Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Guest- Guest
Re: Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
r_nevjesta wrote:tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ja ne kmečim, nego uzvratim istom mjerom.. no, očito ti i to treba crtati.deda wrote:kojom agresijom? kmečiš jer te netko proziva zbog gluposti s koje pišeš
ako ti je to problem imaš onda svoje uobičajeno društvo među kojem si navikla prosipati bisere bez kritike
neuka si, nemaš pojma o ničemu, a mišljenje mjenjaš od danas do sutra, u skladu s dojmovima društvene većine
a što se tiče mišljenja, promijenim ih ako me netko argumentima uvjeri da sam bila u krivu, uvredama i agresijom to nitko još nije uspio, u nekim stvarima se slažem s dojmovima većine i uopće ne patim zbog toga, budući da me ne peru kompleksi, attn.whoring i infantilna potreba da u svemu uvijek budem kontra svima kako bih samoj sebi ispala wow, tako 'posebna'
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne daj se ti neve ovdje opako vuce na sovinizam. ;)
Guest- Guest
U stvari, intelektualne sposobnosti ovise o naboranosti moždane kore a ne o samoj veličini mozga. Odnosno potrebno je uzimati u obzir površinu moždane koredudette wrote:Nije sve u masi...
2015-08-09
što se sad ti smiješ, pa to je istina, još sam i rublje oprala, objesila, pospremala, a i radila nešto za posao sutra, forum mi dođe kao pauza i razonodamelkior wrote:r_nevjesta wrote:tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
2014-04-12
ništa mi ne mogu, pa vidiš na avataru da sam se i fizički naoružala :Pkolerik wrote:Ne daj se ti neve ovdje opako vuce na sovinizam. ;)
2014-04-12
Ts-ts bogomdani jel citas sve uvjete ti ispunjava, jedino se oko seksa nije izjasnila...r_nevjesta wrote:što se sad ti smiješ, pa to je istina, još sam i rublje oprala, objesila, pospremala, a i radila nešto za posao sutra, forum mi dođe kao pauza i razonodamelkior wrote:r_nevjesta wrote:tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
Guest- Guest
A eto, zabavno mi je kako od rasprave o znanstvenim istraživanjima i analize metapodataka u trenu se prebacuješ na kulinarstvor_nevjesta wrote:što se sad ti smiješ, pa to je istina, još sam i rublje oprala, objesila, pospremala, a i radila nešto za posao sutra, forum mi dođe kao pauza i razonodamelkior wrote:r_nevjesta wrote:tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
2015-08-09
Ma oni tebe zapravo vole, pa sto bi mi bez zena...r_nevjesta wrote:ništa mi ne mogu, pa vidiš na avataru da sam se i fizički naoružala :Pkolerik wrote:Ne daj se ti neve ovdje opako vuce na sovinizam. ;)
Guest- Guest
a jok..ne moze..Rujku sam vec priveo i cura je za 10 u svemu...kolerik wrote:Ts-ts bogomdani jel citas sve uvjete ti ispunjava, jedino se oko seksa nije izjasnila...r_nevjesta wrote:što se sad ti smiješ, pa to je istina, još sam i rublje oprala, objesila, pospremala, a i radila nešto za posao sutra, forum mi dođe kao pauza i razonodamelkior wrote:r_nevjesta wrote:tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
Ja bih nekako Neffe i Dedu da budu zajedno..
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:
ja ne kmečim, nego uzvratim istom mjerom.. no, očito ti i to treba crtati.
a što se tiče mišljenja, promijenim ih ako me netko argumentima uvjeri da sam bila u krivu, uvredama i agresijom to nitko još nije uspio, u nekim stvarima se slažem s dojmovima većine i uopće ne patim zbog toga, budući da me ne peru kompleksi, attn.whoring i infantilna potreba da u svemu uvijek budem kontra svima kako bih samoj sebi ispala wow, tako 'posebna'
pa opet te pitam o kakvoj se agresiji radi? ne da je nepostojeća, nego svaku kritiku tvojih malumnih upisa nazivaš agresijom
a tvoje uzvraćanje istom mjerom se očito svodi na stavljanje novog avatara, koji bi valjda trebao ilustrirati koliki si ti "bad ass"
Guest- Guest
ne izjašnjavam se, to pokazujem samo u praksi i u 4 oka, takve su upute u The Book of Baka Nevenkakolerik wrote:Ts-ts bogomdani jel citas sve uvjete ti ispunjava, jedino se oko seksa nije izjasnila...
2014-04-12
Dobra ta tvoja bakar_nevjesta wrote:ne izjašnjavam se, to pokazujem samo u praksi i u 4 oka, takve su upute u The Book of Baka Nevenkakolerik wrote:Ts-ts bogomdani jel citas sve uvjete ti ispunjava, jedino se oko seksa nije izjasnila...
2015-08-09
Znaci zatvorena su vrata slijepcima i onima sa jednim okom...r_nevjesta wrote:ne izjašnjavam se, to pokazujem samo u praksi i u 4 oka, takve su upute u The Book of Baka Nevenkakolerik wrote:Ts-ts bogomdani jel citas sve uvjete ti ispunjava, jedino se oko seksa nije izjasnila...
Guest- Guest
gle, ti na svaku kritiku tvojih slaboumnih upisa i nerazumijevanja uvijek uzvraćaš napadom i uvredama ad hominem, očito imaš podjednako kratak fitilj, kao što si i umno prikraćendeda wrote:pa opet te pitam o kakvoj se agresiji radi? ne da je nepostojeća, nego svaku kritiku tvojih malumnih upisa nazivaš agresijom
a tvoje uzvraćanje istom mjerom se očito svodi na stavljanje novog avatara, koji bi valjda trebao ilustrirati koliki si ti "bad ass"
avatar je naravno zafrkancija, no kako ti nemaš ni truna duha, predosadan si tip i imaš manje talenta za to od nadgrobnog spomenika, nikakvo čudo što si ga shvatio kao ozbiljnu demonstraciju 'nečega' :/
2014-04-12
neke stvari je bolje i efektnije ostaviti nedorečenima i nepoznatimakolerik wrote: Znaci zatvorena su vrata slijepcima i onima sa jednim okom...
2014-04-12
Ovdje vuče sve na konformizam , to je isto zlo veliko,
Uniformnost u mislima jest poce tak kraja napretka. Ja se ne bih hvalila time da bas necu biti posebna,jer bas hoću . Nekako mi se cini da ljudi se boje javnog istupa ovdje ko samog vraga... Tak da nije Neve infantilno bit drugačiji nego je hrabro i originalno
Uniformnost u mislima jest poce tak kraja napretka. Ja se ne bih hvalila time da bas necu biti posebna,jer bas hoću . Nekako mi se cini da ljudi se boje javnog istupa ovdje ko samog vraga... Tak da nije Neve infantilno bit drugačiji nego je hrabro i originalno
r_nevjesta wrote:
gle, ti na svaku kritiku tvojih slaboumnih upisa i nerazumijevanja uvijek uzvraćaš napadom i uvredama ad hominem, očito imaš podjednako kratak fitilj, kao što si i umno prikraćen
avatar je naravno zafrkancija, no kako ti nemaš ni truna duha, predosadan si tip i imaš manje talenta za to od nadgrobnog spomenika, nikakvo čudo što si ga shvatio kao ozbiljnu demonstraciju 'nečega' :/
nema ja kratak fitilj, nego pišeš gluposti
nisi malo dijete u vrtiću pa da ti se treba tepati, i voditi te za rukicu do spoznaje
avatar je demonstracija nečeg, inače ga ne bi mjenjala baš u ovom trenutku i u tom motivu, ti si opaka klošarica i tko dođe u tvoj kvart namlatit ćeš ga palicom
Guest- Guest
Cini se da je smjer kojim idu mediji danas upravo taj da proizvode jednoobrazno mišljenje. Klonirane stavove. Uškopljenu kritiku.
To je za kapitalizam normalno sranje tj stanje . Jer tu postoji pritajena diktatura nad intelektualcima te se na niz načina proizvodi ovce.
Blago vama uglavnom . Bar polovina ovdje su ovce ...Jos vam fali zvonce oko vrata .
To je za kapitalizam normalno sranje tj stanje . Jer tu postoji pritajena diktatura nad intelektualcima te se na niz načina proizvodi ovce.
Blago vama uglavnom . Bar polovina ovdje su ovce ...Jos vam fali zvonce oko vrata .
One stvari?r_nevjesta wrote:neke stvari je bolje i efektnije ostaviti nedorečenima i nepoznatimakolerik wrote: Znaci zatvorena su vrata slijepcima i onima sa jednim okom...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Vuk nemušto brani ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
Page 8 of 14