Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
Page 1 of 1
Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
https://narod.hr/hrvatska/od-stranackih-referenduma-do-zastite-obitelji-i-e-glasovanja-sto-je-plenkovic-obecavao-hdz-ovcima-od-2016
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
...sutra ce im reci..'cao djaci sad ste sami'..ne salje on bzv u brisel svoje najodanihe ljude da se ima sa kim druziti i kao potpora kad ode tamo
2015-09-08
Re: Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
...plenki i mesic dva najbolja prodavaca magle..jedno misle drugo pricaju trece rade
2015-09-08
jedini koji pokusava kopirati ovu dvojicu i to drasticno neuspjesno je senf..koji je to daleko bolje radio dok je bio zeleno crveni perfomer..ali jedno je vlast drugo bubnjanje,lezarina po travnjacima i cestama
2015-09-08
Similar topics
» Tomasevic jos jednom ulovljen u lazi!Lagao da njegov otac nije na listi DP
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Gjenero:Srpska politika siri lazi!U Srbiji mnogi jos vjeruju kako ih je neduzne bombardirao NATO a poricu stradanja u Hrvatskoj,BiH i na Kosovu
» Laži o A. Zec
» Sve laži Amerike i Zapada
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Gjenero:Srpska politika siri lazi!U Srbiji mnogi jos vjeruju kako ih je neduzne bombardirao NATO a poricu stradanja u Hrvatskoj,BiH i na Kosovu
» Laži o A. Zec
» Sve laži Amerike i Zapada
Page 1 of 1