Obmane i laži - četiri Pavla?!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Obmane i laži - četiri Pavla?!
Ovo boldano,,niš posebno,samo špekulacije!papa_ratzi wrote:Patriot_1 wrote:3-7 se smatra!
Teza da je rođen 2-3 godine prije K. ima najviše argumenata.Njihova tumačenja su obične špekulacije!Nitko nemože sa sigurnošću reć da ,,,to i to nije napisao Pavao,,samo zbog stila!
O jebote, kako sad samo zbog stila, pogledaj što sam napisao: "unutarnji podaci, oblik, stil, rječnik, misli (teologija) ... u raspravu su uvučeni i kompjuterski programi", kako sad "samo zbog stila"?!
Lijenčino.A vidim,,ti i dalje ideš istim stilom,ironija,posprdljivost,stav sa visoka,,pravi si kršćanin,nema što,,,Pavao,isti taj o kom razglabamo piše da trebamo sa ljubavlju prihvaćati one koji su materijalno,duhovno ili intelektualno siromašniji(u crkvi dakako)!
O jebote led, "posprdljivost" je samo u tvojoj glavi. "Bog me voli", ponovi si to svako jutro pa nećeš u svakom mojem upisu vidjeti "stav s visoka".
Bokić :p
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Re: Obmane i laži - četiri Pavla?!
Patriot_1 wrote:
Ovo boldano,,niš posebno,samo špekulacije!
Ništa nova pod suncem. :D
Pate, knjige u ruke, okani se duhovnog "mlijeka s keksićima" (1 Kor 3,1-2).
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» anemični sociopata - nakon velike obmane ide još veća obmana
» ČERČIL JE UNIŠTIO KNEZA PAVLA
» 50.godisnjica susreta pape Pavla Vi i jugoslavenskog premjera Mile Spijlka
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» anemični sociopata - nakon velike obmane ide još veća obmana
» ČERČIL JE UNIŠTIO KNEZA PAVLA
» 50.godisnjica susreta pape Pavla Vi i jugoslavenskog premjera Mile Spijlka
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 5