Samo za genijalce...:)
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Samo za genijalce...:)
Ali to su gluposti...Ero wrote:
Nije fora znaš li, nego u tome kako ...Za odgovor je potrebno ajmo reć ne više od 5 sekundi.Genijalac.
Guest- Guest
Ajte ovako:
razlika između x i y je 4 a zbroj je 10 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Je, ali jope...nije.epikur37 wrote:Ajte ovako:
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ništa na testu inteligencije su pali raymabus i očekivano ezekiel. Ray je malo razočarao ;)
2015-08-06
Ja nikad nisma za sebe ni tvrdio da sam inteligentan nego da sam glup. To šta ja te psiho testove riješavam 15 minuti ranije pa moram onda vodit razgovor sa psihijatrom : a šta ti radiš tu a mogao si fakultet ....ama pusti me čoce ....danas sma zaradio 150 kuna ....okani me sa tim fakultetom ....koga to zanima.epikur37 wrote:ništa na testu inteligencije su pali raymabus i očekivano ezekiel. Ray je malo razočarao ;)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ero wrote:Je, ali jope...nije.epikur37 wrote:Ajte ovako:
Dobro ti si bistar ali star pa si zaboravio koje si pitanje postavio :)
2015-08-06
Rezultat je ustvari na slici, ,samo ga treba "pročitati".
PLus ono 200 i nešto kuna dnevnice da ne bude zabune : dnevnica plus gratis : 350 kuna osam sati.RayMabus wrote:Ja nikad nisma za sebe ni tvrdio da sam inteligentan nego da sam glup. To šta ja te psiho testove riješavam 15 minuti ranije pa moram onda vodit razgovor sa psihijatrom : a šta ti radiš tu a mogao si fakultet ....ama pusti me čoce ....danas sma zaradio 150 kuna ....okani me sa tim fakultetom ....koga to zanima.epikur37 wrote:ništa na testu inteligencije su pali raymabus i očekivano ezekiel. Ray je malo razočarao ;)
2014-04-11
...i pitanje je na slici.epikur37 wrote:Ero wrote:Je, ali jope...nije.epikur37 wrote:Ajte ovako:
Dobro ti si bistar ali star pa si zaboravio koje si pitanje postavio :)
Gledaj...Zec ne može biti teži od mačke...Dakle ako uzmemo da je zbroj 27 kila, onda zec teži 3 kile, mačka 7, a pas 17 kila...No, ako uzmemo da zec teži četiri kile, a mačka šest kila, pas onda teži 18 kila, a zbroj kila je 28.epikur37 wrote:ništa na testu inteligencije su pali raymabus i očekivano ezekiel. Ray je malo razočarao ;)
Guest- Guest
riješiti u 3 sekunde nemoguće.
treba formirati sustav jednadžbi a onda iz jednadžbi izvući rješenje; kada pravilno formirate jednadžbe onda je lagano izvući jednu varijabli, kasnije samo provjera.. treba kojih par minuta
evo ja sam u notpadu; copy paste
z=zec m=mačka p=pas
z+m=10
p+z=20
m+P=24
p=24-m z=10-m
p+z=20
24-m+10-m=20
34-20=2m
14=2m
m=7
m+p=24
7+p=24
P=17
z=3
17+3+7=27
za 3 sekunde nemožeš niti sliku pogledat
treba formirati sustav jednadžbi a onda iz jednadžbi izvući rješenje; kada pravilno formirate jednadžbe onda je lagano izvući jednu varijabli, kasnije samo provjera.. treba kojih par minuta
evo ja sam u notpadu; copy paste
z=zec m=mačka p=pas
z+m=10
p+z=20
m+P=24
p=24-m z=10-m
p+z=20
24-m+10-m=20
34-20=2m
14=2m
m=7
m+p=24
7+p=24
P=17
z=3
17+3+7=27
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:riješiti u 3 sekunde nemoguće.
Iskreno, nisam štopao, ali u svakom slučaju nije bilo više od 5 sekundi.
Last edited by Ero on 13/12/2015, 00:32; edited 1 time in total
Pa nemoj uzimati...Ja sam jednog na tom testiranju toliko izludio da je pobjesnio...Samo sam mu htjeo reći da su to gluposti...epikur37 wrote:a zašto bi to uopće uzimali?
Guest- Guest
Otprilike al da vježbaš matematiku svaki dan ili češće onda bi ovo riješio u manje od dvije minute. Obicna jednažba tj dvije sa tri nepoznanice.EmberSpirit wrote:riješiti u 3 sekunde nemoguće.
Uostalom bitnije je gdje će ti ovo trebati u životu a sad baš ne znam niti jedan primjer di ovakve stvari koristim u prakticnom životu.
Zanimljiva mozglaica al prakticnost nije baš iskoristiva.
2014-04-11
Ezeklez macka ne moze bit 6 a zec 4
2014-04-19
a kako si to riješio.. najkraći mogući način, da ne pogađaš brojke je ovako preko moje metode..Ero wrote:EmberSpirit wrote:riješiti u 3 sekunde nemoguće.
Iskreno, nisam štopao, ali u svakom slučaju nije bilo više od 5 sekundi.
a to da si najbrži trebalo bi ti minut ipo.. dakle netko tko se svaki dan bavi matematikom bi to mogao u minut-minut ipo..
netko tko se matematikom nebavi više, treba više vremena da povežeš u jednadžbe...reci tajnu kako si u 5 sekundi?
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa nemoj uzimati...Ja sam jednog na tom testiranju toliko izludio da je pobjesnio...Samo sam mu htjeo reći da su to gluposti...epikur37 wrote:a zašto bi to uopće uzimali?
hahahahahah
2015-08-06
Da vidiš mačku u mom susjedstvu, znao bi da mačka može imati šest kila...A ova i više...prckov wrote:Ezeklez macka ne moze bit 6 a zec 4
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
Page 3 of 10