Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
sektaški icsidak se hrani na oltaru "dabogda sve izgubili" popova.Andreas Goldberger wrote: :lol!:
Kaj budu sad, ne bu dali igrače u HNS repku? Kaj repka nije svetinja? :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
amper prvi put vidio pičku pa ostao fasciniran.Andreas Goldberger wrote:
koliko ih je još iz sekte koji imaju isti sindrom?
sitting_bull-
2015-09-28
Dusu sam potrosio
zbog toga ne zalim
cijelu Bosnu sam prosao
bezbroj precica do sna
bezbroj slijepih ulica
Srce se umorilo
i ne znam sta ću s' njim
u bjegunca sam se pretvorio
sretan ili nesretan
ja samo jedno znam
Brata samog sam ostavio
a mucko dubre nisam udavio
starim ja
a u sustav vjere nemam
Pun Maksimir sam sanjao
nikad san nisam ostvario
starim ja
a u sustav vjere nemam...
Guest- Guest
amper uživa samozadovoljavajući se.
sve po kodeksu sekte.
sve po kodeksu sekte.
sitting_bull-
2015-09-28
Amper ti je onaj debeli cvikeraš kojeg je znoj oblijal kad je pičku vidio ...sitting_bull wrote:amper prvi put vidio pičku pa ostao fasciniran.Andreas Goldberger wrote:
koliko ih je još iz sekte koji imaju isti sindrom?
Zeko-
2015-08-26
Dinamovi neurotični ispadi su u stilu Georgea Costanze iz Seinfelda: Modrima je sustav dobar sve dok na svojoj koži ne osjete njegove ‘blagodati‘
Većina vas je vjerojatno gledala Seinfelda, jednu od najboljih, ako ne i najbolju humorističnu seriju svih vremena. U seriji imamo četvero protagonista od kojih su svi na svoj način duhoviti, zanimljivi i neobični, ali i prepuni loših ljudskih osobina. No jedan lik se ipak izdvaja svojom kompleksnošću, neurotičnošću i izuzetno sociopatskim ponašanjem – George Costanza.
George je lik koji želi raznorazne stvari, ali kad ih dobije i osjeti kako zaista izgleda to što je htio, odmah se kreće žaliti i pokušava pronaći izlaz iz situacije. Tako je primjerice odlučio da se svim silama želi oženiti s djevojkom s kojom je davno prije bio u vezi, da bi već dan nakon što se zaručio shvatio da zapravo to ne želi i mjesecima se pokušavao izvući iz tog odnosa. Jednom je započeo vezu sa zatvorenicom, ali kada je ona trebala biti puštena iz zatvora, odlučio je sabotirati njen izlazak, jer ga je ona zanimala isključivo zatvorena, odnosno sviđalo mu se to što on sam može odrediti kada će biti s njom i koliko će vremena s njom provesti. Također je od šefa zatražio povišicu za svoju tajnicu, a kada je ovaj to odobrio, George je shvatio da sada njegova tajnica zarađuje više od njega i došao se žaliti šefu...
Većina vas je vjerojatno gledala Seinfelda, jednu od najboljih, ako ne i najbolju humorističnu seriju svih vremena. U seriji imamo četvero protagonista od kojih su svi na svoj način duhoviti, zanimljivi i neobični, ali i prepuni loših ljudskih osobina. No jedan lik se ipak izdvaja svojom kompleksnošću, neurotičnošću i izuzetno sociopatskim ponašanjem – George Costanza.
George je lik koji želi raznorazne stvari, ali kad ih dobije i osjeti kako zaista izgleda to što je htio, odmah se kreće žaliti i pokušava pronaći izlaz iz situacije. Tako je primjerice odlučio da se svim silama želi oženiti s djevojkom s kojom je davno prije bio u vezi, da bi već dan nakon što se zaručio shvatio da zapravo to ne želi i mjesecima se pokušavao izvući iz tog odnosa. Jednom je započeo vezu sa zatvorenicom, ali kada je ona trebala biti puštena iz zatvora, odlučio je sabotirati njen izlazak, jer ga je ona zanimala isključivo zatvorena, odnosno sviđalo mu se to što on sam može odrediti kada će biti s njom i koliko će vremena s njom provesti. Također je od šefa zatražio povišicu za svoju tajnicu, a kada je ovaj to odobrio, George je shvatio da sada njegova tajnica zarađuje više od njega i došao se žaliti šefu...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Tovarski neurotični ispadi su u stilu Georgea Costanze iz Seinfelda: Tovarima je sustav dobar sve dok Dinamo šalje milijune i HNS poklanja travnjak!
End- Posts : 21177
2015-08-25
kako rekoh: "dabogda sve izgubili" piskarala izmilila iz svojih rupa i bjesomučno stigmatiziraju dinamo, a umno prikraćeni amper onanira na njihove tekstove.
amper će umrijeti izgovarajući sveto ime dinamo.
amper će umrijeti izgovarajući sveto ime dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Mamic odgodio sudjenje
Otkaza rodjo Miljevicu.
Sad opet 4 godine farse.
Nikad se najveci hrvatski klub nece osloboditi tog kriminalca koji ljzbi Vucica
Otkaza rodjo Miljevicu.
Sad opet 4 godine farse.
Nikad se najveci hrvatski klub nece osloboditi tog kriminalca koji ljzbi Vucica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hoće li danas poslin utakmice s Šibenikom ekipa iz GNK Lopova vjerovati sustavu ili će biti eklatantna pljačka?
Guest- Guest
najbolje bi bilo da im puste tekmu da tovari umru od muke i jala
End- Posts : 21177
2015-08-25
A vidi ti Šibenika , 2:1 na Maksimiru
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pogledajte-golcine-s-kojima-je-sibenik-sokirao-dinamo-na-maksimiru-cudesni-gosti-sve-iznenadili-15046819
Ko bi se i ovome nada ?!?!?!?!
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-pogledajte-golcine-s-kojima-je-sibenik-sokirao-dinamo-na-maksimiru-cudesni-gosti-sve-iznenadili-15046819
Ko bi se i ovome nada ?!?!?!?!
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sreca za trenerskog maga da su pokrali goricu ...ne znam kako bi prezivio dan da je iza tragicnog osijeka
Guest- Guest
Jednostavno, pokrast ćemo i Neneka, mora i krađa za njega otkad se pojavio u Osijeku već jednom prestati ...
Zeko-
2015-08-26
[size=45]Dinamo je oštećen protiv Šibenika: Nisu mu dosuđena dva penala[/size]
Zeko-
2015-08-26
Tek kad vidim kako je Bjelica digao Osijek i pretvorio ga u silu hrvatskog nogometa nemogu da nikako shvatim zasto je otisao iz najveceg hrvatskog kluba a nasljedila ga ova nesposobna budaletina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A ipak si živ.FRANK wrote:Tek kad vidim kako je Bjelica digao Osijek i pretvorio ga u silu hrvatskog nogometa nemogu da nikako shvatim zasto je otisao iz najveceg hrvatskog kluba a nasljedila ga ova nesposobna budaletina
Morao je otići je jer je Zoki želio dokazati da čak i on može prezimiti u Europi.
Ma digao je Bjelica kurac ... Dinamu je ove sezone sudačkim previdima oduzeto 10-ak bodova, a toliko je Osijeku poklonjeno ... Samo to da zbrojiš razlika bi bila 15-ak bodova, a to je negdje i realna razlika ... Na kraju će i biti nekih 10-ak bodova razlike ...
Zeko-
2015-08-26
Varga i Curić proglašeni krivima, radili lažne SMS poruke za Mamića i Todorića
NA ŽUPANIJSKOM SUDU u Osijeku proglašeni su krivima Franjo Varga i Blaž Curić, optuženi u aferi SMS. Vargi je sud dodijelio kaznu od 3 i pol godine zatvora, a Curiću dvije godine, javlja HRT.
Uskok tvrdi da je Varga od sredine 2017. do rujna 2018. izrađivao lažne SMS poruke kojima je trebao dokazati da su bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić, ali i vlasnik Agrokora Ivica Todorić žrtve politički montiranih postupaka. Vargi se zbog toga sudilo za sprječavanje dokazivanja, a Curiću koji mu je u rujnu 2018. navodno dojavio da je pod istragom za pomaganje u tom nedjelu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/varga-i-curic-proglaseni-krivima-radili-lazne-sms-poruke-za-mamica-i-todorica/2251925.aspx
Franjo Varga je proglašen krivim za lažiranje SMS poruka za osuđenog kriminalca u bijegu (Zdravko Mamić) gdje se osuđenog kriminalca pokušalo prikazati kao žrtvu političkog progona. Također treba napomenuti da je je Vargu za spomenuta kaznena djela plaćao GNK Lopov s oko pola milijuna kuna (kupovina masažne kade i drugih stvar). Mafija...
NA ŽUPANIJSKOM SUDU u Osijeku proglašeni su krivima Franjo Varga i Blaž Curić, optuženi u aferi SMS. Vargi je sud dodijelio kaznu od 3 i pol godine zatvora, a Curiću dvije godine, javlja HRT.
Uskok tvrdi da je Varga od sredine 2017. do rujna 2018. izrađivao lažne SMS poruke kojima je trebao dokazati da su bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić, ali i vlasnik Agrokora Ivica Todorić žrtve politički montiranih postupaka. Vargi se zbog toga sudilo za sprječavanje dokazivanja, a Curiću koji mu je u rujnu 2018. navodno dojavio da je pod istragom za pomaganje u tom nedjelu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/varga-i-curic-proglaseni-krivima-radili-lazne-sms-poruke-za-mamica-i-todorica/2251925.aspx
Franjo Varga je proglašen krivim za lažiranje SMS poruka za osuđenog kriminalca u bijegu (Zdravko Mamić) gdje se osuđenog kriminalca pokušalo prikazati kao žrtvu političkog progona. Također treba napomenuti da je je Vargu za spomenuta kaznena djela plaćao GNK Lopov s oko pola milijuna kuna (kupovina masažne kade i drugih stvar). Mafija...
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50