Ono kad Srpkinja za samo tri godine nauči hrvatski: "Fascinantno kako je uspela"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ono kad Srpkinja za samo tri godine nauči hrvatski: "Fascinantno kako je uspela"
Sad će njima general Gf s pet zvjezdica uništiti ostatke dinarske četnilke divizije s onu stranu granice koja je ostala u Drvaru
Tako ćemo mi pričat
Tako ćemo mi pričat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ono kad Srpkinja za samo tri godine nauči hrvatski: "Fascinantno kako je uspela"
kaya wrote:Pa nije to jednostavno, morala je padeže naučiti, sleng, ii, ije...koliko god ima sličnih riječi ima i različitih. Evo ..vjerojatno, vjerovatno za primjer.
To glumcima ide lako ali ovako..
Pa Slovenščinu sam naučio za 2 mjeseca. Pohvatati standarde Hrvatskog naspram Srpskog nije toliko teško.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Promaklo ti je da je pobjedila u natjecanju i ima sve petice ?Hektorović wrote:kaya wrote:Pa nije to jednostavno, morala je padeže naučiti, sleng, ii, ije...koliko god ima sličnih riječi ima i različitih. Evo ..vjerojatno, vjerovatno za primjer.
Pa Slovenščinu sam naučio za 2 mjeseca. Pohvatati standarde Hrvatskog naspram Srpskog nije toliko teško.
Pupovac je već snimio u Sdss i da je uvali na državnu sisu.
Može šta se mene tiče. Ne smetaju mi Srbi. Samo četnici.
2014-04-11
Doslovno je morala naučiti jednu knjigu
2018-04-10
RayMabus wrote:Promaklo ti je da je pobjedila u natjecanju i ima sve petice ?
Pa nije morala naučiti sasanski perzijski.
2018-04-10
Vidi , ja mislim da potcjenjuješ njenu želju da se integrira u hrvatsko društvo.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Promaklo ti je da je pobjedila u natjecanju i ima sve petice ?
S obzirom da je mi nismo tjerali nego je sama to je pohvalno.
Neke stvari moraš poštivat. Tu mislim na nas koji smo Hrvati.
Cijenim njenu želju za integracijom. Poštujem to.
Last edited by RayMabus on 4/2/2021, 12:51; edited 1 time in total
2014-04-11
Ruminji masovno idu u Italiju, jer jezik uglavnom nauče za par mjeseci, pošto je iz iste obitelji. Čak i naglaskom nisu očiti stranci (talijani imaju svoje krkanske naglaske i narječja).
2018-04-10
Ako ne znaš na šta mislim onda ti mora biti jasno da je ona mogla i pozirat s tri prsta i četničkom kokardom.RayMabus wrote:Vidi , ja mislim da potcjenjuješ njenu želju da se integrira u hrvatsko društvo.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Promaklo ti je da je pobjedila u natjecanju i ima sve petice ?
Očito je da nije tako odgojena.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidi , ja mislim da potcjenjuješ njenu želju da se integrira u hrvatsko društvo.
Pa ne dvojim kako književni govori bolje od vršnjaka koji se zajebavaju, jer je ipak imala motivaciju da pogleda standard...
U životu nisam učio Hrvatski, lektiru skidao sa neta, pa sam imao četvorke iz Hrvatskog u gimnaziji ... i to ne nekoj bezveznoj...
2018-04-10
Ima ona još veću motivaciju jer kad su selili pitali su i kčerke jel žele u Hrvatsku.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Vidi , ja mislim da potcjenjuješ njenu želju da se integrira u hrvatsko društvo.
Pa ne dvojim kako književni govori bolje od vršnjaka koji se zajebavaju, jer je ipak imala motivaciju da pogleda standard...
U životu nisam učio Hrvatski, lektiru skidao sa neta, pa sam imao četvorke iz Hrvatskog u srednjoj ... i to ne nekoj bezveznoj...
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/regional/dali-su-otkaze-i-krenuli-na-put-u-neizvjesnost-nakon-20-godina-vratili-su-se-u-naselje-sa-sest-stanovnika-528071
Iz Kruševca na more u EU di imaju kuću.
2014-04-11
Potcjenjuješ nečiju želju da uspije u životu.RayMabus wrote:Ima ona još veću motivaciju jer kad su selili pitali su i kčerke jel žele u Hrvatsku.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Vidi , ja mislim da potcjenjuješ njenu želju da se integrira u hrvatsko društvo.
U životu nisam učio Hrvatski, lektiru skidao sa neta, pa sam imao četvorke iz Hrvatskog u srednjoj ... i to ne nekoj bezveznoj...
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/regional/dali-su-otkaze-i-krenuli-na-put-u-neizvjesnost-nakon-20-godina-vratili-su-se-u-naselje-sa-sest-stanovnika-528071
Iz Kruševca na more u EU di imaju kuću.
Nemoj potcjenjivat ljude.
Nije ona glupa uopće.
2014-04-11
Kad netko želi uspit u život svojim vlastitim trudom ok malo će je pogurat Sdss al poanta je da tko želi naprijed ne razmišlja o ratu.
Ja s njom nemam nikakvih problema. Dapaće.
Dobro došli.
Ja s njom nemam nikakvih problema. Dapaće.
Dobro došli.
2014-04-11
Pirate wrote:U pravu si, ovo i lici na Gitak, samo sto su oni zajebanti a ovaj ozbiljan.kic wrote:Pirate wrote:preciznije receno, reportaza koja se pretvorila u skec.kic wrote:
ovo je skeč
reporterov glas je kao od onog iz Gitka
a izgleda, ali se evo i većina nas zajebaje na račun ovog isječka, blam
Malo je to smišno al kad shvatiš da ima i opcija u kojoj može netko tako doć pa tri prsta kokarda i ovo je Srbija onda shvatiš razliku.kic wrote:Pirate wrote:U pravu si, ovo i lici na Gitak, samo sto su oni zajebanti a ovaj ozbiljan.kic wrote:Pirate wrote:
preciznije receno, reportaza koja se pretvorila u skec.
reporterov glas je kao od onog iz Gitkak
a izgleda, ali se evo i većina nas zajebaje na račun ovog isječka, blam
2014-04-11
Zato će im sad puknit gori po Drvaru jer opet četnikuju pa će dobiti malo Afganistanaca a uz granicu ću postaviti jake snage pa će ovi u Hrvatskoj bit zaštićeni a oni šta im se ne sviđa šahovnica spaljena zemlja.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/srbi-u-drvaru-postavljanje-zastave-sa-sahovnicom-na-policijsku-stanicu-je-cista-provokacija/210203072
https://www.klix.ba/vijesti/bih/srbi-u-drvaru-postavljanje-zastave-sa-sahovnicom-na-policijsku-stanicu-je-cista-provokacija/210203072
2014-04-11
Tako je
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan-covic-rasporedjivanje-migranata-na-cijeloj-teritoriji-bih-ne-dolazi-u-obzir/210204074
Sad ćemo skrkat deset tisuća Afganistanaca u četničko leglo.
Kamp Lipa
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan-covic-rasporedjivanje-migranata-na-cijeloj-teritoriji-bih-ne-dolazi-u-obzir/210204074
Sad ćemo skrkat deset tisuća Afganistanaca u četničko leglo.
Kamp Lipa
2014-04-11
Barem na ovom forumu svi pricamo srpski... :)
Čuj ne znam kakav si sa slovenskim ali svi hrvati iz bih još nisu hrvatski svladali. Jedu i dalje viljuškama i idu u kupatilo.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa nije to jednostavno, morala je padeže naučiti, sleng, ii, ije...koliko god ima sličnih riječi ima i različitih. Evo ..vjerojatno, vjerovatno za primjer.
Pa [size=63]Slovenščinu[/size] sam naučio za 2 mjeseca. Pohvatati standarde Hrvatskog naspram Srpskog nije toliko teško.
Bez obzira što su tu 20 godina.
Tako ako ga je cura iz kruševca svladala a ti pak nemaju ni padeže svaka joj čast.
Ja kruševački ne bi mogla. A ni slovenski.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Čuj ne znam kakav si sa slovenskim ali svi hrvati iz bih još nisu hrvatski svladali. Jedu i dalje viljuškama i idu u kupatilo.
Tako ako ga je cura iz kruševca svladala a ti pak nemaju ni padeže svaka joj čast.
Prosječan solidno obrazovan Mostarac ispod 35 danas govori znatno književnijim Hrvatskim jezikom nego purger iste generacije.
2018-04-10
Djido mado lapi mi vutruHektorović wrote:kaya wrote:Čuj ne znam kakav si sa slovenskim ali svi hrvati iz bih još uvijek nisu hrvatski vladari. Jedu i dalje viljuškama i idu u kupatilo.
Bez obzira na to što smo tu 20 godina.
Tako ako je ga cura iz kruševca vladala a ti pak nemaju ni padeže svaka joj čast.
Ja kruševački ne bi mogao. A ni slovenski.
Prosječan solidno obrazovani Mostarac ispod 35 danas govori znatno književnijim Hrvatskim jezikom nego purger iste generacije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aha, jedino ga za negdje dvije rečenice pitaju je li iz bosne. A nekad i na prvoj rečenici..Hektorović wrote:kaya wrote:Čuj ne znam kakav si sa slovenskim ali svi hrvati iz bih još nisu hrvatski svladali. Jedu i dalje viljuškama i idu u kupatilo.
Prosječan solidno obrazovan Mostarac ispod 35 danas govori znatno književnijim Hrvatskim jezikom nego purger iste generacije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemu je 19,a njoj 72 godine:Uh,kako je samo dobra u krevetu
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Hrvatski filmovi su ove godine zaradili crkavicu
» KONTROVERZNO: Ovako je hrvatski teritorij izgledao 1993 godine
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Hrvatski filmovi su ove godine zaradili crkavicu