Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
One stvari?r_nevjesta wrote:neke stvari je bolje i efektnije ostaviti nedorečenima i nepoznatimakolerik wrote: Znaci zatvorena su vrata slijepcima i onima sa jednim okom...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
očito ne praviš razliku između konformizma u smislu neiskrenosti ili straha od iznošenja drugačijeg mišljenja, i promišljenog slaganja u nekim stvarima s većinom, po tebi je većina valjda uvijek u krivu, što bi ustvari također mogao biti oblik konformizma :PSora wrote:Ovdje vuče sve na konformizam , to je isto zlo veliko,
Uniformnost u mislima jest poce tak kraja napretka. Ja se ne bih hvalila time da bas necu biti posebna,jer bas hoću . Nekako mi se cini da ljudi se boje javnog istupa ovdje ko samog vraga... Tak da nije Neve infantilno bit drugačiji nego je hrabro i originalno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ok, ok, shvatio sideda wrote:nema ja kratak fitilj, nego pišeš gluposti
nisi malo dijete u vrtiću pa da ti se treba tepati, i voditi te za rukicu do spoznaje
avatar je demonstracija nečeg, inače ga ne bi mjenjala baš u ovom trenutku i u tom motivu, ti si opaka klošarica i tko dođe u tvoj kvart namlatit ćeš ga palicom
kloni se mog kvarta, eto
Last edited by r_nevjesta on 13/12/2015, 19:34; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
2014-04-12
U kojem smislu pritajena diktatura kad tzv. intelektualci se sami guraju u prve redove intelektualne prostitucije? Daj mi nabroji tri tzv. neovisna intelektualca u ovom društvu. Intelektualci su počinili veću izdaju društva nego političari. A najveće intelektualne kurve i najveće društvene štetočine bez daljnjeg su novinari i mediji.Sora wrote:Cini se da je smjer kojim idu mediji danas upravo taj da proizvode jednoobrazno mišljenje. Klonirane stavove. Uškopljenu kritiku.
To je za kapitalizam normalno sranje tj stanje . Jer tu postoji pritajena diktatura nad intelektualcima te se na niz načina proizvodi ovce.
Blago vama uglavnom . Bar polovina ovdje su ovce ...Jos vam fali zvonce oko vrata .
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mhmSora wrote:One stvari?r_nevjesta wrote:neke stvari je bolje i efektnije ostaviti nedorečenima i nepoznatimakolerik wrote: Znaci zatvorena su vrata slijepcima i onima sa jednim okom...
2014-04-12
Ni tzv. akademici ne zaostaju puno: HAZU je tek ogranak društva umirovljenika Grada Zagreba, ništa više od toga. Sveučilišni profesori, jad i bijeda. Jad i bijeda, prodali su se za sitne pare.melkior wrote:U kojem smislu pritajena diktatura kad tzv. intelektualci se sami guraju u prve redove intelektualne prostitucije? Daj mi nabroji tri tzv. neovisna intelektualca u ovom društvu. Intelektualci su počinili veću izdaju društva nego političari. A najveće intelektualne kurve i najveće društvene štetočine bez daljnjeg su novinari i mediji.Sora wrote:Cini se da je smjer kojim idu mediji danas upravo taj da proizvode jednoobrazno mišljenje. Klonirane stavove. Uškopljenu kritiku.
To je za kapitalizam normalno sranje tj stanje . Jer tu postoji pritajena diktatura nad intelektualcima te se na niz načina proizvodi ovce.
Blago vama uglavnom . Bar polovina ovdje su ovce ...Jos vam fali zvonce oko vrata .
2015-08-09
Bi slazem se , imati uvijek negativan stav prema većini samo da bi bio drugačiji. Je neiskreno i lose izgleda. Nisam to mislila , nego kao općenitu težnju konformizmu koja međutim sexPOJACAVA DJELOVANJEM MOĆNIH MEDIJA . Kad sto puta ponove laž mediji su ti koji imaju prednost u stvaranju istine i prave slike stvari nazalost . Vidi se to po tome da nema pravih autoriteta za bilo kaj . Hebote , kad slušaj koji kreteni kroje na medijima ...od Bujanca do Tomca.. Dođe ti zbljuv .r_nevjesta wrote:očito ne praviš razliku između konformizma u smislu neiskrenosti ili straha od iznošenja drugačijeg mišljenja, i promišljenog slaganja u nekim stvarima s većinom, po tebi je većina valjda uvijek u krivu, što bi ustvari također mogao biti oblik konformizma :PSora wrote:Ovdje vuče sve na konformizam , to je isto zlo veliko,
Uniformnost u mislima jest poce tak kraja napretka. Ja se ne bih hvalila time da bas necu biti posebna,jer bas hoću . Nekako mi se cini da ljudi se boje javnog istupa ovdje ko samog vraga... Tak da nije Neve infantilno bit drugačiji nego je hrabro i originalno
U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
A čuj, za nekonformizam moraš imati autentičnost, ako se to može smatrati nekom utjehom, takvo žalosno stanje prevladava na čitavom Zapadu, pa mi nismo iznimka.Sora wrote:Bi slazem se , imati uvijek negativan stav prema većini samo da bi bio drugačiji. Je neiskreno i lose izgleda. Nisam to mislila , nego kao općenitu težnju konformizmu koja međutim sexPOJACAVA DJELOVANJEM MOĆNIH MEDIJA . Kad sto puta ponove laž mediji su ti koji imaju prednost u stvaranju istine i prave slike stvari nazalost . Vidi se to po tome da nema pravih autoriteta za bilo kaj . Hebote , kad slušaj koji kreteni kroje na medijima ...od Bujanca do Tomca.. Dođe ti zbljuv .r_nevjesta wrote:očito ne praviš razliku između konformizma u smislu neiskrenosti ili straha od iznošenja drugačijeg mišljenja, i promišljenog slaganja u nekim stvarima s većinom, po tebi je većina valjda uvijek u krivu, što bi ustvari također mogao biti oblik konformizma :PSora wrote:Ovdje vuče sve na konformizam , to je isto zlo veliko,
2015-08-09
Eto npr. Ti mediji su stvorili sliku o socijalizmu zbog koje ce se generacije i generacije ..patiti ...a vi sad kenjajte .. Jer ne znate drugo ni bolje ni ljepše ... Vama je ideologija homo homici lupus nametnuta ...ljudi su začahureni da bi se njima lakše vladalo. Socijalne dimenzije čovjekova života su ugušene i to tako da sextvrdi da je socijalizam ... Los sustav. Jes kurac
A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
2015-08-09
Pa znam . To i je problem jer se dobiva dojam bezizlaznosti ... Hja ..zivi bili pa vidjeli do kada ce to trajati .melkior wrote:A čuj, za nekonformizam moraš imati autentičnost, ako se to može smatrati nekom utjehom, takvo žalosno stanje prevladava na čitavom Zapadu, pa mi nismo iznimka.Sora wrote:Bi slazem se , imati uvijek negativan stav prema većini samo da bi bio drugačiji. Je neiskreno i lose izgleda. Nisam to mislila , nego kao općenitu težnju konformizmu koja međutim sexPOJACAVA DJELOVANJEM MOĆNIH MEDIJA . Kad sto puta ponove laž mediji su ti koji imaju prednost u stvaranju istine i prave slike stvari nazalost . Vidi se to po tome da nema pravih autoriteta za bilo kaj . Hebote , kad slušaj koji kreteni kroje na medijima ...od Bujanca do Tomca.. Dođe ti zbljuv .r_nevjesta wrote:očito ne praviš razliku između konformizma u smislu neiskrenosti ili straha od iznošenja drugačijeg mišljenja, i promišljenog slaganja u nekim stvarima s većinom, po tebi je većina valjda uvijek u krivu, što bi ustvari također mogao biti oblik konformizma :PSora wrote:Ovdje vuče sve na konformizam , to je isto zlo veliko,
Ako postoje razlike u spolovima, one nisu primarno u kognitivnoj inteligenciji već u interesima: žene su češće zarobljenice vlastitog biološkog sata koji - curi zbog čega, usprkos tome što često imaju bolje ocjene na fakultetima nego muškarci, ipak karijeru u vrhunskoj znanosti i top menadžmentu radije žrtvuju za obitelj. One pak koje se doista potpuno posvete samo znanosti i postizanju značajnijih pozicija u snažnim korporacijama ostaju - sjebane i osobno duboko nezadovoljne.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
2015-08-09
E vratimo se temi.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
Nekada se govorilo da su muskarci I žene suprotni spol. Pazite suprotni. Sta to znaci konkretno? Da zene ne mogu sto i muški . Tj.da nisu ljudi kao muskarci . Posto su muški ljudi uvijek određivali sto je karakteristika ljudskog bića , uspješnog pogotovu, zene su se počele boriti . Jedan način je feminizam.
Danas se ide U istraživanja nečeg sto je uvijek upitno , jer niti jedan istraživač nece moći odvojiti zaslugu rođenjem od one odgojne i kulturološke . No svakako postoje razlike . Ja znam jednu malo veću ili manju , kako kome...
Naravno, to što znanost i high tech ostaju dugoročno najisplativijima u smislu neke ekonomske sigurnosti zaposlenja i napredovanja te kao takvi sve primamljiviji ženskom spolu, ne znači da na primarnoj biološkoj razini većina vrtićkih dječaka uvijek izabire zanimanje policajca, vatrogasca, a curice zanimanje frizerke, učiteljice ili balerine. Zapravo, za neko mentalno silovanje vrtićke djece radi zadovoljavanje nekih ideoloških premisa nema opravdanja. Djecu treba pustiti da pronađu svoj vlastiti put, jedino im je potrebno omogućiti da probaju sve. Što se više igraju i što više slobodno otkrivaju, to bolje za njih.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
2015-08-09
Ako i možete, znači li da to doista i želite? I smatrate li doista da je put žena da se u svemu konfrontiraju s muškarcima i u svemu istima konkuriraju doista i put do uvažavanja i STVARNE RAVNOPRAVNOSTI? Danas su žene doista u društvenom smislu izjednačene s muškarcima najviše koliko mogu biti. Nisam baš siguran da su i sretnije i zadovoljnije. A pokazalo se da žen koje u svemu hoće biti izjednačene i konkurirati muškarcima istima nisu "napete". Fali im ženstvenosti i one fine podatnosti koja u muškarcima izaziva erekciju.Sora wrote:E vratimo se temi.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
Nekada se govorilo da su muskarci I žene suprotni spol. Pazite suprotni. Sta to znaci konkretno? Da zene ne mogu sto i muški .
2015-08-09
Zaboravite roditelje, crkvu, tetice u vrtiću i učiteljice. Muškarci ne očekuju od žena da im budu PODLOŽNE već da im budu PODATNE. S emancipacijom ste ubile i vlastitu ženstvenost koja se očituje u dobrovoljnom služenju. Prije tjedan dana dao sam jednoj kolegici s posla s kojom inače ne surađujem puno kompliment da je lijepa. Kao za vraga, u ženskom društvu, koje me odmah, skupa s njom napalo jel to znači da nisam i pametna? Ok, neću ti više govoriti ni da si lijepa, a kamoli da si pametna. Jebote emancipacija. Drugi put ću se uvaljivati vlastitom smartfonu.melkior wrote:Ako i možete, znači li da to doista i želite? I smatrate li doista da je put žena da se u svemu konfrontiraju s muškarcima i u svemu istima konkuriraju doista i put do uvažavanja i STVARNE RAVNOPRAVNOSTI? Danas su žene doista u društvenom smislu izjednačene s muškarcima najviše koliko mogu biti. Nisam baš siguran da su i sretnije i zadovoljnije. A pokazalo se da žen koje u svemu hoće biti izjednačene i konkurirati muškarcima istima nisu "napete". Fali im ženstvenosti i one fine podatnosti koja u muškarcima izaziva erekciju.Sora wrote:E vratimo se temi.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
Nekada se govorilo da su muskarci I žene suprotni spol. Pazite suprotni. Sta to znaci konkretno? Da zene ne mogu sto i muški .
2015-08-09
melkior wrote:Zaboravite roditelje, crkvu, tetice u vrtiću i učiteljice. Muškarci ne očekuju od žena da im budu PODLOŽNE već da im budu PODATNE. S emancipacijom ste ubile i vlastitu ženstvenost koja se očituje u dobrovoljnom služenju. Prije tjedan dana dao sam jednoj kolegici s posla s kojom inače ne surađujem puno kompliment da je lijepa. Kao za vraga, u ženskom društvu, koje me odmah, skupa s njom napalo jel to znači da nisam i pametna? Ok, neću ti više govoriti ni da si lijepa, a kamoli da si pametna. Jebote emancipacija. Drugi put ću se uvaljivati vlastitom smartfonu.melkior wrote:Ako i možete, znači li da to doista i želite? I smatrate li doista da je put žena da se u svemu konfrontiraju s muškarcima i u svemu istima konkuriraju doista i put do uvažavanja i STVARNE RAVNOPRAVNOSTI? Danas su žene doista u društvenom smislu izjednačene s muškarcima najviše koliko mogu biti. Nisam baš siguran da su i sretnije i zadovoljnije. A pokazalo se da žen koje u svemu hoće biti izjednačene i konkurirati muškarcima istima nisu "napete". Fali im ženstvenosti i one fine podatnosti koja u muškarcima izaziva erekciju.Sora wrote:E vratimo se temi.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
Samsung Galaxy S6 - i lijep i pametan. I što je najvažnije: ne zanovijeta
2015-08-09
melkior wrote:melkior wrote:Zaboravite roditelje, crkvu, tetice u vrtiću i učiteljice. Muškarci ne očekuju od žena da im budu PODLOŽNE već da im budu PODATNE. S emancipacijom ste ubile i vlastitu ženstvenost koja se očituje u dobrovoljnom služenju. Prije tjedan dana dao sam jednoj kolegici s posla s kojom inače ne surađujem puno kompliment da je lijepa. Kao za vraga, u ženskom društvu, koje me odmah, skupa s njom napalo jel to znači da nisam i pametna? Ok, neću ti više govoriti ni da si lijepa, a kamoli da si pametna. Jebote emancipacija. Drugi put ću se uvaljivati vlastitom smartfonu.melkior wrote:Ako i možete, znači li da to doista i želite? I smatrate li doista da je put žena da se u svemu konfrontiraju s muškarcima i u svemu istima konkuriraju doista i put do uvažavanja i STVARNE RAVNOPRAVNOSTI? Danas su žene doista u društvenom smislu izjednačene s muškarcima najviše koliko mogu biti. Nisam baš siguran da su i sretnije i zadovoljnije. A pokazalo se da žen koje u svemu hoće biti izjednačene i konkurirati muškarcima istima nisu "napete". Fali im ženstvenosti i one fine podatnosti koja u muškarcima izaziva erekciju.Sora wrote:E vratimo se temi.melkior wrote:A propos teme, broj cura koje studiraju prirodne i tehničke znanoati se stalno povećava u odnosu na muške. Tako da se razlike doista smanjuju. Ima dosta cura koje studiraju informatiku, matematiku, kemiju, u farmaciji uglavnom prevladavaju žene, u medicini ih ima koliko hoćete, itd. Možda još najmuškije znanosti za sada ostaju fizika i strojarstvo.Sora wrote:U svakom slučaju nije meni pohvalno biti konformist . I za to bih tr povukla za usi ...Neve .
Samsung Galaxy S6 - i lijep i pametan. I što je najvažnije: ne zanovijeta
2015-08-09
A kaj muškarcima vrijedi veći mozak kad je sve to amigdala. Sex, sex, sex i samo sex, to im na pameti dan i noć. Neš ti velike koristi od tog silnog mozga.
Guest- Guest
U posljednje vrijeme stalno izviru članci na tu temu. Prvo jedan u kojem znanost dokazuje da su nam mozgovi različiti pa jedan u kojem znanost dokazuje da su isti pa jedan u kojem su muškarci superiorni pa jedan u kojem nisu... Sve to samo da bi budale koje nisu nikad pročitale ništa kompleksnije od Zagora mogle reći da prate znanost, a dovoljan je zdrav razum da shvatimo da su muškarci i žene različiti i da razmišljaju na različit način i da svaki spol nosi neke svoje kvalitete i mane.
mrincredible-
2014-04-16
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Vuk nemušto brani ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
» Tko to Hrvatima nameće rodnu ideologiju? Muškarci u haljinama
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
Page 9 of 14