Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
To je i moja prva pomisao, ali onda takvi zavladaju medijima i u javni prostor neometani šire svoje laži. Kako kaže jedna stara izreka, a neki dan ponovili su ju Ispod kupole, da bi zlo pobiedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne čine ništa. Upravo zato polemiziram sa svim tim jugovićima, četnicima i liberalima, da si ne mogu predbaciti da nisam učinio ništa da zlo ne pobiedi.Ero wrote:Znam sve iz prve ruke. Ne treba sa zlobnicima i Tarabićima raspravljati ovako ozbiljne teme.Regoč wrote:To zna svatko tko je bio u Brodu u vrieme rata
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kako se človik obrne ... eto Prgomet, ''dragovoljac i hrvatski domoljub'' će zgleda pod ruku s onimi ki su npr. sklopili ugovor o sudelanju HRT-a i RTS glede informativnog, obrazovnog itd. programa. Badava ste ginuli dragovoljci hrvatski .... srbo-hrvatski balkanski prasci vladaju Hrvatskom, a narod ih je zibral. Lahku noć Hrvatska!
Stribor-
2015-09-22
Mržnja prema pobjedniku je snažan motivator.Stribor wrote:Kako se človik obrne ... eto Prgomet, ''dragovoljac i hrvatski domoljub'' će zgleda pod ruku s onimi ki su npr. sklopili ugovor o sudelanju HRT-a i RTS glede informativnog, obrazovnog itd. programa. Badava ste ginuli dragovoljci hrvatski .... srbo-hrvatski balkanski prasci vladaju Hrvatskom, a narod ih je zibral. Lahku noć Hrvatska!
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ljutiti Plenki
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ljutiti Plenki
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
Page 3 of 3