Da remiziram...vol II.
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Ovih dana vijesti ne samo kod nas da su koronu dobili i oni koji su se dva puta cjepili..kao i oni koji su preboljeli koronu..vrag ce ga vise znati..pa ljudi zbunjeni..neodlucni..vele japanci djaba cjepljene ako se nes i dalje disciplinirano ponasati
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
...ko i za hemeroide..mos se rokat kremom i tabletama za njih ak ces dalje tamanih kulene i ljute kobasice..
2015-09-08
vuče i ti ga sereš.
bio je poziv iz petrove3
bilo nas je pun kurac.
koja mjera je moj upis pun kurac?
a zvali su nas po adresama. da ne čekamo. i ukinuli su jetrica utorkom i sav sam razočaran.
bio je poziv iz petrove3
bilo nas je pun kurac.
a zvali su nas po adresama. da ne čekamo. i ukinuli su jetrica utorkom i sav sam razočaran.
2014-12-30
Kako gdje..jucer u sesvetama polovicno..veber wrote:vuče i ti ga sereš.
bio je poziv iz petrove3
bilo nas je pun kurac.
2015-09-08
jebote ti si ko jeremija.vuksadinare wrote:...ko i za hemeroide..mos se rokat kremom i tabletama za njih ak ces dalje tamanih kulene i ljute kobasice..
rokaj ljuto i ne buš imao ni čir ni hemeroide.
bavi se sportom pa ti guzica ne bu imala mengu.
2014-12-30
ak cjepiva ima onda je tamo gdje ga ne treba a tamo gdje bi ga se potrošilo ga nema.Jednostavno kaj ne?Dakle tamo gdje bi se ljudi cjepili cjepiva nema.vuksadinare wrote:..ma ima cjepiva..ja jucer kad sam cekao u grupi u kojoj sam bio za cjepljenje..medicin.sestra prozivala pola ih se nije javilo...i mi kojo smo usli i sjeli jos ih se dvoje javilo da se ne zele cjepiti..vili40 wrote:a ja sam malo bolje obavješten da se upravo pola tih medicinskih sestara ne želi cjepiti pa je sad po nekim bolnicama u zagrebu problem jer su navukle koronu.A cjepiva nema bar tamo gdje bi se ljudi cijepili pa ih nek u zagrebu samo čuvaju.vuksadinare wrote:... danas mi je jedna medicinska sestra rekla da cjepiva ima dovoljno ali odaziv ljudi na cjepljenje je manji od 50% .. pa sad da li ovi iz vlade muljaju da cjepiva nema dovoljno da opravdaju ti izlikom o nedostatku cjepiva..jucer sam se cjepio i na stolu osobno sam vidio brdo pfizera i moderne..ali nije nas puno sa spiska
vili40-
2015-08-02
kako polovično?vuksadinare wrote:Kako gdje..jucer u sesvetama polovicno..veber wrote:vuče i ti ga sereš.
bio je poziv iz petrove3
bilo nas je pun kurac.
dal si frtalj litre a uzeo si pol litre?
2014-12-30
ma lažu uzduž i poprek.vili40 wrote:ak cjepiva ima onda je tamo gdje ga ne treba a tamo gdje bi ga se potrošilo ga nema.Jednostavno kaj ne?Dakle tamo gdje bi se ljudi cjepili cjepiva nema.vuksadinare wrote:..ma ima cjepiva..ja jucer kad sam cekao u grupi u kojoj sam bio za cjepljenje..medicin.sestra prozivala pola ih se nije javilo...i mi kojo smo usli i sjeli jos ih se dvoje javilo da se ne zele cjepiti..vili40 wrote:a ja sam malo bolje obavješten da se upravo pola tih medicinskih sestara ne želi cjepiti pa je sad po nekim bolnicama u zagrebu problem jer su navukle koronu.A cjepiva nema bar tamo gdje bi se ljudi cijepili pa ih nek u zagrebu samo čuvaju.vuksadinare wrote:... danas mi je jedna medicinska sestra rekla da cjepiva ima dovoljno ali odaziv ljudi na cjepljenje je manji od 50% .. pa sad da li ovi iz vlade muljaju da cjepiva nema dovoljno da opravdaju ti izlikom o nedostatku cjepiva..jucer sam se cjepio i na stolu osobno sam vidio brdo pfizera i moderne..ali nije nas puno sa spiska
moj stari je cijepljen zbog bolesti.
ja sam zbog posla prijavio se pa sam 150 835i na listi čekanja.
jednostavnije mi je otići u njemačku, biti u karanteni 2 tjedna i tamo se cijepit.
2014-12-30
Ma cekas kurac ja sam se svojoj doktorici prijavio prije 25 dana i jucer sam se cjepioveber wrote:ma lažu uzduž i poprek.vili40 wrote:ak cjepiva ima onda tamo gdje ga ne treba a tamo gdje bi ga se potrošilo nema.Jednostavno kaj ne? Dakle tamo gdje bi se ljudi cjepili cjepiva nema.vuksadinare wrote:..ma ima cjepiva..ja jucer kad sam cekao u grupi u kojoj sam bio za cjepljenje..medicin.sestra prozivala pola ih se nije javilo ... i mi koje smo smo usli i sjeli jos ih se dvoje javilo da se ne zele cjepiti ..vili40 wrote:a ja sam malo bolje obavješten da se upravo pola tih medicinskih sestara ne želi cjepiti pa je sad po nekim bolnicama u zagrebu problem jer su navukle koronu.A cjepiva nema bar tamo gdje bi se ljudi cijepili pa ih nek u zagrebu samo čuvaju.vuksadinare wrote:... danas mi je jedna medicinska sestra rekla da cjepiva ima dovoljno ali odaziv ljudi na cjepljenje je manji od 50% .. pa sad da li ovi iz vlade muljaju da cjepiva nema dovoljno da opravdaju ti izlikom o nedostatku cjepiva..jucer sam se cjepio i na stolu osobno sam vidio brdo pfizera i moderne..ali nije nas puno sa spiska
moj stari je cijepljen zbog bolesti.
jednostavnije mi je otići u njemačku, biti u karanteni 2 tjedna i tamo se cijepit.
2015-09-08
vi svi potrebiti se cijepite.vuksadinare wrote:Drugu dozu primam 12.5
ako si čekao 25 dana kako si dobio odmah?
ja se sjećam, nisam još toliko star, da sam kupio auto iz salona, dobio tablice, prometnu u roku od 4 sata.
znači ni keš nije pomagao.
2014-12-30
...bio sam pozvan prije desetak dana ali nisam.mogao doci drugi dan jer nisam bio u zagrebu..onda me je prekjucer sestra nazvala da sam na redu za cjepljene sutradan..veber wrote:vi svi potrebiti se cijepite.vuksadinare wrote:Drugu dozu primam 12.5
ako si čekao 25 dana kako si dobio odmah?
ja se sjećam, nisam još toliko star, da sam kupio auto iz salona, dobio tablice, prometnu u roku od 4 sata.
znači ni keš nije pomagao.
2015-09-08
moj stari je bio pozvan i za 30 minuta cijepljen.
majmune razlikuješ li ti kada si pozvan i kada si se prijavio.
2014-12-30
možda je ostalo malo na dnu pa da se ne baci.veber wrote:moj stari je bio pozvan i za 30 minuta cijepljen.
ali opet s druge strane zavisi i kakav mu je doktor.
mater mi se cijepila, zvalo je na Astru, odbila, a onda uzela neko drugo, nakon što su je također zvali.
sve je to isti kurac, cjepivo.mutava baštarda wrote:možda je ostalo malo na dnu pa da se ne baci.veber wrote:moj stari je bio pozvan i za 30 minuta cijepljen.
ali opet s druge strane zavisi i kakav mu je doktor.
mater mi se cijepila, zvalo je na Astru, odbila, a onda uzela neko drugo, nakon što su je također zvali.
cijept ću se jer moram zbog posla.
od tetka sin je umro od gripe.
a, ja dam krv i poraste mi temperatura, sve sterilizirano, godinama dajem i svaki put imam alergijsku reakciju na iglu.
radili su i placebo test.
2014-12-30
Da si čitao moje dnevne "izvještaje" o o novozaraženim ne bi ti trebalo postaviti ovakvo pitanje.vuksadinare wrote:...ima li netko podatak koliko je cjepljenih u hrvatskoj do danas..?..
Pogledaj iznad!
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
veber wrote:
Ako se predbilježiš kod svojeg obiteljskog liječnika dođeš na red za 2-4 tjedna.
Guest- Guest
obiteljski liječnik mi je u njemačkoj.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Ako se predbilježiš kod svojeg obiteljskog liječnika dođeš na red za 2-4 tjedna.
prije nego svi skoče na zadnje noge-imam samo njemačko zdravstveno, a ono pokriva troškove skrbi unutar EU+Britanija+švica+norveška.
pokriveno mi je i us, japan i još neki.
moja liječnica u hr me prijavila zbog kćeri, koja je već treći put u samoizolaciji, a ja sam krivo napisao 180910i na redu.
vremenski je ovisno o gradu, mjestu, općini.
meni nebitno. ako moram platim, cjepim se odem po potvrdu.
samo je pitanje vremena.
ako moram ponovo u njemačku iza uskrsa, onda to komplicira.
2014-12-30
veber wrote:
vremenski je ovisno o gradu, mjestu, općini.
Ako živiš u Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji, onda je to 2-4 tjedna. Nisam govorio napamet.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:veber wrote:
Točno tako...
Ja sad čekam drugu dozu.
Ljudi su isprva odbijali cijepljenje a sad pomačo panika hvata i sve više je zainteresiranih
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50