Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljutiti Prgomet: ' Nemojte da vam ja pricam o izdaji,znate na sto mislim'
Ovo su David Copperfield i ciribumba na političkom podiju. Sve znaju . Sve . Časna rec . Ponosni su na svoje neznanje doduše , ali koga briga . Demokracija zivi od takvih... :slowpoke:abraham wrote:Respectmativka wrote:Nisam izašla na izbore, niti hoću, ako budu sljedeći. Pratila sam događanja, dakako, i u prvom trenutku izborne noći, Most me iznenadio. Pojavio se neki ugodan osjećaj, ne znam kako bih ga uopće opisala. Možda poput djeteta koji prvi puta vidi ringišpil...
No s vremenom, shvatiš da sve ide u krug. I sva ona sjedala se ipak spuste na zemlju.....
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
To drago. Pokaži im . Biciklu. Ono prvo vec jesi ...jasambrend wrote:To Drago...kurac na biciklu...
2014-04-29
Valjda ima u HDZ NETKO s mozgom i s jajima ..tre911 wrote:Čuj ovakav ili onakav no potpuno mi je nejasno da neko iz HDZ može svjetonazorski podržati milanovića i SDP-e tu se pali alarm sve u 16vuksadinare wrote:Prgomet je u hdzu isplivao prema gore za vrijeme jace i sanadera vise za vrijeme jace koja je provodila u djelo i najvise detudjmanizaciju hdza a zna se kakvo misljenje o tudjmanu imaju posavci a sumnjam da bi iz toga iskocio prgomet
2014-04-29
Što konkretno želiš reći?Sora wrote:Ovo su David Copperfield i ciribumba na političkom podiju. Sve znaju . Sve . Časna rec . Ponosni su na svoje neznanje doduše , ali koga briga . Demokracija zivi od takvih... :slowpoke:
Guest- Guest
šojka ideš na odmor.... dugotrajni...
2015-08-08
Da to se privida ringispil u izbornoj noći ... Ha ha ..jebote jos nisam čitala takav opis izborne noci. respect .mativka wrote:Što konkretno želiš reći?Sora wrote:Ovo su David Copperfield i ciribumba na političkom podiju. Sve znaju . Sve . Časna rec . Ponosni su na svoje neznanje doduše , ali koga briga . Demokracija zivi od takvih... :slowpoke:
2014-04-29
Sto ti konkretno želiš reci ?michaellcmacha wrote:šojka ideš na odmor.... dugotrajni...
2014-04-29
Nisi pažljivo čitala Ali da, zna to sve zamantati, slažem seSora wrote:Da to se privida ringispil u izbornoj noći ... Ha ha ..jebote jos nisam čitala takav opis izborne noci. respect .mativka wrote:Što konkretno želiš reći?Sora wrote:Ovo su David Copperfield i ciribumba na političkom podiju. Sve znaju . Sve . Časna rec . Ponosni su na svoje neznanje doduše , ali koga briga . Demokracija zivi od takvih... :slowpoke:
Guest- Guest
Nije to sve, ima toga još...Sora wrote:
Ajd , neka, svasta smo od vas progutali, možemo i to
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Čuj . Nije lose to sto si napisala. Nije ni bogzna sto.,sve se vrti u krug nije nikakvo objašnjenje . Naprosto činjenica . Htjela si reci da nema promjene jel? Paaaaaa ... Zavisi. Dalo bi se raspravljati imali ili ne . Sad mi je kasno. Imas dijelom pravo ali promjene ce morati biti . Oo?
Covjek bio izabrani zamjenik stranke karamarku nije pasalo, vjerovatno je to to
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
...a Sora glasnogovornik.tre911 wrote:Prgomet predcednik sabora a petrina je dobio deset milijunčića da šuti i diže ručicu kako SDP kažedijagram wrote:sto se dogadja, tko ce formirati vladu, nisam u toku?
jel petrina premijer il prgomet:)
2014-04-23
Sve je okSora wrote:Čuj . Nije lose to sto si napisala. Nije ni bogzna sto.,sve se vrti u krug nije nikakvo objašnjenje . Naprosto činjenica . Htjela si reci da nema promjene jel? Paaaaaa ... Zavisi. Dalo bi se raspravljati imali ili ne . Sad mi je kasno. Imas dijelom pravo ali promjene ce morati biti . Oo?
Guest- Guest
Nema. Pokrali ste sve do daske . Nema vise ni unutarnjih rezervi . U drugom ratu su tvoji krali kokosi pa ..jebga . Ako si to mislio .ima jos Kokose . :stare:Ero wrote:Nije to sve, ima toga još...Sora wrote:
Petrina dobio lovu za Pakoštane a ne zasebe .Ero wrote:...a Sora glasnogovornik.tre911 wrote:Prgomet predcednik sabora a petrina je dobio deset milijunčića da šuti i diže ručicu kako SDP kažedijagram wrote:sto se dogadja, tko ce formirati vladu, nisam u toku?
jel petrina premijer il prgomet:)
A Prgomet kao precednik sabora ? Hm..jel to znsci Game is over ...
Ajd , moze da i tebi došlo iz giujce u glavu :npg:
2014-04-29
Samo ti njih narani i pripremi.Sora wrote:Nema. Pokrali ste sve do daske . Nema vise ni unutarnjih rezervi . U drugom ratu su tvoji krali kokosi pa ..jebga . Ako si to mislio .ima jos Kokose . :stare:Ero wrote:Nije to sve, ima toga još...Sora wrote:
2014-04-23
To zna svatko tko je bio u Brodu u vrieme rata, a tko nije može pročitati Zovkovu knjigu o padu Posavine. Autorova namjera je optužiti Tuđmana pa ne donosi sve relevantne izvore, a one koje donosi obrađuje tako da podebljava ono što se može, čitano izdvojeno, tumačiti kao dokaz Tuđmanove izdaje. No, sam Zovak uprska svoju tezu na kraju knjige kad objavljuje brojno stanje pojedinih brigada HVO-a pa se radi o četvrtini ljudi na bojištu, četvrtini u bolnicama (ovoj polovici naklon do zemlje) i polovici za koju se ne zna gdje su. Pa, Soro, reci ti meni tko je izdao Posavinu: Tuđman ili Posavljaci koji su pobjegli?Sora wrote:To pise u poskok.info?Regoč wrote:Nije važno što sam ja sad izdao Most, nego tko je izdao Posavinu? Izdali su ju tvoji Posavljaci kad su pobjegli iz nje, kad nisu htjeli u HVO, već su se u Brodu skrivali po podrumima.
Široki.press
I te instance iz kamenjara, oduvijek poznate po istinoljubivosti.
Ajd , neka, svasta smo od vas progutali, možemo i to o tome tko je izdao Posavinu. Ja samo znam da bolje da se ne pojave HDZovci tamo. A neke ratne vode , i Tuđmana uključivo, posavljaci spominju s grčem u želucu
Ako si pratio, Prgomet je taj koji nije htio surađivati s Karamarkom i koji ga je javno opstruirao, slično kao i Kosorica, ali je imao toliko dostojanstva da se sam ispiše, a nije podlo provocirao izbacivanje kao ona.rigbi wrote:Covjek bio izabrani zamjenik stranke karamarku nije pasalo, vjerovatno je to to
A tvoji pokrali kuće, tvornice i zemlju.Sora wrote:Nema. Pokrali ste sve do daske . Nema vise ni unutarnjih rezervi . U drugom ratu su tvoji krali kokosi pa ..jebga . Ako si to mislio .ima jos Kokose . :stare:Ero wrote:Nije to sve, ima toga još...Sora wrote:
Znam sve iz prve ruke. Ne treba sa zlobnicima i Tarabićima raspravljati ovako ozbiljne teme.Regoč wrote:To zna svatko tko je bio u Brodu u vrieme rata
2014-04-23
To je i moja prva pomisao, ali onda takvi zavladaju medijima i u javni prostor neometani šire svoje laži. Kako kaže jedna stara izreka, a neki dan ponovili su ju Ispod kupole, da bi zlo pobiedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne čine ništa. Upravo zato polemiziram sa svim tim jugovićima, četnicima i liberalima, da si ne mogu predbaciti da nisam učinio ništa da zlo ne pobiedi.Ero wrote:Znam sve iz prve ruke. Ne treba sa zlobnicima i Tarabićima raspravljati ovako ozbiljne teme.Regoč wrote:To zna svatko tko je bio u Brodu u vrieme rata
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ljutiti Plenki
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ljutiti Plenki
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
Page 2 of 3