Arkanov sin sipa zuc na Balasevica:'Izdajnik koji je podrzao zlocinacku oluju'
Page 1 of 1
Arkanov sin sipa zuc na Balasevica:'Izdajnik koji je podrzao zlocinacku oluju'
https://www.dnevno.hr/magazin/arkanov-sin-opet-sipa-zuc-balasevic-je-izdajnik-koji-je-podrzao-zlocinacku-akciju-oluja-1680713/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Arkanov sin sipa zuc na Balasevica:'Izdajnik koji je podrzao zlocinacku oluju'
Sad ce istrcati djoletovi fanovi nije podrzao oluju on je pravi srbin koji je hrackao po albancima,janezima i casnoj sestri
2015-09-08
Re: Arkanov sin sipa zuc na Balasevica:'Izdajnik koji je podrzao zlocinacku oluju'
vuksadinare wrote:Sad ce istrcati djoletovi fanovi nije podrzao oluju on je pravi srbin koji je hrackao po albancima,janezima i casnoj sestri
Ili buju još bolje.
"Đole je podržal Oluju!"
Guest- Guest
Ma citao komentare na srpskim portalima gdje se svadjaju sve u sesnaest oko njega ko mi oko mire furlan jos i gore..najsmjesnije je kad tamosnji djoletovi fanovi brane djoleta kao pravog srbina koji je onomad skladao pjesmu kontra siptarskih i slovenskih separatista a bockao je i hrvate..ludiloSovak wrote:vuksadinare wrote:Sad ce istrcati djoletovi fanovi nije podrzao oluju on je pravi srbin koji je hrackao po albancima, janezima i casnoj sestri
Ili buju još bolje.
"Đole je podržal Oluju!"
2015-09-08
...sa ove strane pak djoletovi fanovi kazu..nije..bez obzira sto im serviras dokaze
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sa ove strane pak djoletovi fanovi kazu..nije..bez obzira sto im serviras dokaze
Guest- Guest
Vi ste decki ko onaj šuplji slauh na vodi
Samo vas hita s jedne obale na drugu
To samo pomislim kad vas dvojicu citam
To samo pomislim kad vas dvojicu citam
Kad budes dokaziv kontrargument stavila..kazem dokaziv..mozes kritizirat..bez toga rasprava je besmislena i prelazi u fazu razvodnjavanjaSora wrote:Vi ste decki ko onaj šuplji slauh na vodi
To samo pomislim kad vas dvojicu citam.
2015-09-08
Imas pravo
Površno sudite
Iz svega sto je DOLE RADIO STOJI DA JE BIO COVJEK
NITI SRBI NITI HRVATINA NITI NISTA SL8CNO
ZATO PLACU ZA NJIM
a tebi trebaju neki povodi slučajni, u nekom afektu, u trenutnom raspoloženja
Da sudis o njemu kao
O covjeku , iako jedna jedina izjava nije dosta
Površno sudite
Iz svega sto je DOLE RADIO STOJI DA JE BIO COVJEK
NITI SRBI NITI HRVATINA NITI NISTA SL8CNO
ZATO PLACU ZA NJIM
a tebi trebaju neki povodi slučajni, u nekom afektu, u trenutnom raspoloženja
Da sudis o njemu kao
O covjeku , iako jedna jedina izjava nije dosta
Osim šta je sin kriminalca i ciganke po čemu je ovaj lik uopče relevantan za išta ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije poanta arkanov sin..on je jedan od mnogih koji je umijesan u raspravu o balasevicu u srbiji...meni smjesno citat njihove svadje na portalima..otislo toliko da tamosnji fanovi djoleta brane djoleta kao pravog srpskog nacionalistu koji je 'opevao siptarski i slovenacki separatizam izvredjavsi ih na pasja kola'...dok zabludjele glave ovdje misle da je djole bio cvecka..ali djole nije samo vidljiv u vasi ladackom i pevcu...on je bio prije svega premazan svim mastima i u odredjenom trenutku pricao je pjevao ono sto je bilo u to vrijeme na politickom repertoaru..najprodavaniji djoletov album svih vremena je upravo album na kojem je pjesma 'ne lomite mi bagreme'..koji je izasao upravo kad je slobo porucio na kosovu srbima niko ne sme da vas bije 1987 godine..taman tempirano..djole je u jugi uspio jednom napuniti jednu dvoranu..'sava centar'..gdje je publika samo jednu njegovu pjesmu otpjevala horski kao cjelina..koju?..upravo ne lomite mi bagreme..RayMabus wrote:Osim šta je sin kriminalca i ciganke po čemu je ovaj lik uopće relevantan za išta?
2015-09-08
Sto je balasevic u ondasnjem tjedniku NIN godine 1989 rekao u intervju o strajku albanaca u rudniku trepca
Teraju neku svoju pravdu.I kroz tamne tunele rudnika oni teraju svoj separatizam.
Teraju neku svoju pravdu.I kroz tamne tunele rudnika oni teraju svoj separatizam.
2015-09-08
Ma brige me šta oni misle o njemu. Reka san da je on za mene umra kad je održa taj koncert jer ja imam drukčije viđenje toga.
Nije mi bitno ni njihovo mišljenje nit me zanima taj Balašević. Pisme ostaju al ja tu radim razliku i ne miješam to dvoje ( autora i djelo ).
Nije mi bitno ni njihovo mišljenje nit me zanima taj Balašević. Pisme ostaju al ja tu radim razliku i ne miješam to dvoje ( autora i djelo ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Genetski isprdak udbasa kriminalca i kurve sa sipke. Veljko, svrbin. :D
omni-
2014-04-12
I vjerojatno buduća velika faca u smrdiji, tamo sve ide po principu što gore to bolje.omni wrote:Genetski isprdak udbasa kriminalca i kurve sa sipke. Veljko, svrbin. :D
Similar topics
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Traktorski ustanak u Nizozemskoj koji je podrzao i Jagger
» Sabor proglašava Oluju državnim praznikom i u Srbiji i poziva sve koji ju slave da okače zastave
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Traktorski ustanak u Nizozemskoj koji je podrzao i Jagger
» Sabor proglašava Oluju državnim praznikom i u Srbiji i poziva sve koji ju slave da okače zastave
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
Page 1 of 1