Blaženi Alojzije Stepinac 10.2.
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Blaženi Alojzije Stepinac 10.2.
u,ovo je bila totalkaRayMabus wrote:On je još na čuki negdi.סמאל wrote:Ti još uvijek živiš u 91 god.Nisam nikad vidio da je netko toliko opsjednut ratom i prošlim vremenom kao što si ti.vuksadinare wrote:..prvi osteceni zrakoplov jna ili pogodjeni..ne i srusen..pogodjen je 20.8.1991 kad je nisko letio iznad energetskog sustava kod Mraclina jugoistocno od Velike Gorice..pogodjen je pat-a jednocjevca 20 mm...
Čuka ti je istureni položaj na prvoj liniji fronte. On još osmatra.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja cvrsto stojim na zemlji vi na marsuסמאל wrote:u, ovo je bila totalkaRayMabus wrote:On je još na čuki negdi.סמאל wrote:Ti još uvijek živiš u 91 god.Nisam nikad vidio da je netko toliko opsjednut ratom i prošlim vremenom kao što si ti.vuksadinare wrote:..prvi osteceni zrakoplov jna ili pogodjeni..ne i srusen..pogodjen je 20.8.1991 kad je nisko letio iznad energetskog sustava kod Mracline jugoistocno od Velike Gorice..pogodjen je pat-a jednocjevca 20 mm ...
Čuka je istureni položaj na prvoj liniji fronte. Na još osmatra.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jasno mi je zbog čega ne podnosiš mene,ali nije mi jasno zbog čega podcjenjuješ Galaktičkog Generala.vuksadinare wrote:Ja cvrsto stojim na zemlji vi na marsuסמאל wrote:u, ovo je bila totalkaRayMabus wrote:On je još na čuki negdi.סמאל wrote:
Ti još uvijek živiš u 91 god.Nisam nikad vidio da je netko toliko opsjednut ratom i prošlim vremenom kao što si ti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tko je rekao da tebe ne podnosim..umisljas si...flegma sam naspram tebe...sto se tice raya isto vazi i za njega...סמאל wrote:Jasno mi je zbog čega ne podnosiš mene,ali nije mi jasno zbog čega podcjenjuješ Galaktičkog Generala.vuksadinare wrote:Ja cvrsto stojim na zemlji vi na marsuסמאל wrote:u, ovo je bila totalkaRayMabus wrote:
On je još na čuki negdi.
2015-09-08
od 4 dva si fulaovuksadinare wrote:Mala enciklopedija turopolja za razliku od 'turopoljke' sore
Najpoznatiji i najbolji turopoljski nogometasi svih vremena su Stef Deveric i Marijan Cercek
Najpoznatija i najbolja janjetina u turopolju i zagrebackoj regiji jede se u restoranu u Kurilovcu
Komunisticki velmoza Vladimir Bakaric je porijeklom iz Mraclina
skoro za neprolaznu ocjenu
ustvari evo tebi KOLAC U SJEDI I ŠUTI
restoran u Kurilovcu se zove BABRIGA
a Bakarić nije iz Mraclina
jbt. tamo su desničari dominanti, tamo sam zadnji put vidla pok. Banca i domaćeg desničara CVetnića vlasnika grunta ..ne mrem se sjetit ..
Moliko ja poimam Mrtvac je iz Velike Gorice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
misliš na bakarića ?jastreb wrote:Moliko ja poimam Mrtvac je iz Velike Gorice.
da , dugo je na kući u Kurilovečkoj ulici stajala tabla da je to rodna kuća V Bakarića
no, ima i podatak da je iz Novog Čiča
vuksadinare wrote:..prvi osteceni zrakoplov jna ili pogodjeni..ne i srusen..pogodjen je 20.8.1991 kad je nisko letio iznad energetskog sustava kod Mraclina jugoistocno od Velike Gorice..pogodjen je pat-a jednocjevca 20 mm...
hmm
a onaj kod radara u Kurilovcu kad su poginula dvojica koji su pucali na avion : N.Veselić i V-Stepanić u 9.mj 1991. g
jel to onda drugo nešto ili si pobrkao ?
bakarić junio je išao samnom u osnovnu školu
kasnije ga je tata poslao u švicarsku u školu.
bilo je u školi djece partijaca.
kasnije su svi nastavili školovanje po mrskom im zapadu na privatnim ustanovama.
kasnije su svi nastavili školovanje po mrskom im zapadu na privatnim ustanovama.
2014-12-30
Nisam pobrkao..i jedno i drugo se desilo...Sora wrote:vuksadinare wrote:..prvi osteceni zrakoplov jna ili pogodjeni..ne i srusen..pogodjen je 20.8.1991 kad je nisko letio iznad energetskog sustava kod Mraclina jugoistocno od Velike Gorice..pogodjen je pat-a jednocjevca 20 mm...
hmm
a onaj kod radara u Kurilovcu kad su poginula dvojica koji su pucali na avion : N.Veselić i V-Stepanić u 9.mj 1991. g
jel to onda drugo nešto ili si pobrkao ?
2015-09-08
Provjerio sam i nisam puno fulao..bakarici jesu iz mraclina a vladimir bakaric se rodio u velikoj gorici samo sam to fulao i u kurilovcu se pece i jede odlicna janjetina
2015-09-08
danas isto samo vam vise zapad nije mrzakveber wrote:bakarić junio je išao samnom u osnovnu školu
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Papa Franjo je odlučio: Blaženi Alojzije Stepinac postaje svetac!
» KVIZ Tko je to rekao, islamski influencer ili Alojzije Stepinac?
» Blic: Blaženi Stepinac- ustaški vikar ili svetac?
» Na obnovljenoj freski u Pravoslavnoj crkvi oslikan je kardinal Alojzije Stepinac kako gori u paklu
» Blic: Blaženi Stepinac- ustaški vikar ili svetac?
» Na obnovljenoj freski u Pravoslavnoj crkvi oslikan je kardinal Alojzije Stepinac kako gori u paklu
Page 22 of 22