Imigranti mogu obnoviti europske zemlje sa starim stanovništvom
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imigranti mogu obnoviti europske zemlje sa starim stanovništvom
Istina..no opet cemo na kraju svi biti pokopani u jedan grob ili biti pepeo jedne urne..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Čuo sam da se isplati uložiti u bakar.
Zna li netko je li ta informacija točna?
Zna li netko je li ta informacija točna?
crvenkasti-
2014-04-17
Mali prinos, ali rizik gotovo nikakav.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, to nisu osnove kršćanskog nauka. Još ovo za ljude i rase bi i prošlo ali kulture, civilizacije i vrijednosne sustave ne bi prošlo ni pod razno. Ali istina je sljedeća: neovisno o globalnim ambicijama svake religije da pokori čitav svijet i da se nametne svima, svaki čovjek je prvo:deda wrote:melkior wrote:Svi ljudi su jednako vrijedni, sve rase su jednako vrijedne, sve kulture i civilizacije su jednako vrijedne, svi vrijednosni sustavi su jednako vrijedni, i što je najvažnije, primjenjivi uvijek i svudaepikur37 wrote:deda wrote:ma to je još jedna studija koja opravdava imigraciju, fantazijeEmberSpirit wrote:zanimljivo
A taman bio zagrizao ti ga spusti :D
Osnove kršćanskog nauka, dok zapad to ne odbaci nema boljeg sutra.
a) muško ili žensko, nakon toga
b) crno, bijelo, crveno ili žuto, nakon toga
c) Hrvat, Srbin, Englez, Židov, Rus, nakon toga,
d) Europljanin, Azijat, Amerikanac, Afrikanac
e) tek na kraju kršćanin, musliman, budist, hindus.
S tim da ponekad d) i e) kategorije mogu povremeno zamijeniti mjesta na hijerarhijskoj ljestvici identiteta.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nisu ljudi bezveze odvajkada pjevali;
Kad bi meni makar
u ruke dospio bakar.
Tko ima bakra,
ne boji se masakra.
Kad bi meni makar
u ruke dospio bakar.
Tko ima bakra,
ne boji se masakra.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drukčiji način
Guest- Guest
Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
2015-08-09
meni je fenomen, mislim da je neki papa izjavio da ateisti idu u pakao, pa ga onda ateisti napali(zašto se inače ateisti zabrinjavaju konceptom raja ili pakla kada u to nevjeruju) pa se onda ovaj papa morao ispričavati pa rekao "ipak idu u raj dobri ateisti" i slične gluposti.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
da KC ima muda, onda bi rekla, nema veze - ateisti sve jedno prema našoj vjeri idu u pakao. nije niti čudno zašto ljudi odbacuju KC kada je ova postala slaba i degenerirana. zato sa druge strane ekipu privlači islam..
Guest- Guest
Nije Papa lažni, to već odavno piše u katekizmu, kako božja providnost djeluje, samo niste čitali.melkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
Guest- Guest
deda wrote:Nije Papa lažnimelkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
Papa je pravi, možda pogrešan izbor, kaj god crkva ide dalje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmudeda wrote:Nije Papa lažni, to već odavno piše u katekizmu, kako božja providnost djeluje, samo niste čitali.melkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
2015-08-09
A u tom katekizmu jasno piše: nema spasenja izvan Isusa Krista. Oni koji Ga prihvate će se spasiti, a oni koji su Ga odbacili - će propasti. U protivnom, uzalud i krštenje i vjera. Ako Crkva nema ekskluzivni monopol nad Istinom, onda nije nikakav autoritet. I točka.melkior wrote:Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmudeda wrote:Nije Papa lažni, to već odavno piše u katekizmu, kako božja providnost djeluje, samo niste čitali.melkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
2015-08-09
melkior wrote:
Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmu
Nova verzija Biblije je 64 bitna.
crvenkasti-
2014-04-17
A što ja znam, ja sam čitao neku staru, pohabanih korica i požutjelih stranica. Što znači nedigitalizirati svoju vjeru...crvenkasti wrote:melkior wrote:
Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmu
Nova verzija Biblije je 64 bitna.
2015-08-09
Ako su sve vjere jednako istinite i prave, onda nam ne treba ni papa. Ako ga muslimani neće nabiti na vile u duhu ekumenizma, možda će neki kršćanin.melkior wrote:A u tom katekizmu jasno piše: nema spasenja izvan Isusa Krista. Oni koji Ga prihvate će se spasiti, a oni koji su Ga odbacili - će propasti. U protivnom, uzalud i krštenje i vjera. Ako Crkva nema ekskluzivni monopol nad Istinom, onda nije nikakav autoritet. I točka.melkior wrote:Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmudeda wrote:Nije Papa lažni, to već odavno piše u katekizmu, kako božja providnost djeluje, samo niste čitali.melkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
2015-08-09
Angela Merkel i papa Franjo dvije su najveće štetočine Europe.melkior wrote:Ako su sve vjere jednako istinite i prave, onda nam ne treba ni papa. Ako ga muslimani neće nabiti na vile u duhu ekumenizma, možda će neki kršćanin.melkior wrote:A u tom katekizmu jasno piše: nema spasenja izvan Isusa Krista. Oni koji Ga prihvate će se spasiti, a oni koji su Ga odbacili - će propasti. U protivnom, uzalud i krštenje i vjera. Ako Crkva nema ekskluzivni monopol nad Istinom, onda nije nikakav autoritet. I točka.melkior wrote:Moram priznati da ja nisam čitao. Doduše, ja sam odrastao na nekom srednjovjekovnom katekizmudeda wrote:Nije Papa lažni, to već odavno piše u katekizmu, kako božja providnost djeluje, samo niste čitali.melkior wrote:Upitno je kamo će ovaj lažni papa.deda wrote:Kako ne bi prošlo? Pa evo po kršćanskom nauku i ateisti idu u raj, kud ne bi i drugi koji vjeruju u boga na malo drugačiji način
2015-08-09
Bit vjere nije u tome da znaš da je tvoja vjera jedina istinita i prava.
Bit je da vjeruješ u to.
A vjera i postoji zahvaljujući sumnji.
Bit je da vjeruješ u to.
crvenkasti-
2014-04-17
Problem je u tome što je za vjeru potreban ne samo spoznajni već i voljni element. Ali ako sebe ne uložiš u ono za što smatraš da je ispravno, onda čitav tvoj život postaje jeftina laž.crvenkasti wrote:Bit vjere nije u tome da znaš da je tvoja vjera jedina istinita i prava.
Bit je da vjeruješ u to.
2015-08-09
Da, no i ovi ateisti su spašeni po Kristu iako nisu nikad kršteni npr., nekako božjim milosrđem i providnošću, pronaći ću odlomak pa ću otvoriti na religiji temu, sad mi se ne googla. :)melkior wrote:
A u tom katekizmu jasno piše: nema spasenja izvan Isusa Krista.
Guest- Guest
Možda jedan od njih 10.deda wrote:Da, no i ovi ateisti su spašeni po Kristu iako nisu nikad kršteni npr., nekako božjim milosrđem i providnošću, pronaći ću odlomak pa ću otvoriti na religiji temu, sad mi se ne googla. :)melkior wrote:
A u tom katekizmu jasno piše: nema spasenja izvan Isusa Krista.
2015-08-09
Svaki dan, svaki tren čovjek je u iskušenjima da preispituje što je ispravno, a što nije.
Nama apsolutno ispravnog, postoji samo VJERA. Vjera koja je tako labilna i nepotpuna. Začas je nemaš.
Nama apsolutno ispravnog, postoji samo VJERA. Vjera koja je tako labilna i nepotpuna. Začas je nemaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dvije europske zemlje sve naklonjenije Putinu?
» EK: Zemlje EU mogu da vraćaju izbjeglice u Srbiju
» Europske zemlje ubrzano donose zakone kojima se zabranjuju običaji migranata muslimana
» ''ALARMANTNA PORUKA IZ MOSKVE: ‘SAD se sprema koristiti nuklearno oružje u Europi, a europske zemlje to ignoriraju’''
» Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
» EK: Zemlje EU mogu da vraćaju izbjeglice u Srbiju
» Europske zemlje ubrzano donose zakone kojima se zabranjuju običaji migranata muslimana
» ''ALARMANTNA PORUKA IZ MOSKVE: ‘SAD se sprema koristiti nuklearno oružje u Europi, a europske zemlje to ignoriraju’''
» Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Page 3 of 5