ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim' - Page 3 Empty Re: Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'

Post by Regoč 13/12/2015, 13:01

Ero wrote:
Regoč wrote:To zna svatko tko je bio u Brodu u vrieme rata
Znam sve iz prve ruke. B-) Ne treba sa zlobnicima i Tarabićima raspravljati ovako ozbiljne teme.
To je i moja prva pomisao, ali onda takvi zavladaju medijima i u javni prostor neometani šire svoje laži. Kako kaže jedna stara izreka, a neki dan ponovili su ju Ispod kupole, da bi zlo pobiedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne čine ništa. Upravo zato polemiziram sa svim tim jugovićima, četnicima i liberalima, da si ne mogu predbaciti da nisam učinio ništa da zlo ne pobiedi.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim' - Page 3 Empty Re: Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'

Post by Stribor 13/12/2015, 13:22

Kako se človik obrne ... eto Prgomet, ''dragovoljac i hrvatski domoljub'' će zgleda pod ruku s onimi ki su npr. sklopili ugovor o sudelanju HRT-a i RTS glede informativnog, obrazovnog  itd. programa. Badava ste ginuli dragovoljci hrvatski .... srbo-hrvatski balkanski prasci vladaju Hrvatskom, a narod ih je zibral. Lahku noć Hrvatska!
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Regoč 13/12/2015, 13:24

Stribor wrote:Kako se človik obrne ... eto Prgomet, ''dragovoljac i hrvatski domoljub'' će zgleda pod ruku s onimi ki su npr. sklopili ugovor o sudelanju HRT-a i RTS glede informativnog, obrazovnog  itd. programa. Badava ste ginuli dragovoljci hrvatski .... srbo-hrvatski balkanski prasci vladaju Hrvatskom, a narod ih je zibral. Lahku noć Hrvatska!
Mržnja prema pobjedniku je snažan motivator.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics