ARKANOV TELOHRANITELJ PROGOVORIO
Page 1 of 1
ARKANOV TELOHRANITELJ PROGOVORIO
https://www.kurir.rs/stars/3501161/arkanov-telohranitelj-progovorio-otkrio-tajnu-o-incidentu-sa-svadbe-a-evo-zasto-je-arkan-isamarao-miru-skoric
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: ARKANOV TELOHRANITELJ PROGOVORIO
Al imali smo para. Pa mi smo pare dobijali i od Arkana i od Državne bezbednosti. Znaš li ti šta znači kad od DB dobiješ 3.000 maraka a od Arkana 1.000 maraka. Ej bre pa ja sam samo patike u to vreme plaćao 300 maraka."
2014-08-25
"Ali ja lično mislim da nije ubijen. Uostalom nijedan snimak ne pokazuje njegov leš. Ja sam hteo jednom bio napaljen da dignem ploču na njegovom grobu da vidim da li je tu. Ma ja verujem da je on živ" zakljčio je Dafina.
2014-08-25
Živ je.
Ozbiljno, 100%
Ceca se svih ovih godina nije udavala.
Tako i Mate Boban. Ok, on više nije živ.
Ozbiljno, 100%
Guest- Guest
je i elvis je živ i živi incognito u staračkom domu s marilyn monroe
marcellus wrote:je i elvis je živ i živi incognito u staračkom domu s marilyn monroe
i elvis je bio živ
i hitler je bio živ i još neki svježiji živi " leševi" od arkana ali ne smijem sve da spomenem
i svi su živjeli i žive i nakon objavljene smrti
pojedini misle kako je samo njima dano da nešto znaju i maximalno seru po ostatku ne samo sudionika ovog foruma nego svugdje oko sebe
patetično
2014-04-16
Ceca je srpska majka a Arkan srpski otac i simbol srpstva. Sva Srbija je utjelovljena u njih dvoje i sada se ona ne moze udati i u tu jednacinu ubaciti neko nize bice.mobiu$ wrote:Živ je.
Ozbiljno, 100%
omni-
2014-04-12
Serbinho-3 wrote:
https://www.kurir.rs/stars/3501161/arkanov-telohranitelj-progovorio-otkrio-tajnu-o-incidentu-sa-svadbe-a-evo-zasto-je-arkan-isamarao-miru-skoric
Hoćete se vi ikad prestati baviti ovim vašim barabama iz 90tih koji su bili stručni samo za pljačkanje i ubijanje civila...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nemoj tako i za belu tehniku su bili eksperti, pola Srbije snabdeli.Hektorović wrote:Serbinho-3 wrote:
Hoćete se vi ikad prestati baviti ovim vašim barabama iz 90tih koji su bili stručni samo za pljačkanje i ubijanje civila...
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Arkanov sin odlučno tvrdi:Moj otac je živ!
» Arkanov ubica izresetan u Johanesburgu
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» ŠEŠELJEV TELOHRANITELJ JURIŠAO S BEJZBOLKOM, VOJVODA HTEO SVE DA IH ZGAZI! Haos ispred Skupštine
» Arkanov sin odlučno tvrdi:Moj otac je živ!
» Arkanov ubica izresetan u Johanesburgu
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» ŠEŠELJEV TELOHRANITELJ JURIŠAO S BEJZBOLKOM, VOJVODA HTEO SVE DA IH ZGAZI! Haos ispred Skupštine
Page 1 of 1