Sjajan potez predsjednice Republike
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Sjajan potez predsjednice Republike
Jedu o svom trošku, a Zoki, kako vidimo, spušta se u krivom smjeru. No, to se zaboravlja, reko Agitprop tako.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Tko nemre svoju liniju dovest u redu, nemre ni državu. Mrs. Piggy ima prečih poslova od Ustava. Kostimći joj svi knap
Guest- Guest
...i po mogućnosti imati mačje ili zmijske oči...Eva wrote:Ne, pa muškarac ne treba biti lijep.Ero wrote:A glavu tvog favorita ni brusilicom za beton ne bi ispravili, to nikad ne spominješ, a?Eva wrote:Pa kaj je napravila debela? Ne pratimRegoč wrote:Što je, Evice, propagandna mašinerija zakazuje? Naletjeli plavuši s prevelikim umjetnim trepavicama? Ma, već ćete vi nešto smisliti. Zapravo nećete, ponavljat ćete do iznemoglosti budalaštine koje već godinama sipate.Eva wrote:Krenula s redukcijskom dijetom? Mašalah
Isti trenutak kad sam gornju rečenicu napisao sam zažalio, a vjerujem i zacrvenio...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
koje dojke,blago onom ko tu pajki i sisa
stenjalica-
2015-10-18
goji se ko jokšir treba se više trpati moćnom kitomEva wrote:Tko nemre svoju liniju dovest u redu, nemre ni državu. Mrs. Piggy ima prečih poslova od Ustava. Kostimći joj svi knap
stenjalica-
2015-10-18
I umjetne trepavice tri broja veće. Može mam u NATOEro wrote:...i po mogućnosti imati mačje ili zmijske oči...Eva wrote:Ne, pa muškarac ne treba biti lijep.Ero wrote:A glavu tvog favorita ni brusilicom za beton ne bi ispravili, to nikad ne spominješ, a?Eva wrote:Pa kaj je napravila debela? Ne pratimRegoč wrote:Što je, Evice, propagandna mašinerija zakazuje? Naletjeli plavuši s prevelikim umjetnim trepavicama? Ma, već ćete vi nešto smisliti. Zapravo nećete, ponavljat ćete do iznemoglosti budalaštine koje već godinama sipate.Eva wrote:Krenula s redukcijskom dijetom? Mašalah
Isti trenutak kad sam gornju rečenicu napisao sam zažalio, a vjerujem i zacrvenio...
Guest- Guest
Sve si mislim da nisu problem trepavice , sise, guza i styling i slično, već nešto drugo.Eva wrote:I umjetne trepavice tri broja veće. Može mam u NATOEro wrote:...i po mogućnosti imati mačje ili zmijske oči...Eva wrote:Ne, pa muškarac ne treba biti lijep.Ero wrote:A glavu tvog favorita ni brusilicom za beton ne bi ispravili, to nikad ne spominješ, a?Eva wrote:Pa kaj je napravila debela? Ne pratimRegoč wrote:Što je, Evice, propagandna mašinerija zakazuje? Naletjeli plavuši s prevelikim umjetnim trepavicama? Ma, već ćete vi nešto smisliti. Zapravo nećete, ponavljat ćete do iznemoglosti budalaštine koje već godinama sipate.Eva wrote:Krenula s redukcijskom dijetom? Mašalah
Imaš u SDPovoj vladi nekoliko njih za koje bi se moglo reći da su užasno loše konstucije, frizure, staylinga i slično.
Jedna od njih je za dvije predsjednice. U širinu. Nisam čuo (i to mi je ok) da se ih u tom smislu komentira.
No, kako rekoh, gđa predsjednica je već od njenog izbora kamenčić u nečijim postolama.
2014-04-23
Pa da, dost kaj je američka trojanska kobila pa da ju se pod povećalo stavi. A ono curi na sve strane salo
Guest- Guest
Lako za to..nego ekipa oko zokija i zoki spremni su na sve da ostanu na vlasti...pa me ne bi cudilo da nesto spremaju kolindi da joj omaknu stolicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinjevuksadinare wrote:Lako za to..nego ekipa oko zokija i zoki spremni su na sve da ostanu na vlasti...pa me ne bi cudilo da nesto spremaju kolindi da joj omaknu stolicu
Guest- Guest
Pa s obzirom na pomracenje uma zokija,marasa,jovanovica,bauka,petrine...i ta mogucnost nije bas 100% nerealnaEva wrote:Kolinjevuksadinare wrote:Lako za to..nego ekipa oko zokija i zoki spremni su na sve da ostanu na vlasti...pa me ne bi cudilo da nesto spremaju kolindi da joj omaknu stolicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Kolinda Graba Kitarović je ovim potezom spriječila medijske krivotvorine i ispod najavljenog tona i slike notornoga Milanovića, vješto provukla izjave ljudi kojima se jednostavno mora više vjerovati nego njemu. Riječi profesora su naknadnim Milanovićevim negacijama samo jako dobile na težini, a njihova uloga na važnosti.U potpuno histeričnoj atmosferi i radikalno suprotstavljenim odnosima u zemlji, Predsjednici je za odluke koje su pred njom, ovaj korak bio iznimno važan.
1. jednostavno se ne treba vjerovati tim stručnjacima koji i nakaradne i sramotne odluke ustavnog suda u slučaju bandić i sanader nisu kritizirali, nego samo blago komentirali.
2. histerična atmosfera i radikalizacija u zemlji započela je upravo pojavom i povratkom lažljive, proračunate zaplotnjače na hrvatsku političku scenu. bilo je svakakvih ispada i prije, ali nikada ovakvih i toliko.
uostalom, što očekivati od osobe koja pozove kao počasnog gosta bujanca koji žensko tijelo plaća drogom, ili članove i simpatizere hdz-a protiv koji su pod istragom dorh-a ili je već podignuta optužnica.
zajedništvo koje okruglica s pantovčaka propagira je na tragu onoga što zločinačka organizacija hdz nikada nije prestala raditi: moralno i materijalno devastiranje rh pod krinkom domoljublja...
sitting_bull-
2015-09-28
To više ima veze s kilažom, jel isplativo, čvarci, meseko, mast i tak kobasevuksadinare wrote:Pa s obzirom na pomracenje uma zokija,marasa,jovanovica,bauka,petrine...i ta mogucnost nije bas 100% nerealnaEva wrote:Kolinjevuksadinare wrote:Lako za to..nego ekipa oko zokija i zoki spremni su na sve da ostanu na vlasti...pa me ne bi cudilo da nesto spremaju kolindi da joj omaknu stolicu
Guest- Guest
Ženska ljubomora je bezgranična...Eva wrote:Pa da, dost kaj je američka trojanska kobila pa da ju se pod povećalo stavi. A ono curi na sve strane salo
2014-04-23
Aktualna hr i buduća Američka predsjednica su prije, to nije nikakva tajna više.Eva wrote:
Nabolje prije
2014-04-23
sjajan potez predsjednice je šal/marama kao modni detalj.
za sada uspijeva prikriti podbradak i vrat koji se negdje zagubio...
za sada uspijeva prikriti podbradak i vrat koji se negdje zagubio...
sitting_bull-
2015-09-28
Kažu da si čovjek sam bira prijatelje. Ovime je sve rečeno
Moglo bi im Borovo nabavit borosane, kute su već tu
Moglo bi im Borovo nabavit borosane, kute su već tu
Guest- Guest
Slažem se.Eva wrote:
Kažu da si čovjek sam bira prijatelje. Ovime je sve rečeno
2014-04-23
Kad se debela počinje beljit? Prije karnevala, nadam se
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 2 of 7