Ljutiti Plenki
Page 1 of 1
Ljutiti Plenki
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/za-puljka-su-bili-oni-kojima-ocito-ne-smetaju-antisemitizam-uvrede-i-dogovaranje-seksa-s-maloljetnicama-15221255
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ljutiti Plenki
...plenki nisi ti toliko zabrinut puljkovom pobjedom koliko gundjanjem dalmatinskih hdzovaca koji se sve vise pitaju 'nesto moramo mjenjati'...nesti ili nekog ili oboje
2015-09-08
Re: Ljutiti Plenki
..gledao na tv slavonija karamarka...i covjek dobro kaze...'dva velika udarca je pretrpio plenkovic odlazak marica i gubitak splita jedan je bio najvazniji plenkovicev amortizer a drugi je ne toliko gubitak splita koliko ga je puljak nadmudrio mada nije realno profesionalni politicar....te je karamarko jos rekao da itekako slijedi turbulentno razdoblje ne samo u drzavi vec i u hdz-u jer gubitak pozicija tesko se samo tako oprasta a novih nema bas puno na vidiku
2015-09-08
Similar topics
» 'Ko gubi ima se pravo ljutiti
» Austrijanci ljutiti na Mađare zbog skupljeg goriva
» Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Austrijanci ljutiti na Mađare zbog skupljeg goriva
» Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
Page 1 of 1