Blaženi Alojzije Stepinac 10.2.
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Blaženi Alojzije Stepinac 10.2.
Ova se deklarirala kao srpkinjajastreb wrote:Nisu danas Srbi nego su Hrvati. 99% se deklarira ko Hrvati,ali su porijeklom Srbi.Sora wrote:Jastreb ima pravo
Grkokatolici su Srbi
Znam kolegicu zvala se DUSANKA ..I U KATOLICKOJ SE CRKVI VJENCALA PO GRKOKAT8LICKOM OBREDU
Prije 300 g.njihovi su preci u Pribiću prešli na katoličanstvo,ali su zadržali istočni obred.
popi im se žene i nose brade. Krste se sa tri prsta,a do nedavno su imali i julijanski kalendar. Zadržali su i krsne slave,a krsne slave nemaju ni Rusi,ni Grci,ni Bugari...nego jedino Srbi.
K vise se druzila s tim ekipom
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Zašto se onda Bunjevci u Vojvodini ne deklariraju kao Hrvati,iako su nepobitno hrvatskog porijekla?????Sovak wrote:
Mahda ... predki bili Srbi ... da su bili Srbi zadržali bi tu nacionalnu pripadnost. Ali nisu jer se nikada Srbima nisu niti smatrali.
Isključuješ veliki vlaški bazen koji sa Srbima nikad niš nije imal osim istočnog crkvenog obreda.
Naravno, ne bezveze pizdo abolirana.
Njihovi(žumberačkih grkokatolika) su preci bili pravoslavni Srbi i to je fakat,kojeg nitko oboriti ne može.
A sada nastavi sa vrijeđanjem. iako te tvoje gluposti o aboliciji i sl.doživaljavam kao budalaštine koje me nasmijavaju.
Last edited by jastreb on Fri 12 Feb - 16:20; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.Sovak wrote:I tema je Stepinac jebem te mutavog.
2014-04-22
Ima ih i koji se deklariraju kao Srbi.Sora wrote:
Ova se deklarirala kao srpkinja
K vise se druzila s tim ekipom
Npr.Milorad Pavić,jedan od jačih srpskih književnika(napisao Hazarski rečnik)je iz grkokatoličke žumberačke obitelji i deklarira se ko srbin.
Ali ti su u manjini.
Jedino kolonisti koji su poslije 2.svj.rata naselili u Vojvodinu deklarirali su se tamo ko Srbi i čak se obratili u SPC.
2014-04-22
jastreb wrote:Zašto se onda Bunjevci u Vojvodini ne deklariraju kao Hrvati,iako su nepobitno hrvatskog porijekla?????Sovak wrote:
Mahda ... predki bili Srbi ... da su bili Srbi zadržali bi tu nacionalnu pripadnost. Ali nisu jer se nikada Srbima nisu niti smatrali.
Isključuješ veliki vlaški bazen koji sa Srbima nikad niš nije imal osim istočnog crkvenog obreda.
Njihovi(žumberačkih grkokatolika) su preci bili pravoslavni Srbi i to je fakat,kojeg nitko oboriti ne može.
A sada nastavi sa vrijeđanjem. iako te tvoje gluposti o aboliciji i sl.doživaljavam kao budalaštine koje me nasmijavaju.
Mene nasmijavaju te tvoje gluposti ... očali kroz koje gledaš.
Pravo zboriš onako po srpski ... jebate rastko u čvalje.
Guest- Guest
Postoje u Hrvatskoj i unijati koji su čisti etnički Srbi.
Primjerice oni kod Drniša i u Kričkama. Oni su pak u uniju prešli kao nacionalno svjesni Srbi u 19.stoljeću.
sad neka se nađe netko tko će i za ove reći da nisu Srbi.
Primjerice oni kod Drniša i u Kričkama. Oni su pak u uniju prešli kao nacionalno svjesni Srbi u 19.stoljeću.
sad neka se nađe netko tko će i za ove reći da nisu Srbi.
2014-04-22
gdje je problem?jastreb wrote:I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.Sovak wrote:I tema je Stepinac jebem te mutavog.
nitko ti ne brani da se izjasniš kao srbalj.
kako si sam sebi priznao da si alkić tako si priznaj da si srbalj.
nitko te ovdje nije išao ubit jer si alkić kao što te nitko neće ubit jer si srbenda.
ti i sora možete razmjenjivat mirogojčeke i KBK za vaš alkoholizam.
ne tučete djecu, ne otimate im kruh, minorni ste.
2014-12-30
Kojeg zumberka jebote?..krasic nije u zumberku..jastreb wrote:I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.Sovak wrote:I tema je Stepinac jebem te mutavog.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cuj lik je kulturoloski i politicki odgojen na sijelima u srpskim selima po lici i kordunu...to ti je ona 'povijest' ...rwko mi djedo a njemu njegov djedo..srbi imaju vrlo malo pisanih tragova iz daleke proslosti..oni su svoju 'hisroriju' prenosili usmenim pricama i mitovima..na zalost ima onih koji piju to..'ta ne bi lagao ako mu je rekao djedo a njemu njegov djedo'Sovak wrote:jastreb wrote:Zašto se onda Bunjevci u Vojvodini ne deklariraju kao Hrvati, iako su nepobitno hrvatskog porijekla ?????Sovak wrote:
Isključuješ veliki vlažni bazen koji sa Srbima nikad nije imal osim istočnog crkvenog obreda.
Njihovi (žumberačkih grkokatolika) su preci bili pravoslavni Srbi i to je fakat, kojeg nitko ne može oboriti.
A sada nastavlja sa vrijeđanjem. iako te tvoje gluposti o ukidanju i sl.doživaljavam kao budalaštine koje me nasmijavaju.
Mene nasmijavaju te tvoje gluposti ... očali kroz koje gledaš.
Pravo zboriš onako po srpski ... jebate rastko u čvalje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kojeg zumberka jebote?..krasic nije u zumberku..jastreb wrote:I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.Sovak wrote:I tema je Stepinac jebem te mutavog.
Krašić spada u Prigorje.
Guest- Guest
JaskanskoSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:Kojeg zumberka jebote?..krasic nije u zumberku..jastreb wrote:I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.Sovak wrote:I tema je Stepinac jebem te mutavog.
Krašić spada u Prigorje.
2015-09-08
Uredi
Žumberačka gora smještena je između rijeke Krke, Save i Kupe, te gradova i naselja Samobora, Jastrebarskog, Brežica, Kostanjevice, Novog Mesta, Metlike, Ozlja i Krašića. Većim dijelom se nalazi u Zagrebačkoj, a manjim u Karlovačkoj županiji. Područje te gore najviša je stalno naseljena zona u Hrvatskoj.
Dio gore, koji teritorijalno pripada Zagrebačkoj županiji, područje je podijeljeno između grada Samobora, grada Jastrebarskog i grada Ozlja te općina Žumberak i Krašić.
Žumberačko gorje sastoji se od 3 gorska
Hmm
PRIGORJE JE IISTOCNIJE OD ZAGREBA
PRIGORJE JE IISTOCNIJE OD ZAGREBA
vuksadinare wrote:JaskanskoSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:Kojeg zumberka jebote?..krasic nije u zumberku..jastreb wrote:
I on je sa Žumberka. Njegovi nisu grkokatolici i njegovi preci nisu Srbi.
Krašić spada u Prigorje.
https://www.pirn.hr/jaskansko-prigorje-kra%C5%A1i%C4%87,-petrovina
JASKANSKO PRIGORJE (Krašić, Petrovina)
Guest- Guest
na dan spomena stepinca golonoge curice za promjenu od razdjeljka djecacica nase male tajne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber-
2014-12-30
veber wrote:kupiš haljinu.
ostvariš dječački san.
posudim , od nekog stovatelja muskaraca u haljinama , nista ne kupujem od HR dao sam besu tako sam se pocetkom 2001-2 raspizdija na konzum i nisam vise kupovao tamo 15-ak g. kasnije drzava otela todu firmu , je potrajalo ali zadovoljstvo vece ... molis molis molis i ostvari se
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hoće to.debotoijusto wrote:veber wrote:kupiš haljinu.
ostvariš dječački san.
posudim , od nekog stovatelja muskaraca u haljinama , nista ne kupujem od HR dao sam besu tako sam se pocetkom 2001-2 raspizdija na konzum i nisam vise kupovao tamo 15-ak g. kasnije drzava otela todu firmu , je potrajalo ali zadovoljstvo vece ... molis molis molis i ostvari se
jebe te papak 45 inače bi i štiklice nosio.
2014-12-30
O BožeSora wrote:Jastreb ima pravo
Grkokatolici su Srbi
Znam kolegicu zvala se DUSANKA ..I U KATOLICKOJ SE CRKVI VJENCALA PO GRKOKAT8LICKOM OBREDU
moj kum se vjenčao u crkvi.tre wrote:O BožeSora wrote:Jastreb ima pravo
Grkokatolici su Srbi
svečenik nas nije baš fetivio. ali neka nas voda nosi.
ja sam ateist, djeca mi nisu krštena, a kći mi je bila glavni šaptač na misi.
otprilike, slobodnim rječima.
stari, pa ti se ne znaš prekrižit.
sora i jastreb su izdanci muslimanstva koji žive i koriste beneficije krščanstva.
2014-12-30
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Papa Franjo je odlučio: Blaženi Alojzije Stepinac postaje svetac!
» KVIZ Tko je to rekao, islamski influencer ili Alojzije Stepinac?
» Blic: Blaženi Stepinac- ustaški vikar ili svetac?
» Na obnovljenoj freski u Pravoslavnoj crkvi oslikan je kardinal Alojzije Stepinac kako gori u paklu
» Blic: Blaženi Stepinac- ustaški vikar ili svetac?
» Na obnovljenoj freski u Pravoslavnoj crkvi oslikan je kardinal Alojzije Stepinac kako gori u paklu
Page 5 of 22