisu brnjicu preko njuške stavili dobro - i zašto ovdje ipak ljudi se slobodnije kreću i sve to, a ovi navijaju za najgore lockdowne, jer iz osobnih razloga stoje zaključani u podrumu ili neki primaju lovu od kineza, bill gatesa(da rudan prima lovu od bill gatesa, onaj boris L, od kineza itd)vuksadinare wrote:Djikic i ero su upregnuti u politiku svatko od svoje strane.. kakvo je cipelarenje lauc dozivio od leftardsko libertardske strane malo je tko dozivio..a na koncu se pokazuje da je u vecini bio u pravu...ali kriv je samo zato sto je jednom podrzao vladu tj stozer i kad je rekao da nisu bas potrebne rigorozne mjere koje predlaze 'sveti' djikic i da su dovoljne ove mjere koje su tad bile na snazi..i onda je krenuo kombinirano topnicki napadAssadNaPodmornici wrote:Jbt ero je prije par dana popljuva istraživanje primorca i Lauca, a sada je država (hdz) došla do istih rezultata, taj kao što je isfalivao sve živo i neživo, sada će se opet vratiti na onu svoju temu i špateti bezkorisne grafove, tablice kao na nešto zna
a na kraju nema jebene razlike, sve ove mjere su zakurac. mene je jedan kolega forumaš izbrisao sa fejsa sa kojim sam se čuo redovito i napisao mi u inbox, da ne može čitati moje postove gdje ja tvrdim da mjere lockdowna nemaju efekta(nemaju) , i da zbog toga ne želi imati posla sa menom, jer ljudi umiru (prvo, nisam nikoga ubio, jer ne donosim nikakve odluke o pandemiji i nabavi cijepiva, drugo mjere nemaju efekta evo sada se vidi, sve manje je ljudi koji zagovaraju lockdown.. i onaj ludi Nenad Jarić Dauenhauer ne piše više na indexu sranja itd)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a sjećaš se ruganja sa švedskom prije godinu dana točno. .evo samo da citiram legendarnog eru.. "zakapaju mrtve od covida iza bolnice da zataškaju broj mrtvih" doslovno je tako nešto rekao. OK, švedska je tada bila experiment, ali taj experiment je dokazao da na dugi rok nema razlike- švedska, bjelorusija (nisu imali nikakve mjere) bosna, hrvatska(minimalne mjere), ili slovenija, srbija, njemačka, austrija, većina europe(panduri hapse ljudi po ulici) - nema velike razlike- svi dođemo u isti broj mrtvih i zaraženih.. ako se dobro sjećam virus španjolske gripe(koji je pobio po glavi stanovnika 30-50puta više ljudi , i to je ubijao mlade ) je bio u tri vala prije nego je nestao. .nestao .. tisuće virusa su došli i nestali..
šta će biti sa ovim neman pojma, sada smo u trećem valu..nije niti jednom došlo do sloma sustava, unatoč tome što država već 30godina nije sposobna izgraditi niti jednu bolnicu i štedi na zdravstvu ,sve jedno nije se "skršio sustav". nažalost umrlo je 0.13% starije populacije, međutim i da si imao policijski sat kao u sloveniji, ili nikakve mjere kao u bjelorusiji/bosnii došao bi do istih rezultata.
uz malo sreće kombinacijom prirodnog imuniteta(25% populacije trenutno ima anti tijela a imaš hrpu ljudi koji su preboljeli prije , nestala su im anti tijela ali imaju imunitet zbog T-stanica), i cijepiva, budemo zaustavili ovo sranje...
opet koliko god srali protiv HDZa, ipak to nije stranka koja mlati ljude po ulicama kao ovi na zapadu ili istoku.. nama se u Europi čude kako slobodno živimo, da su nam kafići i trgovi puni, da ljudi skoro pa normalno žive, a po brojkama u razini EU prosjeka..
šta će biti sa ovim neman pojma, sada smo u trećem valu..nije niti jednom došlo do sloma sustava, unatoč tome što država već 30godina nije sposobna izgraditi niti jednu bolnicu i štedi na zdravstvu ,sve jedno nije se "skršio sustav". nažalost umrlo je 0.13% starije populacije, međutim i da si imao policijski sat kao u sloveniji, ili nikakve mjere kao u bjelorusiji/bosnii došao bi do istih rezultata.
uz malo sreće kombinacijom prirodnog imuniteta(25% populacije trenutno ima anti tijela a imaš hrpu ljudi koji su preboljeli prije , nestala su im anti tijela ali imaju imunitet zbog T-stanica), i cijepiva, budemo zaustavili ovo sranje...
opet koliko god srali protiv HDZa, ipak to nije stranka koja mlati ljude po ulicama kao ovi na zapadu ili istoku.. nama se u Europi čude kako slobodno živimo, da su nam kafići i trgovi puni, da ljudi skoro pa normalno žive, a po brojkama u razini EU prosjeka..
ako ćemo gledati ovaj dio Evrope, žešče mjere, više mrtvih.AssadNaPodmornici wrote:a sjećaš se ruganja sa švedskom prije godinu dana točno. .evo samo da citiram legendarnog eru.. "zakapaju mrtve od covida iza bolnice da zataškaju broj mrtvih" doslovno je tako nešto rekao. OK, švedska je tada bila experiment, ali taj experiment je dokazao da na dugi rok nema razlike- švedska, bjelorusija (nisu imali nikakve mjere) bosna, hrvatska(minimalne mjere), ili slovenija, srbija, njemačka, austrija, većina europe(panduri hapse ljudi po ulici) - nema velike razlike- svi dođemo u isti broj mrtvih i zaraženih.. ako se dobro sjećam virus španjolske gripe(koji je pobio po glavi stanovnika 30-50puta više ljudi , i to je ubijao mlade ) je bio u tri vala prije nego je nestao. .nestao .. tisuće virusa su došli i nestali..
Afrika i Azija, zemlje iz kojih dolaze budući evropljani su pobjednici ovih redarstveno epidemioloških manevara.
možda u Indiji bolje peru ruke nego u Bergamu.
slušao sam lauca jutros. čovjek kaže procijepiti još ovo malo starijih što je ostalo neprocjepljeno i mi više nemamo problem.
točno to, kada onaj paničar ero vrišti da treba sve cijepiti, ja sam rekao da ne planiram ,ali da bi njega i njegovu skupinu na silu cijepio.. i onda je ovo sranje gotovo..mutava baštarda wrote:slušao sam lauca jutros. čovjek kaže procijepiti još ovo malo starijih što je ostalo neprocjepljeno i mi više nemamo problem.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Eto ti si enciklopedija istineGnječ wrote:ja hrvatima ništa ne vjerujem. lažu čim zinu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Eto ti si enciklopedija istineGnječ wrote:ja hrvatima ništa ne vjerujem. lažu čim zinu.
ja nisam tema. hrvati lupaju prognoze kao da su u kladari netko ponekad pogodi zgoditak iz čiste sreće. nema tu znanja ni stručnosti nego samo egotripaško nadjebavanje, taština i improvizacija uz bajnu pomoć hrvatskih korumpiranih medija.
Guest- Guest
Gnječ wrote:ja hrvatima ništa ne vjerujem. lažu čim zinu.
ja lažem i da sam Hrvat
znači otpočetka
svi tako
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:....i vili i soraAssadNaPodmornici wrote:Dakle Bakić I Lauc opet bili u pravu. Ero, đikić, rudan, nenad Jaric dauenhauer sa indeksa na aparatima
tebi sam stvarno zahvalna
uvijek me u fino društvo pribrojiš
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:ja hrvatima ništa ne vjerujem. lažu čim zinu.
ja lažem i da sam Hrvat
znači otpočetka
svi tako
hrvati ne lažu
oni samo zaobilaze istinu
ne kradu isto
samo otuđmane
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Đikić našao lijek za koronu (opet)
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Srbija iz prethodnih ratova nista nije naucila!Velikosrpska politika opet u ofanzivi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Srbija iz prethodnih ratova nista nije naucila!Velikosrpska politika opet u ofanzivi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 1 of 3