Arkanov sin popljuvao Balasevica
Page 1 of 1
Arkanov sin popljuvao Balasevica
https://www.kurir.rs/stars/3629147/cela-juga-se-oprostila-od-panonskog-mornara-a-arkanov-sin-misli-drugacije-veljko-raznatovic-se-oglasio-posle-smrti-balasevica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Arkanov sin popljuvao Balasevica
.....pa velim..djole malo pricao price jednima drugima trecima kako im pase..jedino je ostao konstantan kod sipaca...
2015-09-08
Arkanov sin misli što i tata arkan.
Da nije dobio metak dobio bi zatvor u hagu.
To je sinu vjerojatno herojski. Možda bi mu trebalo poslati snimku kako tata plače kad su ga hrvati zgrabili s oružjem u slavoniji negdje 90 ih i pristaje na sve te laže da mu je od tetke i ovog i onogonog. Poslje su ga pustili al tko zna što je morao odraditi za to.
Čisto da vidi tatino junaštvo kada je sam na stolici s hrvatima.
To je sinu vjerojatno herojski. Možda bi mu trebalo poslati snimku kako tata plače kad su ga hrvati zgrabili s oružjem u slavoniji negdje 90 ih i pristaje na sve te laže da mu je od tetke i ovog i onogonog. Poslje su ga pustili al tko zna što je morao odraditi za to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I Đorđe ujedinio problematične likove na desnici u srba i hrvata.Pazi samo kako su ljuti na njega sa jedne i druge strane.
vili40-
2015-08-02
Aha :)vili40 wrote:I Đorđe ujedinio problematične likove na desnici u srba i hrvata.Pazi samo kako su ljuti na njega sa jedne i druge strane.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
samo i to da je tata dobio metak je prazna priča . za naivnekaya wrote:Arkanov sin misli što i tata arkan.
kao što je i Toše mrtav i Elvis.... Elvis danas već možda je ali ne u vrijeme kada su to namjestili
2014-04-16
arkanov sin- od zla oca i još gore matere
Dakle tko je tu budalu uopće išta pitao
Dakle tko je tu budalu uopće išta pitao
Uhicen je izmedju hrv.kostajnice i dvora na uni u 10 mjesecu 1990..pusten nekoliko mjeseci kasnije..srbin koji ga je uhitio ostao na nasoj strani..no na zalost nakod pada hrv.kostajnice zarobljen i likvidiran u sumi plavicevac izmedju kostajnice i sunjekaya wrote:Arkanov sin misli što i tata arkan.
Da nije dobio metak dobio je zatvor u hagu.
To je sin vjerojatno herojski. Možda bi mu trebalo poslati snimke kako tata plače kad su ga hrvati zgrabili s oružjem u slavoniji negdje 90 ih i pristaje na sve te laže da mu je od tetke i ovog i onogonog. Poslje su ga pustili al tko zna što je morao odraditi za to.
2015-09-08
..isprika uhicen je u 12 mjesecu 1990
2015-09-08
Evo
https://youtu.be/ZQI2qMoDzlw
https://youtu.be/ZQI2qMoDzlw
2015-09-08
Similar topics
» Arkanov sin sipa zuc na Balasevica:'Izdajnik koji je podrzao zlocinacku oluju'
» ARKANOV TELOHRANITELJ PROGOVORIO
» Arkanov ubica izresetan u Johanesburgu
» LA Times popljuvao "Daru iz Jasenovca"
» Arkanov sin odlučno tvrdi:Moj otac je živ!
» ARKANOV TELOHRANITELJ PROGOVORIO
» Arkanov ubica izresetan u Johanesburgu
» LA Times popljuvao "Daru iz Jasenovca"
» Arkanov sin odlučno tvrdi:Moj otac je živ!
Page 1 of 1