SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Glupav narod totaono.
Ne može najjednostavnije stvari skužit jer je zadojen svetosavljem.
Eto sad njemu u Budimpešti objašnjavaj kako u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi , Somboru , Zrenjaninu itd
Bože koji idioti
Ne može najjednostavnije stvari skužit jer je zadojen svetosavljem.
Eto sad njemu u Budimpešti objašnjavaj kako u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi , Somboru , Zrenjaninu itd
Bože koji idioti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Sad im je gotovo kad su to napravili. Nema sad povlačenja nazad.
Sad će doć Brisel , Hrvatska , Mađarska , Rumunjska i još neki koji imaju manjie tamo pa će postavit pitanje kako ovi s 9,5% mogu a svi ostali ne mogu ?
Šta će on sad njima reč ?
Nema druge nego sad pristat na njihove zahtjeve ako ne želi da ga proglase novim Miloševićem.
Sad će doć Brisel , Hrvatska , Mađarska , Rumunjska i još neki koji imaju manjie tamo pa će postavit pitanje kako ovi s 9,5% mogu a svi ostali ne mogu ?
Šta će on sad njima reč ?
Nema druge nego sad pristat na njihove zahtjeve ako ne želi da ga proglase novim Miloševićem.
2014-04-11
Normalo onda sam ja taj koji je na forumu proglašen ludim zbog svog osebujnog pisanja o nekim temama
Evo ti sad sve od A do Ž pa vidiš da ja imam ogormnu analitičku inteligenciju
A šta ćemo sad ?
Sad ćeš mi čučnit i popušit
Evo ti sad sve od A do Ž pa vidiš da ja imam ogormnu analitičku inteligenciju
A šta ćemo sad ?
Sad ćeš mi čučnit i popušit
2014-04-11
Svi narodi štite svoje nacionalne manjine u drugim država
Evo vidi u Crnij Gori kako su se digli na noge
Sad te ja pitan zašto on može a ja u Apatinu i drugim općinama u Vojvodini di Hrvata ima manje od 15 a više od 8% ne može ?
Samo mi odgovori
Meni , Mađaru , Rumunju , Slovaku i Briselu
Oću objašnjenje
Evo vidi u Crnij Gori kako su se digli na noge
Sad te ja pitan zašto on može a ja u Apatinu i drugim općinama u Vojvodini di Hrvata ima manje od 15 a više od 8% ne može ?
Samo mi odgovori
Meni , Mađaru , Rumunju , Slovaku i Briselu
Oću objašnjenje
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U Srbiji je većeras novi šou na tv
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/horor-na-drzavnoj-televiziji-Suljo-pred-tv-kamerama-pokazivao-fotografije-obezglavljenih-tijela-15055799
Vučic je neki mudrac al opet s nama izvuče uvijek deblji kraj.
On sad mora objasniti mađarskim nacionalistima koji Suboticu smatraju svojim centrom zašto oni ne mogu u Kikindi imat isto šta i Bunjevci u Subotici.
Pa objasni im kad si tako pametan. Ti i tvoja Spc , dva grama mozga.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/horor-na-drzavnoj-televiziji-Suljo-pred-tv-kamerama-pokazivao-fotografije-obezglavljenih-tijela-15055799
Vučic je neki mudrac al opet s nama izvuče uvijek deblji kraj.
On sad mora objasniti mađarskim nacionalistima koji Suboticu smatraju svojim centrom zašto oni ne mogu u Kikindi imat isto šta i Bunjevci u Subotici.
Pa objasni im kad si tako pametan. Ti i tvoja Spc , dva grama mozga.
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
https://m.vecernji.hr/sport/cibona-usred-begrada-srusila-partizan-prvi-puta-u-10-godina-1474359
A Split prošli tjedan dva puta dobija Cibonu u par dana razlike ( jedna utakmica domaće lige a jedna A BA lige )
A sramote.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Osvanuli grafiti širom Vojvodine: "Vojvodina = Katalonija"
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Skupština Vojvodine pritišće Bunjevce da se više ne izjašnjavaju kao Hrvati
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Osvanuli grafiti širom Vojvodine: "Vojvodina = Katalonija"
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Skupština Vojvodine pritišće Bunjevce da se više ne izjašnjavaju kao Hrvati
Page 5 of 5