Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
2) postoje li razlike izmedju mozga muskaraca i zen a
3) imaju li zene mozak
Raspravljao bih, ali da se drzimo nekog reda.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
korigirali su s obzirom na ukupnu masu mozga koja je kod žena manja, a određena statistička pogreška uračunava se startno u sve znanstvene studije, zato se podaci većinom ne izražavaju u apsolutnim veličinama nego u određenom rasponu.deda wrote:da piše u članku kako su mjerne volumene statistički korigirali te da nakon korekcija nije više bilo značajnih odstupanja
faktori korekcije su naravno njihovi proizvoljni
ostale anatomske razlike na hipokampusu među spolovima se lako uoče ako se on izvadi iz mozga i secira, te se vidi i razlika i u okolnom tkivu koje je također dismorfno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
Guest- Guest
ravnodušna sam, niti ga volim niti ga ne volim, agresivni i nebitni forumski pjetlić, ništa vrijedno pažnje.. no mislim da njega ustvari samo mama može voljetibogomdani wrote:Deda i Neffe se ne volu...
2014-04-12
Ebi ga...previse to ide na ad homminem polako..kakogod,zena ako mi kuva,cisti stan i trpa ves u masinu,meni je dovoljno dobra..dobro i seks se racuna..za sve ostalo,smo mi Moškije ovdje da se brinemo,kreiramo,radimo i gradimo...r_nevjesta wrote:ravnodušna sam, niti ga volim niti ga ne volim, agresivni i nebitni forumski pjetlić, ništa vrijedno pažnje.. no mislim da njega ustvari samo mama može voljetibogomdani wrote:Deda i Neffe se ne volu...
Guest- Guest
svaki put kad ispadneš glupa onda je to krivnja agresivnih muškaracar_nevjesta wrote:ravnodušna sam, niti ga volim niti ga ne volim, agresivni i nebitni forumski pjetlić, ništa vrijedno pažnje.. no mislim da njega ustvari samo mama može voljetibogomdani wrote:Deda i Neffe se ne volu...
Guest- Guest
Ha.... možda i ima primjenu u realnom životu ali mi nismo dovoljno senzibilizirani da tu primjenu prepoznamo.bogomdani wrote:E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
U svakom slučaju je to teško bez pažljivog promatranja i analiziranja prepoznati.
danni1-
2014-04-16
Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.bogomdani wrote:E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
Nisi u redu neve.
Guest- Guest
pa što, neka ide ad hominem, to me ne vrijeđa i ne ljuti, koga briga, uredno uzvratim 'ljubaznost' istom mjerombogomdani wrote:Ebi ga...previse to ide na ad homminem polako..kakogod,zena ako mi kuva,cisti stan i trpa ves u masinu,meni je dovoljno dobra..dobro i seks se racuna..za sve ostalo,smo mi Moškije ovdje da se brinemo,kreiramo,radimo i gradimo...
i ok, svatko sebi nađe i izabere odgovarajuću ženu/muškarca, ako ne iz prvog pokušaja, onda iz drugog, trećeg, tebi odgovaraju takve, nekom drugom drugačije, bitno je da su svi na kraju zadovoljni svojim izborom
2014-04-12
nebitno..i procesori su sve manji a sve ucinkovitiji...samo treba opako hladjenje..kolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.bogomdani wrote:E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
Nisi u redu neve.
Guest- Guest
svaki put kad ispadneš glup i bez argumenata, to nastojiš sakriti, nadoknaditi i pobijediti agresijom, napadom i ad hominem omalovažavanjem i uvredama, klasika :/deda wrote:svaki put kad ispadneš glupa onda je to krivnja agresivnih muškaraca
2014-04-12
I tu ima istine. Za funkcionalnost treba ih svako malo zalit kantom hladne vode i sve 5.bogomdani wrote:nebitno..i procesori su sve manji a sve ucinkovitiji...samo treba opako hladjenje..kolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.bogomdani wrote:E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
Nisi u redu neve.
danni1 wrote:I tu ima istine. Za funkcionalnost treba ih svako malo zalit kantom hladne vode i sve 5.bogomdani wrote:nebitno..i procesori su sve manji a sve ucinkovitiji...samo treba opako hladjenje..kolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.bogomdani wrote:E i ti..naravno da imaju,..pitanje je posto imaju,zasto nema primjenu u realnom zivotu..danni1 wrote:3).kolerik wrote:Cek, oko cega se momentalno sporite:
1) da li mozak ima spol
3) imaju li zene mozak
Nisi u redu neve.
Guest- Guest
na danas upravo provedenom istraživanju na forumu, dalo bi se zaključiti da muškarci većinom imaju problem čitanja s razumijevanjemkolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.
Nisi u redu neve.
2014-04-12
eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
Guest- Guest
ili problem s nejebicom i odbacivanjem od strane žena.r_nevjesta wrote:na danas upravo provedenom istraživanju na forumu, dalo bi se zaključiti da muškarci većinom imaju problem čitanja s razumijevanjemkolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.
Nisi u redu neve.
2014-12-30
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5_e19ZaVAuKXnUblDs2g9sfmWnwmftjyBP1H_FBoFCffdcM3CpQr_nevjesta wrote:svaki put kad ispadneš glup i bez argumenata, to nastojiš sakriti, nadoknaditi i pobijediti agresijom, napadom i ad hominem omalovažavanjem i uvredama, klasika :/deda wrote:svaki put kad ispadneš glupa onda je to krivnja agresivnih muškaraca
danni1-
2014-04-16
kojom agresijom? kmečiš jer te netko proziva zbog gluposti s koje pišešr_nevjesta wrote:svaki put kad ispadneš glup i bez argumenata, to nastojiš sakriti, nadoknaditi i pobijediti agresijom, napadom i ad hominem omalovažavanjem i uvredama, klasika :/deda wrote:svaki put kad ispadneš glupa onda je to krivnja agresivnih muškaraca
ako ti je to problem imaš onda svoje uobičajeno društvo među kojem si navikla prosipati bisere bez kritike
neuka si, nemaš pojma o ničemu, a mišljenje mjenjaš od danas do sutra, u skladu s dojmovima društvene većine
Guest- Guest
..ili jednostavno "mrznjom" prema Zenama..a ebate,tko to sve izmisli na nas racun...veber wrote:ili problem s nejebicom i odbacivanjem od strane žena.r_nevjesta wrote:na danas upravo provedenom istraživanju na forumu, dalo bi se zaključiti da muškarci većinom imaju problem čitanja s razumijevanjemkolerik wrote:Cek cek nismo mi rezolutno napisali da nemaju samo je pitanje imaju li ili nemaju...eto neve je vec u startu ustvrdila da je mozak u zena manji.
Nisi u redu neve.
Guest- Guest
tko kaže, skuhala sam za danas i za sutra, i oba su vrlo ukusnabogomdani wrote:eboga Neffe,nisi skufala Rucak...ccccc.....
2014-04-12
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Vuk nemušto brani ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
Page 7 of 14