SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Svojom vlastitom glupošću , umjesto da to ne dirate nego ostavite na miru još deset godina kad bi ušli u EU i pao bi broj manjina , vama u tom velikosrpom zanosu četnika na vlasti Đava nije da mira i vi ste napravili presedan i sad će vas Mađar pitat to isto u Somboru.
Reci mu da nećeš.
Hvala
Reci mu da nećeš.
Hvala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
Mađari u Somboru nemaju u samom gradu pravo na jezik u gradskim institucijama. Imaju po selima di ih je više od 15%
Ni ovi Bunjevci ne žive u Subotici nego u selima u općini.
Sad ste im dali pravo na jezik u gradskim uprava.
To će ti Mađar sad tražit u Somboru i ja di na to ima pravo.
Čao
Ni ovi Bunjevci ne žive u Subotici nego u selima u općini.
Sad ste im dali pravo na jezik u gradskim uprava.
To će ti Mađar sad tražit u Somboru i ja di na to ima pravo.
Čao
2014-04-11
Nisam vam ja kriv šta te vi kreteni i šta od tog velikosrpskog nacionalisma ne možete skužit posljedice.
Nije vas nitko tira tira da udarite na hrvatski korpus u Vojvodini.
Sad ćete Mađar tražit uvođenje mađarskog jezika u grad Sombor ( središte općine ).
Nije vas nitko tira tira da udarite na hrvatski korpus u Vojvodini.
Sad ćete Mađar tražit uvođenje mađarskog jezika u grad Sombor ( središte općine ).
2014-04-11
Ima još jedan razlog zašto je Vučic ovo odobrija odnosno zašto mu je toliko bitno da upravo on ima većinu u gradskoj skupštini grada Subotice
https://plutonlogistics.com/zeleznicki-transport/mihajlovic-izgradnja-brze-pruge-novi-sad-subotica-u-prvoj-polovini-2021/
No meni će ovo morat kompenzirati tako da pozitivnu diskriminaciju sad primjeni i na Hrvate di je njih u općini manje od 15% a više od 8 ili 9%
Razlog zašto ja to želim je manje u jeziku jer ne pričamo mi kineski a vi japanski ko mi i Mađari nego da mi dokaže da razlog zbog čega su Bunjevci dobili ovaj status nije etničko i indetitesko čišćenje Hrvata iz Vojvodine.
https://plutonlogistics.com/zeleznicki-transport/mihajlovic-izgradnja-brze-pruge-novi-sad-subotica-u-prvoj-polovini-2021/
No meni će ovo morat kompenzirati tako da pozitivnu diskriminaciju sad primjeni i na Hrvate di je njih u općini manje od 15% a više od 8 ili 9%
Razlog zašto ja to želim je manje u jeziku jer ne pričamo mi kineski a vi japanski ko mi i Mađari nego da mi dokaže da razlog zbog čega su Bunjevci dobili ovaj status nije etničko i indetitesko čišćenje Hrvata iz Vojvodine.
2014-04-11
Normalno kao svaki pravi general na bojno polje sam doveo i snage koje ne vidite.
Evo vam jednog :
Das ist Walter.
Evo vam jednog :
Das ist Walter.
2014-04-11
Kikikda
Mađari 12.23%
Sad mu objasni zašto u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi u gradskoj upravi imat mađarski kao službeni.
Ako mu ne objasniš zatvoriti će ti granicu i ništa od pruge.
Mađari 12.23%
Sad mu objasni zašto u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi u gradskoj upravi imat mađarski kao službeni.
Ako mu ne objasniš zatvoriti će ti granicu i ništa od pruge.
2014-04-11
Rumjnji u Vojvodini , uglavnom Banat
Općina Vršac oko 10%
I njemu ćeš objasniti to isto i ako ne budu zadovoljni odgovorom moglo bi priznanje Kosova uslijedit.
Općina Vršac oko 10%
I njemu ćeš objasniti to isto i ako ne budu zadovoljni odgovorom moglo bi priznanje Kosova uslijedit.
2014-04-11
Pa onda vi i dalje lupetajte kako mi nismo opasni
Opasniji smo mi nego šta vi mislite
Opasniji smo mi nego šta vi mislite
2014-04-11
bulazniš na Hr forumu?pizzon wrote:
hrvate pidrzava amerika i eu
a nas rusija i kina
mi smo branioci ruskih i kineskih
interesa u evrpi.
do zadnjeg srbina
lepo rece jedan
ruski brod uplavio u luku u sudanu
sad znaju da im je doso sudnji dan
tacka
2014-04-16
Nek oni bulazne
Ja malo pišen teatralno jer mi je to gušt al eto mogu ja pričat i analitički bez da se igram sa forumašima pa se vidi da sve šta san napisa i te kako je točno.
Vučic i njegova stranka potekla od Šešelja ima patološku mržnju prema svemu šta je hrvatsko. Istovremeno zbog željesnice vlast u Subotici mu je postala bitna.
Ja malo pišen teatralno jer mi je to gušt al eto mogu ja pričat i analitički bez da se igram sa forumašima pa se vidi da sve šta san napisa i te kako je točno.
Vučic i njegova stranka potekla od Šešelja ima patološku mržnju prema svemu šta je hrvatsko. Istovremeno zbog željesnice vlast u Subotici mu je postala bitna.
2014-04-11
I šta će on sad ? Bunjevci nacionalna manjina i jezik služben u gradskoj upravi.
Odlično al ima ih 9,5% u općini a zakon kaže 15%
Sad ću ja , Mađar , Rumunj i ostali tražit isto to tamo di imam na to pravo.
Nećeš ?
Super.
Odlično al ima ih 9,5% u općini a zakon kaže 15%
Sad ću ja , Mađar , Rumunj i ostali tražit isto to tamo di imam na to pravo.
Nećeš ?
Super.
2014-04-11
Meni je jasno s kim imam posla. S četnicima.
Znaš po čemu to znam ? Po jednom detalju koji ove Bunjevce pokušava prikazati kao dio populacije koja je došla s juga Srbije tj Kosova jer su i Srbi tad masovno krenili prema Vojvodini.
U prevodu falsifikacija povijesti a ono kao to su neki tamo katolički Srbi.
Nisu.
I sad imaš problem ako meni , Mađarima i Rumunjima to isto ne napraviš u općiniama di ih je oko 10%
Znaš po čemu to znam ? Po jednom detalju koji ove Bunjevce pokušava prikazati kao dio populacije koja je došla s juga Srbije tj Kosova jer su i Srbi tad masovno krenili prema Vojvodini.
U prevodu falsifikacija povijesti a ono kao to su neki tamo katolički Srbi.
Nisu.
I sad imaš problem ako meni , Mađarima i Rumunjima to isto ne napraviš u općiniama di ih je oko 10%
2014-04-11
Sombor , Kikinda , Zrenjanin , Apatin itd
Mađarska manjina ispod 15% a iznad 8%
Reci im da nećeš
Mađarska manjina ispod 15% a iznad 8%
Reci im da nećeš
2014-04-11
Vučic je svakako u plusu jer on je ovim potezom kupija glasove Bunjevaca u Subotici i šire i glasove radikala po Vojvodini i Srbiji a ujedno ojača vlast u Subotici koja će zbog nove željesnice postat ekonomski bitna.
Nije on glup. Samo nisan ni ja.
Blokada pristupu EU po pitanju prava manjina
Nije on glup. Samo nisan ni ja.
Blokada pristupu EU po pitanju prava manjina
2014-04-11
Mene se kupuje tako da ćete sad u Vojvodini u općinama di Hrvata ima ispod 15% a više od 8% uvede hrvatski jezik u gradsku upravu općine.
S time ste mi dokazali da ovaj vaš potez nije usmjeren na etničko i indetitetsko brisanje Hrvata u Vojvodini.
Ispod ovog uvjeta ja ne idem.
A s Mađarima i Rumunjima te ostalima se sami dogovorite.
S time ste mi dokazali da ovaj vaš potez nije usmjeren na etničko i indetitetsko brisanje Hrvata u Vojvodini.
Ispod ovog uvjeta ja ne idem.
A s Mađarima i Rumunjima te ostalima se sami dogovorite.
2014-04-11
S menom će vam to biti formalnost iz dva razloga
Hrvata nema toliko puno pa je to par opčina uglavnom u Baću a onda nije to kineski
S Mađarima ćete imat veći problem ako im to ne date jer oni osjećaju da im udarate na Suboticu koja im je centar.
Hrvata nema toliko puno pa je to par opčina uglavnom u Baću a onda nije to kineski
S Mađarima ćete imat veći problem ako im to ne date jer oni osjećaju da im udarate na Suboticu koja im je centar.
2014-04-11
Pametnije bi bilo da ste čekali još desetak godina al to kod četnika nije očito moguće.
Tako ste i Jugoslaviju razbili svojim idiotizmom.
Kad vidim Spc kako u koroni se žvali i svi na jednu kašicu onda nije ni čudo šta ste narod kretena
Tako ste i Jugoslaviju razbili svojim idiotizmom.
Kad vidim Spc kako u koroni se žvali i svi na jednu kašicu onda nije ni čudo šta ste narod kretena
2014-04-11
2014-04-16
Pa šta je nego narod kretena ? Sad im je popis stanovništva i onda triba radi popisa još više udarit na hrvatski korpus kako bi njih bilo manje a Srba više kako bi oni mogli zacemetirat stvari do jaja jer to je Spc mmentalitet i sad su napravili preseden po kojem će Mađari i svi ostali tražit uvođenje svog jezika u gradsku upravu di ih ima u općini ispod 15% a više od 8%
Zrenjanin , Kikinda , Sombor sve mjesta u kojih Mađara ima oko 10%
Zrenjanin , Kikinda , Sombor sve mjesta u kojih Mađara ima oko 10%
2014-04-11
Doći će Orban iz Mađarske pa će.pitat Vučica zašto mađarska manjina nema pravo na svoj jezik u gradskoj upravi di ih ima 10% a ovi Bunjevci u Subotici imaju.
I šta će mu on sad reč na to ?
Ili mora pristati ili će ovaj skužit da ima posla s četnikom.
I šta će mu on sad reč na to ?
Ili mora pristati ili će ovaj skužit da ima posla s četnikom.
2014-04-11
Glupav narod totaono.
Ne može najjednostavnije stvari skužit jer je zadojen svetosavljem.
Eto sad njemu u Budimpešti objašnjavaj kako u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi , Somboru , Zrenjaninu itd
Bože koji idioti
Ne može najjednostavnije stvari skužit jer je zadojen svetosavljem.
Eto sad njemu u Budimpešti objašnjavaj kako u Subotici ovi mogu a Mađari ne mogu u Kikindi , Somboru , Zrenjaninu itd
Bože koji idioti
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Osvanuli grafiti širom Vojvodine: "Vojvodina = Katalonija"
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Skupština Vojvodine pritišće Bunjevce da se više ne izjašnjavaju kao Hrvati
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Osvanuli grafiti širom Vojvodine: "Vojvodina = Katalonija"
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Skupština Vojvodine pritišće Bunjevce da se više ne izjašnjavaju kao Hrvati
Page 4 of 5