Samo za genijalce...:)
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Samo za genijalce...:)
Eva wrote:Danas je mama 21 godinu starija od svog djeteta. Za 6 godina mama će biti 5 puta starija od djeteta. Matematički problem je, gdje je tata tog djeteta, sada?
Izvan jednadžbe.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
Ero wrote:Bog dao, nisam ja ni kriv ni zaslužan...A ti malo odmori od mene.Yehudi wrote:GreenEyed wrote:Ero je najpametniji, on je i sam priznao da je riješio već za 3 sekunde, brat bratu.
" Majke mi....."
Centar upravljanja ukrajinom
PS - Aj važi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
S prijateljima pije negdi.Eva wrote:Danas je mama 21 godinu starija od svog djeteta. Za 6 godina mama će biti 5 puta starija od djeteta. Matematički problem je, gdje je tata tog djeteta, sada?
PS: Sram bilo komšiju, a i tebe Eva.
Last edited by Ero on 14/12/2015, 11:01; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
2014-04-23
Simpatičan "problemčić" prodat ću ga dalje...
Opet problemi, a ljudi moji.
Tata je upravo svrsio u mami i spermij je oplodio jajasce, novi zivot zacet:)
Dijete ima -3/4 godina(treba mu 9 mjeseci da ima nula godina) Mama je starija 21 godinu pa ima tocno 20 cijelih i 1/4 godine.
za 6 godina mali ce imati 5 cijelih i 1/4 godine, a mama 26 cijelih i 1/4 godine,tocno pet puta starija od sina.
Blago tati, a i mami:)
Tata je upravo svrsio u mami i spermij je oplodio jajasce, novi zivot zacet:)
Dijete ima -3/4 godina(treba mu 9 mjeseci da ima nula godina) Mama je starija 21 godinu pa ima tocno 20 cijelih i 1/4 godine.
za 6 godina mali ce imati 5 cijelih i 1/4 godine, a mama 26 cijelih i 1/4 godine,tocno pet puta starija od sina.
Blago tati, a i mami:)
dijagram-
2015-08-09
To mi je kru'...Bez nje, mojih prinčeva i princeza, bi mi život bio besmislen.Eva wrote:TKo kaže da matematika nemre bit zabavna?
Je za genijalce, takve zadatke smo rješavali u srednjoj (tehničkoj) za dobrojutro.
Mi smo takve stvari rješavali dok smo bili dica...Zimi, kad se ništa ne radi, osim što se druži, jede i pije. Znam da su me stariji znali već na početku ušutkat: "Ti, mali, šuti!"
2014-04-23
catabbath-
2015-08-22
Mi smo tada još koristili "računaljke"...dawson wrote:A dobro mi smo imali Atarije i Amige za zabavu :)
2014-04-23
AbacusEro wrote:Mi smo tada još koristili "računaljke"...dawson wrote:A dobro mi smo imali Atarije i Amige za zabavu :)
Guest- Guest
Ne baš, ali je slično. Još primitivnije.Eva wrote:AbacusEro wrote:Mi smo tada još koristili "računaljke"...dawson wrote:A dobro mi smo imali Atarije i Amige za zabavu :)
2014-04-23
Petrov ima točno 10 zastupnika i dvije stranke kojima ti zastupnici moraju potpisati podršku za sastavljanje vlade
i to tako da jedna stranka dobije dvostruko više potpisa nego druga. Kako će to napraviti ako mora koristiti svih 10 zastupnika?
i to tako da jedna stranka dobije dvostruko više potpisa nego druga. Kako će to napraviti ako mora koristiti svih 10 zastupnika?
Ma kru te yebo koliko si spometen... Kak bi Zagorci rekli. Nenadjebiv.Ero wrote:Vjerujem ti. Vjeruješ li mi da sam ga riješio za manje od 5 sekundi?prckov wrote:Vrijeme minut i 33, i da, siguran, inace bi vrijeme krace
Sora ga još rješava...
Jesam, meni neugodno kad me toliko hvališ...provocator wrote:Ma kru te yebo koliko si spometen... Kak bi Zagorci rekli. Nenadjebiv.Ero wrote:Vjerujem ti. Vjeruješ li mi da sam ga riješio za manje od 5 sekundi?prckov wrote:Vrijeme minut i 33, i da, siguran, inace bi vrijeme krace
Sora ga još rješava...
2014-04-23
Tako da 5 potpiše za HDZ, a pet za SDP, ali pod uvjetom da nakon toga cijeli SDP-ov blok podrži HDZ.udba wrote:Petrov ima točno 10 zastupnika i dvije stranke kojima ti zastupnici moraju potpisati podršku za sastavljanje vlade
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
Page 9 of 10