Sjajan potez predsjednice Republike
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Sjajan potez predsjednice Republike
mislim da joj glazbeno stvaralaštvo nije adut...možda napiše novi hit roman a aferama u hdzu...i ponekim sex skandalimaEva wrote:Divim joj se, ipak bu njen tekst nova himna HDZ-a, Kara i Kita, nickovi velikih vođa najdomoljubnije stranke u Hrvata.n_razbojnik wrote:zasto ismijavaš dobitnicu godišnje književne nagrade?
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Ko nije član, kaznit će ga ...NATO.Eva wrote:A ak je žena u NATO, kaj Biblija o tome veli?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Aha, žena plaća muževo nesudjelovanje, kužimEro wrote:Ko nije član, kaznit će ga ...NATO.Eva wrote:A ak je žena u NATO, kaj Biblija o tome veli?
Guest- Guest
kom si ti plaćala da tvoj izbjegne sudjelovanje... frendu od zajedničkog frenda....;)...
2015-08-08
A osim toga pogedaj koga je imala u VIP zoni na inaugraciji... Velimir Bujanec, voditelj emisije "Bujica" koji, inače, ima pravomoću presudu za dilanje kokaina, te Josip Klemm i Milan Bandić protiv kojih se provode istrage... Horvatinčić, Nives Celzijus...Eva wrote:Višak kila je odraz slabog karaktera. Ne treba imat jaku volju za postat predsjednicom, nego jak želudac za svakakve NATO ofucanke. Ameri ju instalirali jer je dobro muzla. Iskazala se.maggie13 wrote:Treba imat najprije jaku volju za postat predsjednica,pa i ove nase male zemljice..tu se iskazala..
A,zena voli papat i prima joj se..sto si ti ljubomorna..
;-)
Jadni vi, ni u šumu ne možete više...Popušili ste.
Ti ionako stalno pušiš pa što ako smo mi jednom popušili.Ero wrote:Jadni vi, ni u šumu ne možete više...Popušili ste.
Lako za mene, šta ćete vi jadni...Kara.marko, Kita-rović....Naebali ste.provocator wrote:Ti ionako stalno pušiš pa što ako smo mi jednom popušili.Ero wrote:Jadni vi, ni u šumu ne možete više...Popušili ste.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ali ti je duša crna i troma.Eva wrote:Ja sam lane bademastih očiju i gipka tijelatre911 wrote:Ne, međedina obična si ti a nema tu ni dragosti ni vedrine a kamoli miline.Eva wrote:Ja sam mila, draga i vedra osoba. Ti si ćorav
Jalnuši jalni! Koli je predsjednica, patite.
Koji ste vi luzeri,ali za stvarno..Nije bitno sto vam stari vrpaju po kontejnerima,sto se ljudi ubijaju,jer nemaju djeci sto dati da jedu,sto vam zelenasi izbacuju na ulicu majke sa djecom,jer ne mogu placati zelenasku kamatu..
Guest- Guest
Pa aj ti to rieši, pobjedniče!bogomdani wrote:Koji ste vi luzeri,ali za stvarno..Nije bitno sto vam stari vrpaju po kontejnerima,sto se ljudi ubijaju,jer nemaju djeci sto dati da jedu,sto vam zelenasi izbacuju na ulicu majke sa djecom,jer ne mogu placati zelenasku kamatu..
Otišao da ne gleda bijedu u NjemačkuRegoč wrote:Pa aj ti to rieši, pobjedniče!bogomdani wrote:Koji ste vi luzeri,ali za stvarno..Nije bitno sto vam stari vrpaju po kontejnerima,sto se ljudi ubijaju,jer nemaju djeci sto dati da jedu,sto vam zelenasi izbacuju na ulicu majke sa djecom,jer ne mogu placati zelenasku kamatu..
n_razbojnik-
2014-04-15
E upravo tako...Ne mogu gledati kako mekecete dok vas strizu,i jos navijate za bilo kojeg Vladara,mada su im alatke za štriganje potpuno iste..n_razbojnik wrote:Otišao da ne gleda bijedu u NjemačkuRegoč wrote:Pa aj ti to rieši, pobjedniče!bogomdani wrote:Koji ste vi luzeri,ali za stvarno..Nije bitno sto vam stari vrpaju po kontejnerima,sto se ljudi ubijaju,jer nemaju djeci sto dati da jedu,sto vam zelenasi izbacuju na ulicu majke sa djecom,jer ne mogu placati zelenasku kamatu..
Regoč,itekako ja znam sto bi trebalo,ali ne vrijedi pricati..
Guest- Guest
Ero wrote:Lako za mene, šta ćete vi jadni...Kara.marko, Kita-rović....Naebali ste.
neki dan susretoh se sa žičanom ogradom na pola mosta preko drave kod goričana (na autocesti) postavljenom na zaustavni trak.
nekad se tako ulazilo u istočnu njemačku.
i tvoja dežela ograđuje se žicom.
tko je jadan?
sitting_bull-
2015-09-28
nije bilo dilanje već plaćanje u kokainu molim lijepoprovocator wrote:A osim toga pogedaj koga je imala u VIP zoni na inaugraciji... Velimir Bujanec, voditelj emisije "Bujica" koji, inače, ima pravomoću presudu za dilanje kokaina, te Josip Klemm i Milan Bandić protiv kojih se provode istrage... Horvatinčić, Nives Celzijus...Eva wrote:Višak kila je odraz slabog karaktera. Ne treba imat jaku volju za postat predsjednicom, nego jak želudac za svakakve NATO ofucanke. Ameri ju instalirali jer je dobro muzla. Iskazala se.maggie13 wrote:Treba imat najprije jaku volju za postat predsjednica,pa i ove nase male zemljice..tu se iskazala..
A,zena voli papat i prima joj se..sto si ti ljubomorna..
;-)
Kermit-
2014-04-17
Ma to je zbog toga što im susjedi utrpavaju balije preko granice gdje mogu. Ova naša uređena država vođena od sposobne vlade drugo i ne zaslužuje nego da se od nje ljudi ograde žicom.sitting_bull wrote:Ero wrote:Lako za mene, šta ćete vi jadni...Kara.marko, Kita-rović....Naebali ste.
neki dan susretoh se sa žičanom ogradom na pola mosta preko drave kod goričana (na autocesti) postavljenom na zaustavni trak.
tko je jadan?
danni1-
2014-04-16
Past će žica kad krene šaranje šarcem na izvanjskim granicama. Ograda je i prema Sloveniji, samo s austrijske strane.danni1 wrote:Ma to je zbog toga što im susjedi utrpavaju balije preko granice gdje mogu. Ova naša uređena država vođena od sposobne vlade drugo i ne zaslužuje nego da se od nje ljudi ograde žicom.sitting_bull wrote:Ero wrote:Lako za mene, šta ćete vi jadni...Kara.marko, Kita-rović....Naebali ste.
tko je jadan?
danni1 wrote:Ma to je zbog toga što im susjedi utrpavaju balije preko granice gdje mogu. Ova naša uređena država vođena od sposobne vlade drugo i ne zaslužuje nego da se od nje ljudi ograde žicom.
a, je.
trebali smo i mi dignuti par stotina kilometara žice kako i ovih 6-7 azilanata ne bi zatražilo azil.
u mađarskoj ih uopće nema, a i u sloveniji nisu prešli jednoznamenkastu brojku.
žica iz glava ispala na granice! jebeni mentalni sklop, kako god okreneš...
sitting_bull-
2015-09-28
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 6 of 7