Imigranti mogu obnoviti europske zemlje sa starim stanovništvom
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imigranti mogu obnoviti europske zemlje sa starim stanovništvom
Jedini problem za nas je šta oni idu preko nas do te zapadne Evrope. To šta isti se trapaju u Evropu uopće nije problem.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Hahakolerik wrote:epikur37 wrote:
Direktorica istraživanja u Zakladi Maison des sciences de l'homme iz Pariza Dana Diminescu naglasila je važnost digitalnih tehnika i internetskih komunikacija u istraživanju i pomoći izbjeglicama, ali i njihovu važnost u doživljaju pojma vlastite odsutnosti.
e ovo je izjava desetljeca! Bas nam to treba, mobilna aplikacija za pametne telefone za izbjeglice.
Opcije:
a) socijalni programi - komparativna analiza i koliko gdje mozete dobiti;
b) najblize dzamije i islamski centri;
c) za samce - najveca koncentracija plavusa dostupnih za silovanje;
d) recenice za policiju na svim europskim jezicima (to moze i Siri reci, da ljudi ne uce):
''Nemam pasos''
''Bjezim od rata''
''Zena i djeca su ostali iza mene''
''Ne mogu raditi od traume''
''Trazim azil''
''Ona je htjela mene, svi to znaju''
''Ti si fasist i rasist''
''Jebo te Trump''
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
trpaj, ali bez ovog pseudoznanstvenog jebanja u glavu...trpaj jer smo fašisti i katolibani, ne zato jer blablabla teorije koje nepiju vodu u nijednom kutku starog kontinentaRayMabus wrote:Ćuj kad neće nikako onda : SAMO TRPAJ.
2014-04-15
da, onda ces vikati alahuekser umjesto dobar dancrvenkasti wrote:Zašto se mi toliko brinemo što će doći puno izbjeglica u Hrvatsku?
Za kratko vrijeme i oni će se izjašnjavati kao Hrvati.
Bit će nas više.
i zvat ces se mevludin
Bit će nas više.
2014-04-12
30 kakija, svi vec spremni za konzumaciju, onak ljepo gnjecavi, danas dobio :face:maggie13 wrote:ti sve po sebi sudis..;)crvenkasti wrote:Zašto se mi toliko brinemo što će doći puno izbjeglica u Hrvatsku?
Bit će nas više.
tko o cemu,ti o kakijima..neces uspit sam to sve pojest..8-)Leviathan2 wrote:30 kakija, svi vec spremni za konzumaciju, onak ljepo gnjecavi, danas dobio :face:maggie13 wrote:ti sve po sebi sudis..;)crvenkasti wrote:Zašto se mi toliko brinemo što će doći puno izbjeglica u Hrvatsku?
Bit će nas više.
Propast ce,pa ces plakat..:D
2014-04-12
toga i mene strah :Pmaggie13 wrote:tko o cemu,ti o kakijima..neces uspit sam to sve pojest..8-)Leviathan2 wrote:30 kakija, svi vec spremni za konzumaciju, onak ljepo gnjecavi, danas dobio :face:maggie13 wrote:ti sve po sebi sudis..;)crvenkasti wrote:Zašto se mi toliko brinemo što će doći puno izbjeglica u Hrvatsku?
Bit će nas više.
Imao sam tada doma Klaićev rječnik stranih riječi, i kažem ja njemu da mevludin znači nešto, i on me još zamoli da pogledam, jer ne zna.
Pisalo je da je Mevlud je praznik Muhamedovog rođenja. a Mevludin je po tome.
A on kaže: "Onda sam ja Božo."
Uvijek sam se toga rado shećao. Tko zna što je s njim. zaboravio sam mu prezime.
Super lik, genijalac.
Imao sam tada doma Klaićev rječnik stranih riječi, i kažem ja njemu da mevludin znači nešto, i on me još zamoli da pogledam, jer ne zna.
Uvijek sam se toga rado shećao. Tko zna što je s njim. zaboravio sam mu prezime.
crvenkasti-
2014-04-17
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
znam..zato udijeli,podijeli,posalji,odasalji..;DLeviathan2 wrote:toga i mene strah :Pmaggie13 wrote:tko o cemu,ti o kakijima..neces uspit sam to sve pojest..8-)Leviathan2 wrote:30 kakija, svi vec spremni za konzumaciju, onak ljepo gnjecavi, danas dobio :face:maggie13 wrote:ti sve po sebi sudis..;)crvenkasti wrote:Zašto se mi toliko brinemo što će doći puno izbjeglica u Hrvatsku?
Bit će nas više.
Nama,ne imigrantima..B-)
2014-04-12
kru te mazo, u kojem je to negdje stoljecu bilo, ti ko onaj Br1 iz alan forda, sjecam se kad sam savjetovao ahilu da obuje cizme al on nece pa nece, i sandale mu dobrecrvenkasti wrote:Imao sam, prijatelja na faksu, zvao se Mevludin.
Super lik, genijalac.
2014-04-17
Diversity Makes You Brighter
Diversity undermines trust, making us second-guess our peers.Diversity improves the way people think. By disrupting conformity, racial and ethnic diversity prompts people to scrutinize facts, think more deeply and develop their own opinions.
When surrounded by others of the same ethnicity or race, participants were more likely to copy others, in the wrong direction. Mistakes spread as participants seemingly put undue trust in others’ answers, mindlessly imitating them. In the diverse groups, across ethnicities and locales, participants were more likely to distinguish between wrong and accurate answers. Diversity brings cognitive friction that enhanced deliberation.
When surrounded by people “like ourselves,” we are easily influenced, more likely to fall for wrong ideas. Diversity prompts better, critical thinking. It contributes to error detection. It keeps us from drifting toward miscalculation.
Guest- Guest
ma to je još jedna studija koja opravdava imigraciju, fantazijeEmberSpirit wrote:zanimljivo
ako nema povjerenja nema interakcije, stvaraju se geta
ljudi se okreću svojim zajednicama, a ne da će doći do nekakvog procvata
zapadu treba pluraliuzam misli, a ne jednoumlje, to potiče napredak, no pluralizam ideja nije dopušten
manjine samo stvaraju konflikte i onda se ne baviš razvojem nego gledaš kako sačuvat goli život
Guest- Guest
deda wrote:ma to je još jedna studija koja opravdava imigraciju, fantazijeEmberSpirit wrote:zanimljivo
A taman bio zagrizao ti ga spusti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svi ljudi su jednako vrijedni, sve rase su jednako vrijedne, sve kulture i civilizacije su jednako vrijedne, svi vrijednosni sustavi su jednako vrijedni, i što je najvažnije, primjenjivi uvijek i svudaepikur37 wrote:deda wrote:ma to je još jedna studija koja opravdava imigraciju, fantazijeEmberSpirit wrote:zanimljivo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Svi ljudi su jednako vrijedni, sve rase su jednako vrijedne, sve kulture i civilizacije su jednako vrijedne, svi vrijednosni sustavi su jednako vrijedni, i što je najvažnije, primjenjivi uvijek i svudaepikur37 wrote:deda wrote:ma to je još jedna studija koja opravdava imigraciju, fantazijeEmberSpirit wrote:zanimljivo
Osnove kršćanskog nauka, dok zapad to ne odbaci nema boljeg sutra.
Guest- Guest
Lako se vama zajebavat.
Ali gdje da čovjek u ovo nesigurno vrijeme uloži lovu, pa da zaradi?
Za čas izgubiš.
Užasan je osjećaj izgubiti veliku lovu, npr. nekoliko milijuna eura.
To je 10000 puta gore nego što se većina vas osjeća kad izgubi 100 eura.
Ali gdje da čovjek u ovo nesigurno vrijeme uloži lovu, pa da zaradi?
Za čas izgubiš.
Užasan je osjećaj izgubiti veliku lovu, npr. nekoliko milijuna eura.
To je 10000 puta gore nego što se većina vas osjeća kad izgubi 100 eura.
crvenkasti-
2014-04-17
Istina..no opet cemo na kraju svi biti pokopani u jedan grob ili biti pepeo jedne urne..
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dvije europske zemlje sve naklonjenije Putinu?
» EK: Zemlje EU mogu da vraćaju izbjeglice u Srbiju
» Europske zemlje ubrzano donose zakone kojima se zabranjuju običaji migranata muslimana
» ''ALARMANTNA PORUKA IZ MOSKVE: ‘SAD se sprema koristiti nuklearno oružje u Europi, a europske zemlje to ignoriraju’''
» Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
» EK: Zemlje EU mogu da vraćaju izbjeglice u Srbiju
» Europske zemlje ubrzano donose zakone kojima se zabranjuju običaji migranata muslimana
» ''ALARMANTNA PORUKA IZ MOSKVE: ‘SAD se sprema koristiti nuklearno oružje u Europi, a europske zemlje to ignoriraju’''
» Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Page 2 of 5