uhljeb kmeči
Page 1 of 1
uhljeb kmeči
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/150-000-eura-sam-ustedio-za-30-godina-rada-nemam-djece-imam-placu-sto-sam-trebao-raditi-15051934
znači svakog mjeseca je od sindikalne plaće stavljao na stranu cca 500 eura odnosno soma maraka dok su još bile marke... sere
znači svakog mjeseca je od sindikalne plaće stavljao na stranu cca 500 eura odnosno soma maraka dok su još bile marke... sere
Smećar, jasna stvar. Od svih parazita najgori su tzv. sindikalisti, u sve se petljaju, muljaju s lovom od pozajmica i članarina, za nikakav kurac ne odgovaraju, još nisam čuo da su ikog u državi uspjeli zaštiti. Totalno nepotreban relikt prošlosti. Jednostavno ukinuti.
darth_vader-
2014-04-17
Re: uhljeb kmeči
društveni neradnik, već 30 i kusur godina. Još malo pa će dulje bit na čelu sindikata nego tito na čelu države
[size=87]150.000 eura sam uštedio za 30 godina rada. Nemam djece, imam plaću, što sam trebao raditi?‘[/size]
‘Sa 60 godina sam stekao prvu imovinu u svom životu. Zbog toga sam razapet na medijski križ‘, rekao je Ribić
............
Pa ima smisla, nema djece, radi 30 godina, štedi.
Sa 60 godina napravio kuću, sve 5.
‘Sa 60 godina sam stekao prvu imovinu u svom životu. Zbog toga sam razapet na medijski križ‘, rekao je Ribić
............
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: uhljeb kmeči
epikur37 wrote:150.000 eura sam uštedio za 30 godina rada. Nemam djece, imam plaću, što sam trebao raditi?‘
............
ima da ako je cijelo vrijeme bio političar, direktor ili vješt majstor
inače nema previše smisla
s prosječnom plaćom ljudi jedva preživljavaju
ili je živio od zraka i susjedi mu plaćali režije
mada je je i narod postao zločest
ne bi ti dao da nešto imaš a svi grebu za sebe
2014-04-16
Page 1 of 1